- 18 Ocak 2015
- 29
- 2
- 8
- Konu Sahibi PortakalliKek
-
Evet farkındayım, yediklerimin çok olmasını da geçtim hep zararlı şeyler. Arkadaş grubu olayı gerçekten kötü oluyo. Hep beraber bir yere gidince yememezlik yapamıyosun. Ancak yine de neden bilmem -3 gördüm tartıda. Çok yürüyorum baya çok ondan belki de.Canım yediklerin gerçekten fazla kilo vermek istiyorsan bu yediklerini arada bir falan yemelisin miktarlarıda çok geldi bana
burger king i ben de çok seviyorum aldığımda da genelde buyuk seçimi tercih ediyorum . ama onların kalorisi benim gunluk almam gereken kalorıden fazla :) azaltmak lazım sanırım
arkadaslara katılıyorum zayıflamak ıstıyorsan beslenme düzenını değiştirmelisin yedıklerının çoğu çokk kalorılı şeyler
İnanır mısın sağlıklı olup da sevdiğim tek bir şey yok. neden böyle bilmiyorum. Yeşil sebzeleri yiyemiyorum ya, yiyenlere özeniyorum ama olmuyor bi türlü. Salatayı mesela sadece balıkla yiyebiliyorum. Bir ömür böyle gidersem erken çökerim20 yaşında olmanın güzelliği işte :) Bu yediklerine rağmen tartıda -3 görmenin bi nedeni de bu. Ben sana bi konuda hak veriyorum "evet kendini kısıtlama". Gün içinde hamburgerini de ye patates kızartmanı da (madem çok seviyorsun) ama işte onları yiyeceğin zaman bir öğününden feragat et (kahvaltı ya da akşam yemeğini atla) veyahut ertesi günü sebzeyle geçir.
İnanır mısın sağlıklı olup da sevdiğim tek bir şey yok. neden böyle bilmiyorum. Yeşil sebzeleri yiyemiyorum ya, yiyenlere özeniyorum ama olmuyor bi türlü. Salatayı mesela sadece balıkla yiyebiliyorum. Bir ömür böyle gidersem erken çökerim
Bilmez miyim öyle şeyleri çok iyi bilirim.o zaman sana smoothie içmeni öneririm :) onlarca tarif var! ve tatları muhteşem! eminim sen de bayılacaksın. dene bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?