Biran once ehliyet alın .Dinlenmeden çikmayın .
illa ki yarın mı çıkmanız lazım ertelesenizIyi aksamlar kizlar biz sabah 8 saatlik yola çıkacağiz.Babam sürecek 58 yasinda aslında iyi sürer ama şeriti ortalar,kamyonlardan falan kacar hep, bide etrafi seyreder arada cok hiz yapmaz klasik baba iste.O hata yapınca aslinda hata degil ama biz korkağiz hemen kiziyoruz babama o da stresleniyor.Ben öne otururum kontrol ederim baya yönlendiririm ama ablam oturuyor bide dikkatini dagitiyor yanlis giseye yanlis yone giriyoruz.Gözleride yoruluyor bugunde baska bir yoldan geldik cok yorgunum nasil surecem falan diyor.Yarinda gitmemiz lazim ne yapsak yolda nasil davranalim ? Yorgunlugu nasil gecer?
One oturan kişi sadece uykusunun gelmesine engel olsun. Muhabbet ederek ara ara.
Ama adamı germeyin, hata yaptı etti diye. En fazla aman babam dikkat de sakin ses tonuyla. 8 saatlik yol, hangi ilden hangi ile?
illa ki yarın mı çıkmanız lazım erteleseniz
eğer erteleyemiyorsanız bugünden baban iyice dinlensin siz de ehliyet yoksa ara vere vere gidin 8 saati bir anda almayın üç dört kez ara verin
bir yerlerde kahve için arabayı arada durdurup yürüyüş yapın uykuyu kaçırıyor siz de müzik koyun babanızla konuşun
Sabah çıkacaksanız şimdi erkenden uyusun, sabaha kadar baya dinlenir, sabah da hafif bi kahvaltı ve kahve içirirsiniz, eğer şimdiden yatıp dinlenirse sıkıntı olmaz bence.
Öne de siz oturun.
Mecburmusunuz arabayla gitmeye? Yada bigün erteleyip kuzeniniz veya abiniz götüremezmi? Öyle bi anlatiyorsunuz ki babanizi sanki sansa sürüyor arabayi... Birak tek siz degil diger insanlarida tehlileye sokuyorsunuz!!! Bu kadar vahimse durum sürmesin, sürdürmeyin... Ne hakkiniz var baska insanlarida tehlileye sokmaya...
Sizin baba iyiyiymiş benim babam 65 yaşında ve tam bir hız tutkunu
Babam hatasını da hiç kabul etmez ve biz İstanbula giderken büyük bir kaza atlattık araba hurdaya döndü ama Babam yinede şu hız tutkunlugundan ve sollama huyundan vazgeçiremedik
O zaman sıkıntı edecek bir durum yokHahaha benim babamda araba delisi ama hiz yapmaktan korkar
Ayy Allah korumus benim babam korkar sollamaz genelde kendi halinde
Gözlerini dinlendirsin mutlaka uykusunu alsın . Allaha emanet siniz inşallah sağ salim varırsınız canım benim ..
O zaman sıkıntı edecek bir durum yok
Ben babamın arabasına her bindiğimde inene kadar kalbim yerinden çıkıyor. Çok sabırsızdır hiç beklemeye tahammülü yok hemen sollar ve hele o hız yapması yok mu
İyi düşünün iyi olsun. Babanızın yanına oturun birde arada ağzına atacak eglencelik bir şeyler verin ki uyumasın
Her iki saatz bir 15 dakika durmali normalde insan, kimsz takmiyo ama. Sizin babaniz yasli her 1 bucuk saatz bir baba duralimmi deyin, istemezse bahane uydurun dursun. Uykusu gelmese bile durun biseyler icin. Sonra yolda sen yandaysan arada bir babana icecek su ver, salatalik falan iyi oluyor uykuyu acio az da olsa. Sen uyuma sakin, kendinde uyumamak icin bi seyler ye, sakiz cigne falan. Aksam erkenden yatin.. Baskada aklima bisey gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?