Uzun zamandır anne olmak isteyenler ,birbirimize destek olalım.

Sonneschein

Hoş geldin mucizem...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
566
697
103
Gercekten bu dayanmasi zor bir durummus,yuregim yanıyor. Ne yapicagimi bilmiyorum.aklımdan hiç çıkmıyor. Ne yaparsam yapıyım. Bir an unutamıyorum. Artık olsun,benimde bi bebisim olsun.kendi yavrumun kokusunu içime çekiyim. Yalnızlığım son bulsun istiyorum..çok korkuyorum hiç bir zaman olmayacak diye.stres yapmamalıyım diyip kendimi bi frenliyorum ama uzun sürmüyor.yine aklımda o var yine...okumayacagim hiç birşey diyorum zamanı vakti var diyorum ama bir saat geçmeden bi bakıyorum yine hamilelik sitelerinin birindeyim.....

Allahim bana ve benim gibi bunu yasayanlara sabır versin

Nekdar lik evlisin iz nezamadir istiosun bende 8 sene oldu canım çok ama çok istiyorum vallah hergün bir kür demiorum olsun die inşallah olur bem pko bu arada nekdar zor bir süreç olduğunu biliorum ama kafaya takmamak lazım işte insanın elinde değil ama inşallah bu ay güzel haber aliriz

Ben de kafaya takmak istemiyorum..düşünmek istemiyoeum ama her dakika aklımda .. evi temizlerken bile bakıyorum ki hem işimi yapıyorum hem bebek hayalleri kuruyorum.. gerçi benim ki daha yeni sayılır 1 senedir evliyim daha uzun senelerdir o müjdeli haberi bekleyenler var.. Rabbim ilk önce onlara sonrada bana hayırlı evlat nasip etsin ..

Bu baslik tam bana goreymis ha :) olmayisiyla barisik artik alismis sindirebilmis bi aday adayiyim ben galiba :)4 senelik evli 3,5 senedir cocuk istiyen yumurta tembelligi olan bi pco luyum. Huc bi kur denemedim besyuz dr degistirdim hepsi ayni tedaviyi uygulayip negatif sonuc aldik. Artik dr da uygulamiyorum. Nasibime biraktim. Yeter artik de mi ama. Bize de yazik

merhaba arkadaşlar ben de 5 aydır istiyorum henüz olmadı, ama eşimle bunu bir görev gibi yapıyoruz ve bu durum çok canımı sıkıyor. hadi haftaiçi yoğun oluyor da bu koskoca cumartesi günü film seyretti, tv seyretti, videolar seyretti ve sonra uykusu gelip yattı. moralim bozuk

Aynı duygulardayım biz de 2 yıllık evliyiz . 7 aydır da istiyoruz ama gelmiyo bebeğimiz :( öyle üzülüyorumki. Bide şu insanların sorup sorup durmaları bebek yokmu diye. Her iş yapışımda, uyumadan önce , yemek yaparken, duştayken yani heran aklımda bebiş. Öyle çok istiyorum ki.... :(

Bende bir yıllık evliyim ve doktor ve ilaç görmk istemiyorm önce proklatinim yüksek çıktı o düştü lh yükseldi şimdi klomen-inofolic-glifor kullanıyorm. sürekli midem bulanıyor zaten zayıfım iyice gittim... Allah kimsenin kucağını boş bırakmasn. insan neler neler yapıyor karnında küçücük bir tekme için..

Uzun zamandir degil ama 2 aydir bende dusunuyorum esim 1 senedir istiyo 5 yillik evliyiz bu arada. Ben daha yeni yeni alistim bebek fikrine. 1 aydir korunmuyorum bu ay negatif maalesef. Ama yilmak yok yola devam. Moralinizi bozmayin sakin. Pozitif hikayeler okuyun internetten. Ozellikle melinasmom.com daki tup bebek hikayesini okumanizi tavsiye ederim haydin iyi geceler

Nekdar lik evlisin iz nezamadir istiosun bende 8 sene oldu canım çok ama çok istiyorum vallah hergün bir kür demiorum olsun die inşallah olur bem pko bu arada nekdar zor bir süreç olduğunu biliorum ama kafaya takmamak lazım işte insanın elinde değil ama inşallah bu ay güzel haber aliriz
Perşembe günü evliligimize 9 yıl olacak canim.bazı sebeplerden dolayı uzun süre çocuk istememiştik.geçen yıl ağustostan beri istiyoruz ama bende bi sorun olduğunu bilmiyorduk.martta kadın doktr değiştirdim ve çikolata kıstım olduğunu öğrendim ameliyat oldum..çok fazla büyükmüş tabi geç kalındığı içinde sağ tüpümü kistler tikamis...yani şuan çocuğum olma ihtimali yarı yarıya azaldı.marttan beide duzenli birsekilde denemeleri yapıyoruz. Ama takdir Allahtan

Her ay bi suru deneme yokk soyle yaparsak kaliyomus yok bunu yiyenin hemen bebek kaliyomus her syi deniyoz sonrada her ay ayni dram :KK43: allah hepimize yardimci olsun insallah
Amin canım .şöyle birşey de vaki
O şeyleri denemekten korkuyorum
Yan etkisi olurda daha kötü ederim değerlerimi diye .cesaret edemiyorum

Bu baslik tam bana goreymis ha :) olmayisiyla barisik artik alismis sindirebilmis bi aday adayiyim ben galiba :)4 senelik evli 3,5 senedir cocuk istiyen yumurta tembelligi olan bi pco luyum. Huc bi kur denemedim besyuz dr degistirdim hepsi ayni tedaviyi uygulayip negatif sonuc aldik. Artik dr da uygulamiyorum. Nasibime biraktim. Yeter artik de mi ama. Tatlım inan bana senin gibi düşünmeyi okadar istiyorum ki ama beceremiyorum..helal olsun vallahi sana.ne guzel zaten dinimiz içinde sağlığımız içinde doğru olanı böyle düşünmek. Mevlam yar ve yardımcımız olsun

Tatlım inan bana senin gibi düşünmeyi okadar istiyorum ki ama beceremiyorum..helal olsun vallahi sana.ne guzel zaten dinimiz içinde sağlığımız içinde doğru olanı böyle düşünmek. Mevlam yar ve yardımcımız olsun

8 aydir evliyiz hic korunmadik ikimizde yani ilk aydan bari deniyoruz kist vs sorunum yok ama tsh yüksek çıktı gecen ay ki testte doktora gosterememistm ilac falan icmedim bunun icin bu ay da olmazsa bir gorunucem bakalım nasip kismet ne zaman Allahim cok bekletmesin insaAllah bende stres yapmadan edemiyorum her ay ayni şeyler belirti arama gecikmeler umutlanmalar hayal kiriklari sorular kvden bebekle ilgili kirici sözler falan Allahim büyük vakti zamani var demek ki daha ama sabirsizliktan bu durumlar çıkıyor bu ay gelmiştir insaAllah annesinin nazli bebegi :dua:
Kiz olursa Nazlı koyucam adini bu gidisle:KK70:

merhaba arkadaşlar ben de 5 aydır istiyorum henüz olmadı, ama eşimle bunu bir görev gibi yapıyoruz ve bu durum çok canımı sıkıyor. hadi haftaiçi yoğun oluyor da bu koskoca cumartesi günü film seyretti, tv seyretti, videolar seyretti ve sonra uykusu gelip yattı. moralim bozuk

Canım benim böyle şeylerle yipratma kendini ,sonuçta ruh halimiz her an ayni olmuyor.birde bazı erkekler bu hamilelik işini çok hafife alıyor
Hemen bi kereyle olacak sanıyor. Benimkide öyleydi ve eşimle konuşurken sanki bir çocuğa birşey anlatıyorum gibi ona anlayış göstererek anlattım durumu ve suan farkındayım ki beni anladı ve bana farkettirmeden kendiside araştırıyor. Çünkü bazen hiç ummadığım şeylerde bana dikkat etmem gerektiğini söylüyor..birde öyle dene canım benim.Allah yardımcın olsin

Ben de kafaya takmak istemiyorum..düşünmek istemiyoeum ama her dakika aklımda .. evi temizlerken bile bakıyorum ki hem işimi yapıyorum hem bebek hayalleri kuruyorum.. gerçi benim ki daha yeni sayılır 1 senedir evliyim daha uzun senelerdir o müjdeli haberi bekleyenler var.. Rabbim ilk önce onlara sonrada bana hayırlı evlat nasip etsin ..
Ben mesela 6yıld oldu

Back
X