@rabiamurat canım seni etiketlemeyi unuttum yukarıdaki yazıya
tabi ki öyle herşey Allahtan gonlumuzdekini hayırlı eylesin bazen düşünüyorum üzülmedim zamanlarda sağlıklı düşündüğümde demek hayırlısı değil bizim için belkide üzülcem yinede Rabbim pişman etmesin keşke olmasaydı dedirtmesin yeterki sağlık bir evlat olsun amiiin
Merhaba kızlar en uzuuun bebek bekleyen benim galiba tam 16 yıldır bekliyorum ..Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
amiin vallaayy canim gercektenmi ya nasil dayaniorsun rabbim insallah ilk sana versin saglikli hayirli evlatlar
İnsan herşeye alışıyor tatlım..buda bizim sınavımız diyoruz teselli buluyoruz..ayy canim gercektenmi ya nasil dayaniorsun rabbim insallah ilk sana versin saglikli hayirli evlatlar
Merhaba canim yakında 2 yıl olacak evleneli 1 dusugum var sonrasında olmadi zaten Rabbim tez zamanda bebislerimize kavusturur insallah
Kızlar allah hayırlısıyla sağlıklı bebekler nasip etsin size ve tüm isteyenlere.
Ben küçükken annemin bir arkadaşı vardı 8 yıl bebekleri olmadı. 8 yılın sonunda bir kızları oldu. Tabii küçüktüm neler denediler ne yaptılar bilemiyorum. Sonra kadının yumurtalıklarının birinde problem oluştu aldılar yumurtalığını. Bir daha hamile kalamazsın çok zor dediler. Sonra bir kızı daha oldu. Birkaç sene sonra da ikiz erkek bebekleri oldu. Tek yımurtalıkla..
Demem o ki ümidinizi kaybetmeyin. Rabbim istedikten sonra olmayacak şey yok. Dua edelim inşallah bol bol.
İnsan herşeye alışıyor tatlım..buda bizim sınavımız diyoruz teselli buluyoruz..
Biz elimizden geleni yaptık..yapmayada devam ediyoruz gerisi nasip kısmet artık canım..nediyimki canim rabbimin bir bildigi vardir iste yinede kesmiceksin ümidini bol bol dua edeceksin
Biz elimizden geleni yaptık..yapmayada devam ediyoruz gerisi nasip kısmet artık canım..
Amin canım inşallah..aynen öyle bütün kalbimle söylüyorum rabbim insallah hepinize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah annelik duygusunu hep beraber yasariz allahin izniyle
Rabbim yardimcin olsun inş en kisa zamanda hamile kalırsınAmin canım inşallah..
Sağol tatlım hepimiz kalırız inşallah...bu doktorumdan umutluyum...Rabbim yardimcin olsun inş en kisa zamanda hamile kalırsın
Bizde okuyalım ya bunu o zamancocugu olmayan bir Hanim,
allah´ü teala´nin
YA MUSAVVIR CELLE CELALÜHÜ
ismi serifini
günes battiktan sonra
7 gün 21 defa okursa
allah´ü teala´nin izni ile evlat sahibi olmasi umulur
İnş cnm.. asilama falan yaptırmayı düşündün mu yada tüp bebekSağol tatlım hepimiz kalırız inşallah...bu doktorumdan umutluyum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?