Hihii bende aynen, en kotusu gece gundua yine iyi. Ben geceleri kendi gozumu zor acik tutyorum bide babaminkiller kapalimi acikmi diye bakiyorum. Benim babam bide konusmamizi istemez. Duada et bol bol, hayirlisiyla varin insallahAynen tuvaletim geldi falan diyorum duruyorAma şekerleme yapmak istiyor golgede durup uyuyamayinca daha kotu oluyor
Yataga gitti simdi insallah uyur hemen sakiz cigneteyim,ben zaten perisan oluyorum surekli kontrol etmekten uyuyamiyorum ben de erken uyuyayim en iyisi
Hihii bende aynen, en kotusu gece gundua yine iyi. Ben geceleri kendi gozumu zor acik tutyorum bide babaminkiller kapalimi acikmi diye bakiyorum. Benim babam bide konusmamizi istemez. Duada et bol bol, hayirlisiyla varin insallah
Bilmeyeni karışanı oturtmayın öne
Agresifse agresif siz daha agresif olun
Bir de uyumasın deniyor da sabah kahvaltı bile etmeden çıkacaksanız gündüz olur o zaman da uyumaz herhalde
Uyumâktan çok bence araba içindeki konuşmalar dikkat dağıtır kendi aranızda da konuşmayın çok bağrışmayın ani gülme sesi oraya bak buraya bak demeyin
Yolunuz virajı imiş bu iyi bir şey en çok kaza düz tarla gibi yıllarda olur zira dikkat düşer her yer aynı gibi gelmeye ve dikkat dağılmaya başlar
Bir de molayı da çok uzatmamak lazım rehavet çöktürmemek gerek
Bu gece ablanızla annenizi bir şekilde uyutmayın yarın yolda uyusunlar. Siz de babanızla sakin sakin gidin. :)
Yaz bekliyorum tatlimCok sagol canim benim insallahh yazarim buraya yarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?