arkadaslar ben cok üzüldüm ve o üzüldügüm zamanlar kisa zaman icinde cok ta kilo verdim bundan iki sene önce iki haftada 4 kilo....daha gecen hafta bir gün cok kötüydüm baktim yine iki kilo vermisim ama bunlar isteyerek olmuyor..
hic kimseye üzülmeyi tavsiye etmem...zayiflamak icin üzmeyin ve üzdürmeyin kendinizi.....
saglikli beslenmeye bakin ve bolca spor yapin .......
Sinir ile üzüntüyü birbirine karıştırmayın...Genelde sinirlenince yemeğe sarılınır . gercekten çok fazla üzüntü ile kilo veriyorsun (annemin hastalıgını ögrenince 3 günde 7 kilo verdim) aman böle üzüntüyü allah kimsnein başına vermesin .. kilo olsun üzüntüler olacagına.. neşeli olun mutlu olun sağlık herşeyden önemli..
ayy yaa 3 günde 7 kilo vermişsin çok kötü cnm yaa..allah birdaha böyle dert vermesin..allah kimseye dert vermesin ( amin) bnde 3 gündür hastayım 2.5 kilo fln verdim ..mutlu olup kilo vermek daha iyi tabi..kendimizi üzmeyelim !!
üzüntüyle zayıflayanlardanım
doğumdan sonra deprosyona girdim 15 kilo almıştım onu verdim üstelik 4 kiloda ekstra verdim kocam beni beğenmiyo şişkoyum diye diye eriyorum artık beğeniyo ama ben daha çok verip daha çok beğenmesini istiyorum eee 65 de çok ama de mi 59 ideal
üzüldüğümde sinirlendiğimde buzdolabının önünde kamp kuranlardanım ben klava: kafamçokkarıştı durduramıyorum kendiimi düşünmemek için dolbı açıyorum bakıyorum gözüme kestidiğimi yiyorum. dolabın önüne sandalye koymuşluğum bile vardır benim ki o derece de kaydirigubbakcemile3
bende bende dolabın önüne geçip aklıma eseni yiyorum doymak bilmem....laelaelaelaelae
zayıflamakmı sinirden zayıflasam dalllllll gibi olmam lazım ne gezer ben kocaaa bir
ağacın gövdesi gibiyim:roflol::roflol:
belki dogru bende sorunum var diye bir hafta icinde 48 kilodan 46 kiloya düsmüstüm ... esimin üvey annesi tafarindan cok hayal kirikligina ugramistim .... allah korusun dert insani psikolojikmende hasta yapabilir
dertlernip kilo vercegine saglikli beslen devamli spor yap canm
diyetler satilan haplar sadece vücuttaki sivi kaybina neden olur yaglari eriten tek sey spor !!
kızlar ben aslında 2 ay önce diyete başlamıştım ve 3 kilo kadar vermiştim ilk bir ay ama son bir ayda yaşadıgım stres beni mahvetti tam 7 kilo verdim 1 ayda evet kesinlikle üzüntü insanı yiyip bitiriyo sonuçtan memnunmuyum evet zaten vermem gereken 13 kilo daha var ama keşke mutlu olup yavaş yavaş verseydim