Uzun zamandır deneyip de hiç çift çizgi göremeyenler gelin sarılalım

Biz de görecek miyiz bir gün??? 🥲🥲🥲
Bir kere gordum cift cizgiyi o an dunyam durdu sandim.. ama sevincim 1 hafta kadar surdu.. somra dis gebelik oldugunu ogrendim cok zor bi surec gecirdim.. yani cift cizgiyide hayirli bir sekilde istemek gerekirmisss.. size bana ve tum isteyenlere hayirli saglikli bir gebelik ve ardindan hayirli saglikli dogum nasip etsin rabbimm🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰

Biz de görecek miyiz bir gün??? 🥲🥲🥲
Ben dört yıl boyunca her ay o testi yaptım ta ki geçen yıla kadar şuan oğlum yaşasaydı iki aylık olacaktı bjr kere gördüm ve ağlaya ağlaya şükür namazı kıldım ama sonra oğlumu kaybettim rabbim herşeyi n hayırlısını nasip etsin kimseye evlat acısı cektirmesin

Aynen benimde bir kere öyle doğru çıktı ve 1 ay sonra düşük yaptım sonra yine yalancı testlere devam Rabbım hayırlısı ile hepimize nasip etsin

Ben çizgiyle değil kan testiyle pozitifi görünce hayatımın şokunu yaşamıştim uzun zamandır beklediğim bir haberi aldım diye sevinirken bir hafta sonra dış gebelik olduğunu öğrenip dunyamin başıma yıkılışını da yaşayınca anladım ki hayırlısını sağlıklısı istemek gerekiyormus bende hep bir kere çizgi göreyim diye kendimi üzüyordum maalesef bunu tecrübe ettim. İnşallah bundan sonra hepimiz sağlıklı gebeliklere şahit oluruz

Back
X