Uzun Zaman Önce Yapmış Olmam Gereken Şeyi Yaptım NİHAYET

yok valla dr öyle umut verici konustu ki umudumu kıramazlar. İnşallah ilaç da iyi gelir

yok valla dr öyle umut verici konustu ki umudumu kıramazlar. İnşallah ilaç da iyi gelir
Canim ben de bir aydir antidepresan kullaniyorum. Internetten antidepresanlarla ilgili hic bir arastirma yapma. Ben dustum bu hataya. Doktoruna guven. Keske ilacsiz gecse ama bazen gecmiyor. Ne yapalim dusuncelerde bogulalim mi sirf ilac kullanmamak icin?

bi de öyle eften püften bişey değil yıllardır geçmiyo virüs gibi

O hap çok kötü ya ondan önce iki antidepresan kullandım hiç bunun gibi olmadım.
Selectra beni mahvetti sürekli uyuma isteği yorgunluk halsizlik vs..... inşallah siz de aynı etkileri yapmaz.

O hap çok kötü ya ondan önce iki antidepresan kullandım hiç bunun gibi olmadım.
Selectra beni mahvetti sürekli uyuma isteği yorgunluk halsizlik vs..... inşallah siz de aynı etkileri yapmaz.
öğleden sonra bi ara oluşuyo ama genel olarak iyi geldi gibi bu gune kadar 6 gündür yarım içiyodum bu sabah tam içtim inşallah iyi gelir

aahh yavrum ya.bende de dıkkat dagınıklıgı var ve hiperaktif biriyim yaş 28 olcak kıçım başım durmaz.dıkkatım dagınık dıye eğitim hayatım b*ka sardı fln

bşey sorcam herşeyı yarıda bırakma tamamlayamama durumun varmı?

aynen var bir heves başlarım sonra hop kacar hevesim. Sakarlık da var dr sordu sakar mısındır diye benim de eğitim hayatım aynı oldu. Biz çocukken tedavi edilseymiş dikkat dağınıklığı eğitim hayatı ve işteki başarıomız en az %20 nartarmış. Dr bariz bi şekilde işlerde konsantre olunca bunu farkedeceğimi söyledi. 8. günümdeyim yavaştan iyi etkileri hissetmeye başladım. Ben ce eğer sen de gitmediysen hemen git dr a derim cnm

emzırıyorum bıtsın gıdıcvem cok fırca yıyorum işte başka ne yasıyodun anlatsana

emzırıyorum bıtsın gıdıcvem cok fırca yıyorum işte başka ne yasıyodun anlatsana
allah bebeğini analı babalı büyütsün. En son artık durduk yere ağlama krizi yaşadım. Geceleri bazen ağlarım da gündüz o kadar olmazdı. Herkes cok gerginsin diyodu zaten. Gerçekten de gerilmekten hep başım ağırır benm artık kronik bir hale gelmiş bişey

Bende de var sanırım bu dikkat dağınıklığı. Kendimi kolay kolay hiçbir şeye vermem çok çabuk unuturum. Umarım düzelir bundan sonra yaşam kaliteniz daha da artar.

bende o yok ya.ben paso gırgır şamata .herkes cok fırlamasın dıyo.yanı ayarım yok..normal degıl tabıı...benımde acıl gıtmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…