- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.681
- 108
Bu arada taşınma maceraları da ayrı sinir bozucuydu.
Biz yatak odasını falan yaptırdık ve planımız mobilyalar gelmeden ailesi taşınsın. Biz boş evde boya yapalım rahat rahat. Tabi kazın ayağı öyle olmadı. (Taşınmadan önce kayınvalidemlerin ev temizlensin dediler, zaten temizlikçi gelecek şöyle inşaat kabasını alalım diye gittik. Bana da gelme sen otur dediler ama madem şöyle bir kabası alınacak ne var ben de giderim diye gittim.Birden kendimi tuvalet-banyo temizleyip cam silerken buldum. O esnada da telefonum suya düştü ve onarılamaz şekilde gitti ve yeni telefon aldım. Komple evi temizlediğimize mi ynaayım maddi zararıma mı yanayım)Nasıl oldu ne konuşulduysa taşındıktan sonraki gün bizim mobilyalar geliverdi. Ev yine tıkış tıkış her şeyi sarıp sarmaladık boyaya başladık. Biz tekiz ayrıca, eşimle ikimiz koca evi boyadık, süpürgelikler küflendi diye onları söküp attık yenisini alıp taktık. Mobilyaların ölçüsü yanlış gelince kartonpiyerleri de söküp incesini alıp yapıştırdık. Tavan boyadık, kapı boyadık, bazı yerlerdeki elektrik tesisatlarını eşyalara denk gelmediği için yerini değiştirdik. Kaloriferler duvara asılıydı sallanıyordu onları söküp yere monte ettik ve sayamadığım daha bir çok iş. Ve sadece 2 kişi. Bir ara annem Sivastan kalkıp geldi sürpriz yapıp. Mutfağımı silip yerleştirdi. Artık öldüm bittim, bir de Ramazan. Kayınvalidemler kendi eşyalarını yerleştirip tekrar yazlığa döndüler. Ben de temizliğe devam ediyorum işte![]()
Ooo hemşerim

Maşallah bayağı is yapmışsınız, beyin yorgunluğuna vücut yorgunluğu da eklenmiş neyse ki kurtuldunuz.
Gözün aydın, kolaylıklar dilerim