- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi PelushPrenses
-
sağ ol canım belki de öyle olacaktıAllah şifa ve huzur versin
belki de şimdi dr a gitmeniz hayırlı olmuştur
çünkü çocukken gitseydiniz ve böyle ilaçlar kullansaydınız algılama güçlüğü yaşayabilirdiniz
böyle öğrencilerimiz var
teşekkür ederimGeçmiş olsun
sağ ol bacımgecmiş olsun bacımm
şimdiden işe yaramaya başladı. Artık kitap okuyamaz hale gelmiştim dün gece uzun uzun ve dikkatimi toplayarak okuyabildim Allaha şükürler olsun. Çok sevindim bunaBende de var sanırım bu dikkat dağınıklığı. Kendimi kolay kolay hiçbir şeye vermem çok çabuk unuturum. Umarım düzelir bundan sonra yaşam kaliteniz daha da artar.
ooohh bal şeker şifa olsun canım benim en iyisini yapmışsın.... sakın üzülme içsel temizliğe girmişsin sonrası da gelsin inşaallah .... su gibi gitsin ilaçlarını aksatma çok dua edeceksin onları yapanlara .... çektiğimize değmez yaa... bir süre sonra insan keşke daha önce gitseymişim diyorEvet ilk ya da ortaokulda götürmeleri gerekirdi beni dikkat dağınıklığımdan dolayı psikiyatr a ama ben bu gün bu yaşımda ancak cesaretimi toplayıp gidebildim.
Dr hikayemi irdeledi ve ağladım...
Ayrılıklar ölümler başarısızlıklar ortaya döküldü ve ben de tutamadım kendimi.
Sonuç hiperaktivite alt başlığında dikkat dağınıklığymıs ama kız cocuklarında genelde sadece dikkat dağınıklığı seklinde görünürmüş ve tabii ki DEPRESYON...
Dün aldatıldığımı ve terkedilme sebebimin bu olduğunu öğrendim. Ama bu durumda daha cok çocukluğumdan gelen yükler etkili oldu.
Bir anti depresan verdi adı : SELEKTRA
Allahım şifa verir inşallah ve çocukluğumdan beri peşimi bırakmayan bu içimdeki kasvetten kurtulum.
aynen öyle dişyorum canım keske daha önceden gitseymişim Allah hepimize şifa versin inşallahooohh bal şeker şifa olsun canım benim en iyisini yapmışsın.... sakın üzülme içsel temizliğe girmişsin sonrası da gelsin inşaallah .... su gibi gitsin ilaçlarını aksatma çok dua edeceksin onları yapanlara .... çektiğimize değmez yaa... bir süre sonra insan keşke daha önce gitseymişim diyor
Ben de de dikkat daginikligi var okudugum seylere konsantre olamiyorum.Göz okuyo ama beynime ulasmamis gibi.Bu cocuklumdan beri boyle.Aile sorunlryla buyudum hep,ailem bazi konulrda cok ustume geliyor.Psikolojsi bozuk olanlar tarafndn da cok hirpalandim.Annem sureklo kotusun,fesatsin,kiskancsin diye bagirr,baskalri yuzunden surekli psiklojik baski altindayim,kendi halimdeyim ama insanlrda surekli bi satasma var,ailemle iyi olmk icin alttan aldim yillrca,agbim gecende dovmeye kalkti,cildrmsti,gozleri donmustu,bana sen hastasin die bagrdi,okadr kirildimki,psikolojik sorunlrim var,ama ben hepsni kendi icimde yasiyorum.Ama onlrla kotu niyetli insanlrin doldurusyla surekli catsiyoruz.Onlr asiri derecede ustume geldig icin artik o bagrmalari annda icimden o seslrdn kurtlmk icim camdan atmak yada onlra zarr vermk geliyo.
amin yaaa benimkiler artık fayda etmiyor hayatımı biraz daha akytif yapmam gerek galibaaynen öyle dişyorum canım keske daha önceden gitseymişim Allah hepimize şifa versin inşallah
Cevabinizi yeni gordum tesekkur ederimAllah hepimizin yardimcisi olsunCanım benim hikayen benimkine çook benziyor. Ben de aynen göz okuyup beyin algılamaması derdinden çok çektim. Aile desen benimki de böyle problemlidir. Ben de annemle yakın değilimdir. Kesinlikle sen de git derim hatta sen de psikoloğa değil psikiyatr a git ben ce. Bunlar gerçekten çözülmesi gereken esaslı problemlerimiz
Gecmıs olsun calısıyor musunuz? Benımde kullanmam gerekıyor ama cok agır ofıste deneyemedım bile.. İş hayatınızı etkıledı mı?
İş hayatıma olumlu etki yaptı canm
özünde depresyon gergin halim onu uzaklaştırdı sonra da beni terketti öğrendim ki eski sevgilisiyle görüşmeye başlamış
Ben de de dikkat daginikligi var okudugum seylere konsantre olamiyorum.Göz okuyo ama beynime ulasmamis gibi.Bu cocuklumdan beri boyle.Aile sorunlryla buyudum hep,ailem bazi konulrda cok ustume geliyor.Psikolojsi bozuk olanlar tarafndn da cok hirpalandim.Annem sureklo kotusun,fesatsin,kiskancsin diye bagirr,baskalri yuzunden surekli psiklojik baski altindayim,kendi halimdeyim ama insanlrda surekli bi satasma var,ailemle iyi olmk icin alttan aldim yillrca,agbim gecende dovmeye kalkti,cildrmsti,gozleri donmustu,bana sen hastasin die bagrdi,okadr kirildimki,psikolojik sorunlrim var,ama ben hepsni kendi icimde yasiyorum.Ama onlrla kotu niyetli insanlrin doldurusyla surekli catsiyoruz.Onlr asiri derecede ustume geldig icin artik o bagrmalari annda icimden o seslrdn kurtlmk icim camdan atmak yada onlra zarr vermk geliyo.
Yaş kaç
Sakın sakin öyle bişey yapma kendine kiyarsin
Mesela neden dövmeye kalktı abin seni?
Niye kızıyor ailen sana? Biraz bahsetsene
burda basit sorulara cevaplar bulunuyo ben de zamanında burda cok çare aradım. Kesinlikle uzmana git derim. Bizim sıkıntılarımız öyle yüzeysel değil çünkü29 yasindayim.Tabi biliyorum yanlis oldugunu.Anlatmak beni gerckten yoruyo,konu acmistim,ama suan anlatmk tekrr kotu hissettrick kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?