- 30 Ocak 2014
- 725
- 295
- 123
- Konu Sahibi PelushPrenses
-
Terkedilmesinin sebebi aldatılmasıymış
bu kararı uzun zaman önce vermiş olsaydım keske dr da öyle dediGeçmiş olsun. Profesyonel yardım almaya başlamanız bile büyük adım
Iste bende öyle düşündüm
Hiç bir davranış hiç bir hastalık aldatmaya aracı değildir
bak bu doru suçlamaya başladım bu gun yolda ben onu mutlu edemediğim için o kıza geri dönmüş gibi hissetmeye başladım ama bu yanlış bi düşünce sekli öyleyse bile bunu düşünmemek gerekÖncelikle kendinizi suçlamayarak başlayın
ben de aynen böyle düşünüyorum. yıllarca kendimi bu şekilde teskin ettim ama uykuların kalitesiz. Durduk yere mani olamadığım ağlama krizler vs. sonrası ben de dr a gitme kararı aldım. Gerginlikten sırtı ağırmaya başlamıştı
kortizon olmasın filan dedim ama artık kurtulmak istiyorum bu illettenTabiki de doktora gideceksiniz. Psikolojik destege karsi degilim ben. İlaclara karsiyim sadece.. O hormonlara. Biraktigin zaman daha beter eden ilaclara..
herseyin kendi içimizde bittiğine katılıyorum ama bazı durumlarda yeterli olamıyor malesef profesyonel desteğin gücünü hafife almamak lazımİnsanlar artik antidepresanlarla ahbap olmuslar.
Her sey kendi icimizde bitiyor. İlac gecici bir cozumdur kalici cozumu bulmak icin manevi bir tadilat gerekli olabilir..
Gecmis olsun..
herseyin kendi içimizde bittiğine katılıyorum ama bazı durumlarda yeterli olamıyor malesef profesyonel desteğin gücünü hafife almamak lazım
ben de bazı durumlar ilaçsız aşılamıyor onu demek istiyorumTabiki profesyonel destek onemli. Ben sadece ilaclara karsiyim belirtmistim de..
ben de bazı durumlar ilaçsız aşılamıyor onu demek istiyorum
zaten kimin ilaçla kimin ilaçsız aşabileceğine biz değil doktor karar vermeliHayir hayir bu arkadasin durumu neden ilacsiz asilamasin ki? Ne var durumunda? Hep ilac sektoru para kazansin diye her doktor ilac yaziyor.
Ben de nerdeyse ayni seyleri yasadim. Ama kendi kendime astim cok sukur. Aldatma ve terketme haric cok sukur oyle seyler yasamadim.
Ama ustuste olumler, kazalar, kayiplar.
Her sey insanlar icin. İman gucuyle asabilecegimizi dusunuyorum ben.
bende cok ıstahszık yapmıstı canım.yanı zayıflama oldu tabıkıde.ben ek ılac kullandm ıstah acsın dıye cunku zaten zayıftımzayıflatıyomus dr öyle dedi sizde öyle bir etki gösterdi mi?
ben de aynen böyle düşünüyorum. yıllarca kendimi bu şekilde teskin ettim ama uykuların kalitesiz. Durduk yere mani olamadığım ağlama krizler vs. sonrası ben de dr a gitme kararı aldım. Gerginlikten sırtı ağırmaya başlamıştı
Amin inşallahEvet ilk ya da ortaokulda götürmeleri gerekirdi beni dikkat dağınıklığımdan dolayı psikiyatr a ama ben bu gün bu yaşımda ancak cesaretimi toplayıp gidebildim.
Dr hikayemi irdeledi ve ağladım...
Ayrılıklar ölümler başarısızlıklar ortaya döküldü ve ben de tutamadım kendimi.
Sonuç hiperaktivite alt başlığında dikkat dağınıklığymıs ama kız cocuklarında genelde sadece dikkat dağınıklığı seklinde görünürmüş ve tabii ki DEPRESYON...
Dün aldatıldığımı ve terkedilme sebebimin bu olduğunu öğrendim. Ama bu durumda daha cok çocukluğumdan gelen yükler etkili oldu.
Bir anti depresan verdi adı : SELEKTRA
Allahım şifa verir inşallah ve çocukluğumdan beri peşimi bırakmayan bu içimdeki kasvetten kurtulum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?