Hayır yani ne dememizi istiyorsun nooolur evlen yada sakın bırak bu işleri mi dememizi istiyorsun bu soruyu bize değil kendine sor sen ne istiyorsun bu hayattan nasıl ölmek istiyorsun ve sorunun cevabini kendin ver bi zahmet !!
Günüm yaklaşmış ondan patlamisim herhalde evet gereksiz yorum yapmışım ama biraz hakliymisim sanki hayatimda kimse yok artik istemiyorum galiba sizin oneriniz ne tarzinda bisey sormuş bu soruyu kendisine sormasi lazım ne istiyorum hayatim nasıl devam etsin istiyorum o sorunun cevabini yine kendisi vermesi gerekiyor
Günüm yaklaşmış ondan patlamisim herhalde evet gereksiz yorum yapmışım ama biraz hakliymisim sanki hayatimda kimse yok artik istemiyorum galiba sizin oneriniz ne tarzinda bisey sormuş bu soruyu kendisine sormasi lazım ne istiyorum hayatim nasıl devam etsin istiyorum o sorunun cevabini yine kendisi vermesi gerekiyor
Şuanda mide hastalığından ağlayarak yazıyorum. Sağlığınız varsa hiçbir şey önemli değil. Sevgilim var ama sağlığım yüzünden mutlu değilim. Herşey sevgili evlilik demek değil. Lütfen sadece şükredin ve zamanla karşınıza çıkacak kişiyi düşünün. Allah size hastalık vermesin. Çooook zor.
Her şeyin hayırlısı olsun öncelikle
Sadece bunu derim
Zaten demek istedigimi anlamışsınızdır
Günümüzdeki gibi çogu iki dakikalık zevk için ilişkilerdense hic olmasın.
Sızi seven hayırlı biri olsun
Heo bunu diyein
Daha gençsiniz ayrıca