uzun zamandir bebek bekleyenler

Eşine takviye şeylerde yedir tatlım..benim eşimde sorun yok ama olsun ben yinede bu ay kafama göre denemeler yapıyorum onada zorla yediriyorum :)) ...
Aynen keciboynuzu pekmezi arisutu kuruyemiş incir Çaksir suyu aklına ne gelirse artık hatta Dr eşime iç camasirini dar giyme dedi spor yap sigarayı bırakmasıni soledi herseyi yaptık sigaralar kaldı onuda bıraksak tam olacak :))

Bi sigarayı bırakamıyoruz..ama benim doktor içmesen iyi dedi zorlamadı..

Can'ım kuzenimin 7 yıl bebeği olmadı bir sürü tedavi denediler sonunda olmucak dediler bıraktılar 2 yıl sonra ikizleri oldu :)

Tüp bebek denerken bırakıyordum ama çok agrasif oluyordum eşim içerken zorla alıyordum ondan :) .. Bana inat o dönemde ben öyle yapıyorum diye oda sigarayı bırakıyordu..
Bizdede çok kavga oluo yaa bende sınırlı oluorum resmen eşimi dövecem o dönemde ama bu aralar azalttim hsg girecem anestezi li zor uyanirim die korkuorum açıkçası

Valla özel e gittiğim için Dr kendi dedi ağrı çekme bos yere die para tuzağı kesin de bende tamam dedim eşim de ağrısız ol boşver dedi bakalım artik
Ağrı kişiden kişiye değişiyor canım ..çok kısa bir işlem aslında ama birdaha çekinmek zorunda kalsam bende anestezi isterim..

of doktor hiçbir sorun olmadığını söylediği halde senelerdir çocuk sahibi olamayanlar var benim de 16 ay oldu kızlar senelerce beklenecek mi. böyle yaşanır mı başlarım çocuğuna valla psikoloji kalmadı bende şimdiden. 4 senede nasıl olurum kimbilir :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…