Sen amasyadamı yaşıyorsun tatlım ?Çok şükür bana destek eşim ztn bu ay başladık Dr ayarladim artık bekleme evresindeyim
Aynen keciboynuzu pekmezi arisutu kuruyemiş incir Çaksir suyu aklına ne gelirse artık hatta Dr eşime iç camasirini dar giyme dedi spor yap sigarayı bırakmasıni soledi herseyi yaptık sigaralar kaldı onuda bıraksak tam olacak :))Eşine takviye şeylerde yedir tatlım..benim eşimde sorun yok ama olsun ben yinede bu ay kafama göre denemeler yapıyorum onada zorla yediriyorum :)) ...
Evet amasyada yasiorum siz?Sen amasyadamı yaşıyorsun tatlım ?
Samsunda yaşıyorum canım..Evet amasyada yasiorum siz?
Çoook gusel yakınız desene :)Samsunda yaşıyorum canım..
Çoook gusel yakınız desene :)Samsunda yaşıyorum canım..
Bi sigarayı bırakamıyoruz..ama benim doktor içmesen iyi dedi zorlamadı..Aynen keciboynuzu pekmezi arisutu kuruyemiş incir Çaksir suyu aklına ne gelirse artık hatta Dr eşime iç camasirini dar giyme dedi spor yap sigarayı bırakmasıni soledi herseyi yaptık sigaralar kaldı onuda bıraksak tam olacak :))
Evet ya gerçekten güzel..Çoook gusel yakınız desene :)
Valla bizimki bana sormadı içmedigimi sanıo galiba :))Bi sigarayı bırakamıyoruz..ama benim doktor içmesen iyi dedi zorlamadı..
Can'ım kuzenimin 7 yıl bebeği olmadı bir sürü tedavi denediler sonunda olmucak dediler bıraktılar 2 yıl sonra ikizleri oldu :)merhaba arkadaslar tam 4 senedir bir bebisim olsun istiyorum ve maalesef her ay hüsrana ugruyorum benim gibi olan varmi veya uzun Zaman bekleyip sonra hamile kalanlar ( tabiki bunun icin neler yaptiniz) biliyorum rabbimin bir bildigi vardir elbet dogru zamanda vericektir ama iste beklemesi cok zor .. Burda hep beraber konusup dertlesmek icin bu konuyu acttim belkide bu ay birbirimize güzel haberler veririz allahin izniyle insallah
Tüp bebek denerken bırakıyordum ama çok agrasif oluyordum eşim içerken zorla alıyordum ondan :) .. Bana inat o dönemde ben öyle yapıyorum diye oda sigarayı bırakıyordu..Valla bizimki bana sormadı içmedigimi sanıo galiba :))
Bizdede çok kavga oluo yaa bende sınırlı oluorum resmen eşimi dövecem o dönemde ama bu aralar azalttim hsg girecem anestezi li zor uyanirim die korkuorum açıkçasıTüp bebek denerken bırakıyordum ama çok agrasif oluyordum eşim içerken zorla alıyordum ondan :) .. Bana inat o dönemde ben öyle yapıyorum diye oda sigarayı bırakıyordu..
Ben şu bir buçuk yıl içinde 3 defa narkoz aldım hiç sorun yaşamadım çok şükür..Bizdede çok kavga oluo yaa bende sınırlı oluorum resmen eşimi dövecem o dönemde ama bu aralar azalttim hsg girecem anestezi li zor uyanirim die korkuorum açıkçası
İnş bende yaşamam yaaaBen şu bir buçuk yıl içinde 3 defa narkoz aldım hiç sorun yaşamadım çok şükür..
Ben iki defa hsg çekinmiştim ikisinde de anestezisizdi..Bizdede çok kavga oluo yaa bende sınırlı oluorum resmen eşimi dövecem o dönemde ama bu aralar azalttim hsg girecem anestezi li zor uyanirim die korkuorum açıkçası
Yok kız korkma hiç sorun olmuyor..İnş bende yaşamam yaaa
Valla özel e gittiğim için Dr kendi dedi ağrı çekme bos yere die para tuzağı kesin de bende tamam dedim eşim de ağrısız ol boşver dedi bakalım artikBen iki defa hsg çekinmiştim ikisinde de anestezisizdi..
Ağrı kişiden kişiye değişiyor canım ..çok kısa bir işlem aslında ama birdaha çekinmek zorunda kalsam bende anestezi isterim..Valla özel e gittiğim için Dr kendi dedi ağrı çekme bos yere die para tuzağı kesin de bende tamam dedim eşim de ağrısız ol boşver dedi bakalım artik
Ins Sana güveniyorum :) neyse ctesi bi gelsin de çekilsin kurtulayim netten hep okudum da hsg cektirenler 2 ay sonra hamile kalıo yaa benim kuzenim de aynı ole oldu inş bende etkisini görürüm yaaYok kız korkma hiç sorun olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?