- 30 Ocak 2014
- 725
- 295
- 123
- Konu Sahibi PelushPrenses
-
Evet ilk ya da ortaokulda götürmeleri gerekirdi beni dikkat dağınıklığımdan dolayı psikiyatr a ama ben bu gün bu yaşımda ancak cesaretimi toplayıp gidebildim.
Dr hikayemi irdeledi ve ağladım...
Ayrılıklar ölümler başarısızlıklar ortaya döküldü ve ben de tutamadım kendimi.
Sonuç hiperaktivite alt başlığında dikkat dağınıklığymıs ama kız cocuklarında genelde sadece dikkat dağınıklığı seklinde görünürmüş ve tabii ki DEPRESYON...
Dün aldatıldığımı ve terkedilme sebebimin bu olduğunu öğrendim. Ama bu durumda daha cok çocukluğumdan gelen yükler etkili oldu.
Bir anti depresan verdi adı : SELEKTRA
Allahım şifa verir inşallah ve çocukluğumdan beri peşimi bırakmayan bu içimdeki kasvetten kurtulum.
Terkedilmesinin sebebi aldatılmasıymışAldatilma sebebiniz bu mu yani ?
Anlayamadim ben tam olarakta
Terkedilmesinin sebebi aldatılmasıymış
Ama başkası aldatmışsa konu sahibinin dikkat bozukluğunun ne etkisi olabilir, adamın karakteri bozuksa pür dikkatte olunsa nany bence ama uzman değilim tabiSanirim psikolojik problemleri yüzünden aldatilip terkedilmis ben öyle anladım
Doğru mu anladım ki
Ama başkası aldatmışsa konu sahibinin dikkat bozukluğunun ne etkisi olabilir, adamın karakteri bozuksa pür dikkatte olunsa nany bence ama uzman değilim tabi
desteğin için teşekkür ederim cnminşaallah.sakın pes etme.ilaçların çok faydasını görürsün
özünde depresyon gergin halim onu uzaklaştırdı sonra da beni terketti öğrendim ki eski sevgilisiyle görüşmeye başlamışAldatilma sebebiniz bu mu yani ?
Anlayamadim ben tam olarakta
amin canm Allah razı olsunEn ideali bakis acisini degistirmek.ama.bazen beyindeki bazi.bolgelere yetisemiyoruz gorus acimiz disinda.oluyor onun icin zaten ilac veriliyor Allah cc sifa nasip etsin
çok haklısın esas onun gitmesi lazım dr a gerçekten beni göçerttiAma başkası aldatmışsa konu sahibinin dikkat bozukluğunun ne etkisi olabilir, adamın karakteri bozuksa pür dikkatte olunsa nany bence ama uzman değilim tabi
zayıflatıyomus dr öyle dedi sizde öyle bir etki gösterdi mi?cok gecmıs olsun selektra iyi ilaçtır ben 2 yıldır kullanıyorm su sıralar bırakmak uzereyım aksatmayın hergun aynı saatte içmye calısın etkısını görceksınız
ben de aynen böyle düşünüyorum. yıllarca kendimi bu şekilde teskin ettim ama uykuların kalitesiz. Durduk yere mani olamadığım ağlama krizler vs. sonrası ben de dr a gitme kararı aldım. Gerginlikten sırtı ağırmaya başlamıştıİnsanlar artik antidepresanlarla ahbap olmuslar.
Her sey kendi icimizde bitiyor. İlac gecici bir cozumdur kalici cozumu bulmak icin manevi bir tadilat gerekli olabilir..
Gecmis olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?