Uzun zamandır deneyip de hiç çift çizgi göremeyenler gelin sarılalım

Ben dört yıl boyunca her ay o testi yaptım ta ki geçen yıla kadar şuan oğlum yaşasaydı iki aylık olacaktı bjr kere gördüm ve ağlaya ağlaya şükür namazı kıldım ama sonra oğlumu kaybettim rabbim herşeyi n hayırlısını nasip etsin kimseye evlat acısı cektirmesin
Ahh içim. Çok üzgünüm canım çok hem de. Allahım sana en güzel müjdeyi yaşatsın yine. Sağlıkla kucağına alacağın hayırlı bir evlat versin. Acını tüm kalbimde hissettim. Umudun hep yeşil kalsın ama olur mu, kendimi unuttum şuan sana çokça iyi dualarda bulunacağım. Üzülme olur mu🙏🏼🕊️ meleğin, yeniden sana kavuşacak, hayırlı bir zamanda inşallah 🙏🏼🤍

Ahh içim. Çok üzgünüm canım çok hem de. Allahım sana en güzel müjdeyi yaşatsın yine. Sağlıkla kucağına alacağın hayırlı bir evlat versin. Acını tüm kalbimde hissettim. Umudun hep yeşil kalsın ama olur mu, kendimi unuttum şuan sana çokça iyi dualarda bulunacağım. Üzülme olur mu🙏🏼🕊️ meleğin, yeniden sana kavuşacak, hayırlı bir zamanda inşallah 🙏🏼🤍
😪😌Çok teşekkür ederim güzel dualarınız için rabbim sizede gonlunuzdeki dileklerin kabul olduğu günleri göstersin ama ben her duayı temkinli ediyorum artık birşeyi çok isteyip istediğiniz şey olunca canınız yanabilir çünkü ben bunu çok acı bir şekilde tecrübe ettim rabbim bu acıyı kimseye vermesin

Back