Uzun Zaman Önce Yapmış Olmam Gereken Şeyi Yaptım NİHAYET

Tabiki de doktora gideceksiniz. Psikolojik destege karsi degilim ben. İlaclara karsiyim sadece.. O hormonlara. Biraktigin zaman daha beter eden ilaclara..

İnsanlar artik antidepresanlarla ahbap olmuslar.
Her sey kendi icimizde bitiyor. İlac gecici bir cozumdur kalici cozumu bulmak icin manevi bir tadilat gerekli olabilir..
Gecmis olsun..
herseyin kendi içimizde bittiğine katılıyorum ama bazı durumlarda yeterli olamıyor malesef profesyonel desteğin gücünü hafife almamak lazım

ben de bazı durumlar ilaçsız aşılamıyor onu demek istiyorum

Hayir hayir bu arkadasin durumu neden ilacsiz asilamasin ki? Ne var durumunda? Hep ilac sektoru para kazansin diye her doktor ilac yaziyor.
Ben de nerdeyse ayni seyleri yasadim. Ama kendi kendime astim cok sukur. Aldatma ve terketme haric cok sukur oyle seyler yasamadim.
Ama ustuste olumler, kazalar, kayiplar.
Her sey insanlar icin. İman gucuyle asabilecegimizi dusunuyorum ben.

zaten kimin ilaçla kimin ilaçsız aşabileceğine biz değil doktor karar vermeli

Gecmiş olsun allah beterinden saklasın her şey insanlar için...

Canim benim de kendimi bildim bileli içim kasvetle dolu. Bur gün bile bugün ne guzel diyemedim..hep bir sorunum, icimde hep bir sıkıntı olur. Ilac basliyorlar ben kendimi iyi hissedip bırakıyorum ve başa donuyorum. Lütfen artik iyiyim diyip bırakma belli bir süre kullanmak gerek. Beni de sevgilim bu yuzden terk etmisti..bikmisti. simdiki de gitti gidecek..ilaclar bagimlilik yapmadı bende sadece her gun almak zor geliyor diye iyi hissedince biraktim (aptal gibi) hic de icesim yok bagimli falan degilim. Bi kac ay sonra kafan daha boş, için rahat gibi böyle hafif hissedeceksin. Ve kararlarinu sakin kafayla düşünüp tartacaksin. Cok gecmis olsun geçecek de..

Sen bakma cahil cahil yazanlara..kendi kendine yapabileceğin birşey olsa koskoca bir bilim dalı olmazdı..kendi kendine kardiyalogluk yapabiliyomusun da psikolojini tedavi edesin? Milletimiz sıfır bilgiyle tonla fikir sahibi :) sorsan tedavi nasıl yapılır,amac nedir,teknikler nelerdir nasıl bir bilimdir hicbisey bilmez ama gelir burda hevesini kırar..

Amin inşallah

Kendini böyle daha iyi hissediyorsan senin adına sevindim. Ama antidepresan iyi bir şey değil. Bende kullandım, bırakırken resmen dünyan kararıyor. Kullanacağın ilacı bilmem tabi. Mutlu olmak kendi elinde bunu istemen lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…