Bizde okuyalım ya bunu o zaman
İnş cnmevet canim okuyun allahin izniyle Kabul olur insallah
Yaptırdım canım..3defa negatif oldu ..herşey iyi güzel ..tutunmada sorun oluyor..doktorum tekrar tüp bebek yapmamı istemedi..laparoskopi ve histereskopi yaptı tüplere baktı sorun yoktu...6 ay bekleyelim olmazsa gel tekrar bakalım ne yapacağımıza demişti..o 6. Ayda hamile kalmıştım ama dış gebelikti maalesef..hamile olabileceğime ihtimal vermediğim için geç test yapmıştım ..sağ tüpümü kaybettim..İnş cnm.. asilama falan yaptırmayı düşündün mu yada tüp bebek
Yaptırdım canım..3defa negatif oldu ..herşey iyi güzel ..tutunmada sorun oluyor..doktorum tekrar tüp bebek yapmamı istemedi..laparoskopi ve histereskopi yaptı tüplere baktı sorun yoktu...6 ay bekleyelim olmazsa gel tekrar bakalım ne yapacağımıza demişti..o 6. Ayda hamile kalmıştım ama dış gebelikti maalesef..hamile olabileceğime ihtimal vermediğim için geç test yapmıştım ..sağ tüpümü kaybettim..
Aynen cnm paylaşalım gusel olur iyi geceler :)neyse canlar benden bugünlük bukadar isterimki yaptiklarimizi güzel haberleri herseyimizi Burda devam paylasalim tabi sizlerde isterseniz Burda birbirimize en azindan destek oluruz sohbet ederiz vs .. insallah rabbim hepinizin gönlüne göre verir herkeze hayirli geceler diliorum
Geçen yıl kasımda olmuştu bu ...mayıs ayında tekrar adetim geçti erken yakaladım..bu defada dış gebelikti..tüpü kaybetmemek için önce kürtaj sonrada iğne ile sonlandırdı doktorum..inşallah tüplerin açıktır canım..( hadi yaa allah tan ümit kesilmez cnm tek tüpü olanlar bile hamile kalıo bende bu hafta sonu hsg çektirecem inş bi sorun çıkmaz bende de
Hayırlı geceler tatlım..Allaha emanet ol..neyse canlar benden bugünlük bukadar isterimki yaptiklarimizi güzel haberleri herseyimizi Burda devam paylasalim tabi sizlerde isterseniz Burda birbirimize en azindan destek oluruz sohbet ederiz vs .. insallah rabbim hepinizin gönlüne göre verir herkeze hayirli geceler diliorum
İnş cnm ztn DR m tüplerin de sorun yok gibi ama en azından yinede bakalım dedi o yüzden baktiriorjm kafamda soru işareti kalmasından iyidir die dusunuorumGeçen yıl kasımda olmuştu bu ...mayıs ayında tekrar adetim geçti erken yakaladım..bu defada dış gebelikti..tüpü kaybetmemek için önce kürtaj sonrada iğne ile sonlandırdı doktorum..inşallah tüplerin açıktır canım..
Bence kadında ilk başta bakılması gereken şeylerden biri o..İnş cnm ztn DR m tüplerin de sorun yok gibi ama en azından yinede bakalım dedi o yüzden baktiriorjm kafamda soru işareti kalmasından iyidir die dusunuorum
Aynen cnm doğru diosun... aslında vurdum duymaz olacaksın kafana takmayacaksin ya o zaman kendiliğinden nasıl oluo hamilelik biz acaba çok istediğimiz icin stres mi yapioruz yaa bazen düşününce çıldıracak mis gibi oluorum bazen nie boleyim vakti zamanı var diorum psikolojim çok bozuldu yaa evde tek kalmaktan ne düşündüğümu de bilmiorum sen de benim gibimisin yoksa ?Bence kadında ilk başta bakılması gereken şeylerden biri o..
Siz kaç zamandır istiyorsunuz?İnş cnm ztn DR m tüplerin de sorun yok gibi ama en azından yinede bakalım dedi o yüzden baktiriorjm kafamda soru işareti kalmasından iyidir die dusunuorum
3 yıllik evliyim 15 ay olacakSiz kaç zamandır istiyorsunuz?
Çok düşünmekle alakalı olduğunu sanmıyorum canım..16 yılın her ayı bebek düşünmekle geçmedi..olsa olurdu..düşünerek sadece piskolojini bozarsın Allah korusun..Aynen cnm doğru diosun... aslında vurdum duymaz olacaksın kafana takmayacaksin ya o zaman kendiliğinden nasıl oluo hamilelik biz acaba çok istediğimiz icin stres mi yapioruz yaa bazen düşününce çıldıracak mis gibi oluorum bazen nie boleyim vakti zamanı var diorum psikolojim çok bozuldu yaa evde tek kalmaktan ne düşündüğümu de bilmiorum sen de benim gibimisin yoksa ?
hiç tedavi falan gördünmü?3 yıllik evliyim 15 ay olacak
Valla ben çoktan bozdum bence sebepsiz agliorum ailemden uzaktayim tek başıma kaldiramiorum artik bilmiorum yaa yinede çok şükür rabbime bir bildiği vardır elbetÇok düşünmekle alakalı olduğunu sanmıyorum canım..16 yılın her ayı bebek düşünmekle geçmedi..olsa olurdu..düşünerek sadece piskolojini bozarsın Allah korusun..
Görmedim sıkıntı yokmus bende yumurtaliklar im çok şükür düzenli adetim ole hatta yumurtalık sayım fazla çoğul gebelik bile olabilir dedi Dr ama eşim de ileri hızında sıkıntı var ilaç kullanio bu ay hsg çekilecek Kasım da ise asilama olacak inşhiç tedavi falan gördünmü?
Bulunduğun yerde araştır iyi bir kadın doğuma görün tatlım..eşin destek verirse rahat geçer tedavin..Valla ben çoktan bozdum bence sebepsiz agliorum ailemden uzaktayim tek başıma kaldiramiorum artik bilmiorum yaa yinede çok şükür rabbime bir bildiği vardır elbet
Eşine takviye şeylerde yedir tatlım..benim eşimde sorun yok ama olsun ben yinede bu ay kafama göre denemeler yapıyorum onada zorla yediriyorum :)) ...Görmedim sıkıntı yokmus bende yumurtaliklar im çok şükür düzenli adetim ole hatta yumurtalık sayım fazla çoğul gebelik bile olabilir dedi Dr ama eşim de ileri hızında sıkıntı var ilaç kullanio bu ay hsg çekilecek Kasım da ise asilama olacak inş
Çok şükür bana destek eşim ztn bu ay başladık Dr ayarladim artık bekleme evresindeyimBulunduğun yerde araştır iyi bir kadın doğuma görün tatlım..eşin destek verirse rahat geçer tedavin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?