Üzüntü ile Zayıflayın

heycir

adige
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2007
167
2
96
42
İstanbul
üzülün zayıflayın,aşık olun zayıflayın ne bilim hasta olun zayıflayın oooffff oooofff gerçi bana hepsi yan etki yapıo bi değişiklik olmuyo ayyyy nedir bu böle beeee kilo derdi yesem yesem kilo almasam pirofiterol,muzlu pasta oooofff ooooffff:a015:

zayıflamak için ille dert sahibimi olmamız gerekiyor,çok saçma

olmayın canım dert sahibi falan sadece bazılarını iştahtan kesioo ama bana ters etki yapıo.allah kimseyi dert sahibi yapmasın.amin

ayol üzülmeyin tabiii.sevinin yada meşguliyet yaratın kendinizeee ben okurken hem aşık olmuştum hemde sürekli bi meşgalem vardı eee tabai yediklerimededikkat ediyodum sürekli bi hareketlilik veee şişkoluk sınırımdan kurtulmuştum.hala aynı kilodayım senelerdir.inmiyooo

üzüntüyle de kilo verilir ama üzülmeyin boşverin en iisi gırtlağınıza birazcık sahip çıkın bu kadarr başka sorun olmazz ekmek yemeğinn sorun ortadan kalkarr ee birazcık ta hareket tabee tembellikten kaçınınnn..:)

benden bu kadarr ben formumu koruyorum :)

tam aksine canım eğer üzüntülü ve canım sıkkınsa her an buz dolabının başında yada ıvır zıvır çekmecsinin başında biterim sıkıntıdan yedikçe yerim mümkünse ben mutluyken kilo vereyim zatende anca öyle oluyor hastalığıda rabbim kimsenin başına vermesin hasta olmaktansa tonbiş olmayı tercih ederim:1closedeyes:

ama bazıları aşık oluyo ve iştahtan kesilio sinir oluyorum zaten genelde kilo problemi olmayan insanlar öle oluyo şu metabolizmam biraz daha hızlı çalışsaydı yaaa nolurdu bende yerdim yerdim kilo almazdım tıpkı ablam gibi.gerçi kızın hiç sıkıntısı bitmiyo ondan mı acaba genç kızlığında kiilosu ideal kilodaydı.

valla ben üzüntülü oldugumda öyle yiyorumki gören kitliktan cikmis sanir

istisnalar olabilir ama bir yerde okumuştum sıkıntı ve üzüntü kilo almaya sebep oluyormuş insan mutlu olduğunda daha kolay kilo veriyormuş bunu bir diyetisyenin yazısında okumuştum

felaket hızlı çalışan bir metabolizma işte ihtiyacımız olan buu,ben üzülsemde sevinsemde her türlü yiyorum ne boğaz var bende öle hem yaparım hem yerim.eskiden hiç üşenmez gece yarısı kalkar helva kavururdum.ama sonradan kilolar kendiliğinden gitti şimdi gene fazlalığım var ama çok değil.yani hareketlilik yoğunluk kilo verdiriyo yesem bile kilo veriyodum çünkü yediğimden bişi anlamıyodum a.s

arkadaslar ben asik oldum sadece bir kez bu askin icinde hersey vardi,o sebepten cok kilo vermistim,tabiki isteyerek gitmedi kilolarim askin ahenkiyle savruldu bedenim.su anda kilomu koruyor sayilirim,belki bir,iki kilo almisimdir ama onuda vermek istiyorum,bir sene oldu kilo vereli,kilolar gelmedi geriye ama o ask bitti....!

ben de üzülünce iştahı kesilenlerdenim ama bütün arkadaşlarım canları sıkılınca maalesef buzdolabına koşuyolar.

bende çok feci bu konuda üzülünce sıkılınca stres olunca yiyecekler koşuyor benim yardımıma da o yüzden bende alakası yok yani haha

bende 2 sene öncesine kadar ilişkim bittiğinde birşey yememiştim sonuçta baya kg vermiştim ama sonra 2 kg aldım ama boyum uzadığı için şu an normal gözüküyorum yinede kg vermek istiyorum kendinizi kandırarak kg vermeniz mümkün üzülmektense bence daha iyi bi yöntem ben normal den daha az yiyodum eskiden bazen kaçırıyodum işte yinede kg aldım şimdi hiç bir şey yemiyorum normal insanların yediği gibi yesem kg alıyorum ben napcam ya

kesinlikle katılıyorum. aşırı üzüntü (bir yakının ölümü, ayrılık vs) direk iştahı kapatıyo ve kısa zamanda incecik yapıyo insanı. ama yas süreci bitince herşey normale dönüyo. sıkıntı dediğimiz "stres" ise aşırı ve kısa süreliyse yine iştahı kapatıyo ama orta düzeyli kronik stres uzun vadede ekstra kilo olarak yerleşiyo vücuda.

Boşverin kızlar.. İnsan mutlu olmak için yaşar... Mutlu ve kilolu olmayı mutsuz ve zayıf olmaya tercih ederim..

valla ben üzğünsem hayatta ağızıma lokma koyamam 1 ayda 12 kilo verdiğimi bilirim malesef

üzüldüğümde sinirlendiğimde buzdolabının önünde kamp kuranlardanım ben klava: kafamçokkarıştı durduramıyorum kendiimi düşünmemek için dolbı açıyorum bakıyorum gözüme kestidiğimi yiyorum. dolabın önüne sandalye koymuşluğum bile vardır benim ki o derece de kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…