Uzun zamandır sevgilim yok

beniremm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
12
10
3
31
Bu tam olarak dert mi bilmiyorum ama 3 yıldır felan sevgilim yok ve artık olmasınıda istemiyorum gibi sanırım bekar kalıcam ve evlenmemeyi düşünüyorum sizin bu duruma yorumlarınız önerileriniz nedir ?

Şuanda mide hastalığından ağlayarak yazıyorum. Sağlığınız varsa hiçbir şey önemli değil. Sevgilim var ama sağlığım yüzünden mutlu değilim. Herşey sevgili evlilik demek değil. Lütfen sadece şükredin ve zamanla karşınıza çıkacak kişiyi düşünün. Allah size hastalık vermesin. Çooook zor.

Çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten böyle düşününce iyi geldi teşekkürler

Evlenmeyi düşünmüyorum demişsin ,demekki sevgilin olsun da istemiyorsun ,olsaydı 3 senedir bir şekilde bir ilişki yaşardın ,bunun derdini çekip ,yazmadığın belli ,ne diyelim ki karar senin kararın ,hayat senin hayatın

Evlenmemeyi düşünmek büyük hata olur hayat yalnız geçmez kendinizi toplayın . İllaki biri karşınıza çıkacaktır

peki sevgilim olsun diye bir çaban varmı yani etrafındakilere karşı nasılsın. ne bileyim açıkçası 3 yıl yani.. sorun sende de olabilir

Bi 3 yil kadar benimde yoktu. Sonra kismet bi buldum 1 yil icinde evlendim. Hemde evden calisiyordum online tasarim yapiyorken. Evde oturdugum yerde esimi buldum. Simdide 5 aylik kizim var. Hersey nasip kismet.

Bu tam olarak dert mi bilmiyorum ama 3 yıldır felan sevgilim yok ve artık olmasınıda istemiyorum gibi sanırım bekar kalıcam ve evlenmemeyi düşünüyorum sizin bu duruma yorumlarınız önerileriniz nedir ?
Hayır yani ne dememizi istiyorsun nooolur evlen yada sakın bırak bu işleri mi dememizi istiyorsun bu soruyu bize değil kendine sor sen ne istiyorsun bu hayattan nasıl ölmek istiyorsun ve sorunun cevabini kendin ver bi zahmet !!

Allah sağlık sıhhat versin. Herkesin sevgilisi olacak hemen evlenecek diye bir durumu yok. Bu kadar kafaya takmayın. Çünkü aman hayat benim tek de yaşarım gayet mutluyum dediğiniz andan sonra karşınıza birini çıkarıyor. Sürekli sevgilim olmalı evlenmeliyim diye düşünürseniz kendinize eziyet çektirmiş olursunuz.

peki sevgilim olsun diye bir çaban varmı yani etrafındakilere karşı nasılsın. ne bileyim açıkçası 3 yıl yani.. sorun sende de olabilir

Ayol ben 39 yılın toplasan toplasan anca üç senesini sevgilili* geçirmişimdir, üç yıl ne ki

Kafan nasıl rahatsa öyle ol, ben mesela evli, çoluk çocuk sahibi yaşıtlarımın yaşadığı hayatı yaşamak iatemezdim, hiç öyle bi özentim olmadı, iyi ki de olmamış, herkes aynı yaşam formunu yaşamak zorunda değil. Ara sıra gezip tozmalık ararsam da bulurum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…