- 30 Ocak 2014
- 725
- 295
- 123
- Konu Sahibi PelushPrenses
-
yok valla dr öyle umut verici konustu ki umudumu kıramazlar. İnşallah ilaç da iyi gelirSen bakma cahil cahil yazanlara..kendi kendine yapabileceğin birşey olsa koskoca bir bilim dalı olmazdı..kendi kendine kardiyalogluk yapabiliyomusun da psikolojini tedavi edesin? Milletimiz sıfır bilgiyle tonla fikir sahibi :) sorsan tedavi nasıl yapılır,amac nedir,teknikler nelerdir nasıl bir bilimdir hicbisey bilmez ama gelir burda hevesini kırar..
Canim ben de bir aydir antidepresan kullaniyorum. Internetten antidepresanlarla ilgili hic bir arastirma yapma. Ben dustum bu hataya. Doktoruna guven. Keske ilacsiz gecse ama bazen gecmiyor. Ne yapalim dusuncelerde bogulalim mi sirf ilac kullanmamak icin?yok valla dr öyle umut verici konustu ki umudumu kıramazlar. İnşallah ilaç da iyi gelir
bi de öyle eften püften bişey değil yıllardır geçmiyo virüs gibiCanim ben de bir aydir antidepresan kullaniyorum. Internetten antidepresanlarla ilgili hic bir arastirma yapma. Ben dustum bu hataya. Doktoruna guven. Keske ilacsiz gecse ama bazen gecmiyor. Ne yapalim dusuncelerde bogulalim mi sirf ilac kullanmamak icin?
Evet ben de 1 senedir cekiyorum. Butun yasam enerjimi aldi. Kendiliginden gececegi yok. Allah sifa versin. Eminim atlatacagiz. Sevgiler.bi de öyle eften püften bişey değil yıllardır geçmiyo virüs gibi
öğleden sonra bi ara oluşuyo ama genel olarak iyi geldi gibi bu gune kadar 6 gündür yarım içiyodum bu sabah tam içtim inşallah iyi gelirO hap çok kötü ya ondan önce iki antidepresan kullandım hiç bunun gibi olmadım.
Selectra beni mahvetti sürekli uyuma isteği yorgunluk halsizlik vs..... inşallah siz de aynı etkileri yapmaz.
ben ce siz de vakit kaybetmeden bi psikolog ya da psikiyatr a gidin hiç ömrünüzü tüketmeyin bnm gibiEvet ben de 1 senedir cekiyorum. Butun yasam enerjimi aldi. Kendiliginden gececegi yok. Allah sifa versin. Eminim atlatacagiz. Sevgiler.
Ben de gidiyorum zaten. 1,5 aya yakindir ilac kullaniyorum. Iyi gunler acil sifalar diliyorum.ben ce siz de vakit kaybetmeden bi psikolog ya da psikiyatr a gidin hiç ömrünüzü tüketmeyin bnm gibi
siz hangi ilacı kullanıyorsunuz? Dr um bana bu ilacı kullanınca kilo da vereceksin dedi. Bnm ilacım Selektra sizde böyle bir etki oldu mu ben henüm 8. günümdeyimBen de gidiyorum zaten. 1,5 aya yakindir ilac kullaniyorum. Iyi gunler acil sifalar diliyorum.
Evet ilk ya da ortaokulda götürmeleri gerekirdi beni dikkat dağınıklığımdan dolayı psikiyatr a ama ben bu gün bu yaşımda ancak cesaretimi toplayıp gidebildim.
Dr hikayemi irdeledi ve ağladım...
Ayrılıklar ölümler başarısızlıklar ortaya döküldü ve ben de tutamadım kendimi.
Sonuç hiperaktivite alt başlığında dikkat dağınıklığymıs ama kız cocuklarında genelde sadece dikkat dağınıklığı seklinde görünürmüş ve tabii ki DEPRESYON...
Dün aldatıldığımı ve terkedilme sebebimin bu olduğunu öğrendim. Ama bu durumda daha cok çocukluğumdan gelen yükler etkili oldu.
Bir anti depresan verdi adı : SELEKTRA
Allahım şifa verir inşallah ve çocukluğumdan beri peşimi bırakmayan bu içimdeki kasvetten kurtulum.
aynen var bir heves başlarım sonra hop kacar hevesim. Sakarlık da var dr sordu sakar mısındır diye benim de eğitim hayatım aynı oldu. Biz çocukken tedavi edilseymiş dikkat dağınıklığı eğitim hayatı ve işteki başarıomız en az %20 nartarmış. Dr bariz bi şekilde işlerde konsantre olunca bunu farkedeceğimi söyledi. 8. günümdeyim yavaştan iyi etkileri hissetmeye başladım. Ben ce eğer sen de gitmediysen hemen git dr a derim cnmaahh yavrum ya.bende de dıkkat dagınıklıgı var ve hiperaktif biriyim yaş 28 olcak kıçım başım durmaz.dıkkatım dagınık dıye eğitim hayatım b*ka sardı fln
bşey sorcam herşeyı yarıda bırakma tamamlayamama durumun varmı?
50Kaç mg'lık kullanıyorsunuz acaba?PelushPrenses
aynen var bir heves başlarım sonra hop kacar hevesim. Sakarlık da var dr sordu sakar mısındır diye benim de eğitim hayatım aynı oldu. Biz çocukken tedavi edilseymiş dikkat dağınıklığı eğitim hayatı ve işteki başarıomız en az %20 nartarmış. Dr bariz bi şekilde işlerde konsantre olunca bunu farkedeceğimi söyledi. 8. günümdeyim yavaştan iyi etkileri hissetmeye başladım. Ben ce eğer sen de gitmediysen hemen git dr a derim cnm
allah bebeğini analı babalı büyütsün. En son artık durduk yere ağlama krizi yaşadım. Geceleri bazen ağlarım da gündüz o kadar olmazdı. Herkes cok gerginsin diyodu zaten. Gerçekten de gerilmekten hep başım ağırır benm artık kronik bir hale gelmiş bişeyemzırıyorum bıtsın gıdıcvem cok fırca yıyorum iştebaşka ne yasıyodun anlatsana
allah bebeğini analı babalı büyütsün. En son artık durduk yere ağlama krizi yaşadım. Geceleri bazen ağlarım da gündüz o kadar olmazdı. Herkes cok gerginsin diyodu zaten. Gerçekten de gerilmekten hep başım ağırır benm artık kronik bir hale gelmiş bişey
aksatma tatlımbende o yok ya.ben paso gırgır şamata .herkes cok fırlamasın dıyo.yanı ayarım yok..normal degıl tabıı...benımde acıl gıtmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?