- 25 Mart 2019
- 814
- 2.797
- 113
deme öyle kız. bunun canı flört çekmiş baksanaAyol ben 39 yılın toplasan toplasan anca üç senesini sevgilili* geçirmişimdir, üç yıl ne ki
Kafan nasıl rahatsa öyle ol, ben mesela evli, çoluk çocuk sahibi yaşıtlarımın yaşadığı hayatı yaşamak iatemezdim, hiç öyle bi özentim olmadı, iyi ki de olmamış, herkes aynı yaşam formunu yaşamak zorunda değil. Ara sıra gezip tozmalık ararsam da bulurum zaten.
Ya ama ben zaten bakımlı ve alımlıyımda gerçekten bak güzel bi kızım hatta şöyle söyleyim mesela intenretten biriyle tanışsam resim atıyorum konuşuyoruz ikinci gün evine çağırıyor yatmak için hep niyetleri bu yönde yani erkeklerin yada bana hep bunlar denk geliyor bende hiç gitmedim yaniCancazim bi sakin ol sen sürekli kendine bak bakimli ol alimli ol çik dışarıya gez toz çalışman gerekiyorsa çalış doğru insan çıkar karşına on yargılı davranma herşey yoluna girer
39 senenin 3 senesi miAyol ben 39 yılın toplasan toplasan anca üç senesini sevgilili* geçirmişimdir, üç yıl ne ki
Kafan nasıl rahatsa öyle ol, ben mesela evli, çoluk çocuk sahibi yaşıtlarımın yaşadığı hayatı yaşamak iatemezdim, hiç öyle bi özentim olmadı, iyi ki de olmamış, herkes aynı yaşam formunu yaşamak zorunda değil. Ara sıra gezip tozmalık ararsam da bulurum zaten.
işte beni anlayan biri gerçekten böyleherkesin derdi kendıne buyuktur öyle dusunmeyn..
yalnızlığıa alışmak sadece.. yalnızlıgn psikoloji farklı oluyo..
insan yalnızlığa alışınca bu saatten sonra biri gelse de hevesi kalmıyor..
umarım aradıgınız mutluluğu bulursunuz..
kendnizi kapatmayın..
belirli bi yastan sonra elektrik kısmı da olmuyor bunu da belirtiyim..işte beni anlayan biri gerçekten böyle
güzel bi çıkarımda bulunmuşsunuz tavsiyenizi düşüncem ciddenAslında içten içe mesajlarda beklediğin şey: "Ben de uzun süredir beklemiştim ama birden karşıma bir kişi çıktı ve şu an onunla evliyim, çok mutluyum" gibi bir cümle.
Çıkabilir, çıkmayabilir de. Karşıma biri çıkacak mı, hadi çıksın, bununla konuşuyorum ama evleneceğim kişi bu mu tarzı düşüncelere girmemeni ve hayatı biraz akışına bırakmanı tavsiye ederim.
çevremde yok ya senin 5 sene mi o zaman benim daha 2 senem daha varBenim 5 yıldır yok, sınav sınav diye nice insanları reddettim
Pişman değilim
Var bir hayır de geç , etrafına da iyi bak belki vardır kalbine göre biri
Cidden karşıma düzgün insanlar çıktı ama önce kariyer dedim :) sen öyle insanlar çıkarsa gözün açık olsun görüş , 2 yıl daha bekleme tabi benim gibi :)çevremde yok ya senin 5 sene mi o zaman benim daha 2 senem daha var
kız dur hemen ne adamlara resim atıyosun ayolYa ama ben zaten bakımlı ve alımlıyımda gerçekten bak güzel bi kızım hatta şöyle söyleyim mesela intenretten biriyle tanışsam resim atıyorum konuşuyoruz ikinci gün evine çağırıyor yatmak için hep niyetleri bu yönde yani erkeklerin yada bana hep bunlar denk geliyor bende hiç gitmedim yani
kız dur hemen ne adamlara resim atıyosun ayol
Ne guzel diyorum ohh missBu tam olarak dert mi bilmiyorum ama 3 yıldır felan sevgilim yok ve artık olmasınıda istemiyorum gibi sanırım bekar kalıcam ve evlenmemeyi düşünüyorum sizin bu duruma yorumlarınız önerileriniz nedir ?
neyse ben karışmıyorum
resim dediysek profil resmi tövbe ya
Sevgilin mi var derdin var en guzeli bekarlık valla bende evlenmeyi düşünmüyorum henüz . Gerçekten sevdiğim aşık olduğum güvenebileceğim sadık erkek bulursam evlenirim heraldeBu tam olarak dert mi bilmiyorum ama 3 yıldır felan sevgilim yok ve artık olmasınıda istemiyorum gibi sanırım bekar kalıcam ve evlenmemeyi düşünüyorum sizin bu duruma yorumlarınız önerileriniz nedir ?
39 senenin 3 senesi misanırım bende senin kafandan gitcem hayatımın ilerleyen zamanlarında. Bende evlenmelik olsa diyorum ama tanıştıklarım yatmaya çağırıp duruyor hiç sabırları yok
Aynı benim durumumBu tam olarak dert mi bilmiyorum ama 3 yıldır felan sevgilim yok ve artık olmasınıda istemiyorum gibi sanırım bekar kalıcam ve evlenmemeyi düşünüyorum sizin bu duruma yorumlarınız önerileriniz nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?