üzüntüden 6haftalık bebek düşer mi?

osge01

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
885
8
296
6 haftalık bebeğim geçirdiğim sinir krizlerınden sonra gelen lekelerden sonra düştü ama eşimin ailesi ve eşim bunu kabul etmıyor tutunamamış kalbı atmıyodu zaten dıyolar
bunun olasılık ıhtımalı bile var mı? eğer böyle bişey varsa ki ben çok üzüntüler geçirdim bundan sonra her şey hayatımda farklı olacak.... kızlar bilen varsa paylaşırmısınız kımseyı haksız yere suçlamak istemıyorum ama bunda hakları varsa bunuda yanlarına koymıcam :14:

6 haftalık bebeğim geçirdiğim sinir krizlerınden sonra gelen lekelerden sonra düştü ama eşimin ailesi ve eşim bunu kabul etmıyor tutunamamış kalbı atmıyodu zaten dıyolar
bunun olasılık ıhtımalı bile var mı? eğer böyle bişey varsa ki ben çok üzüntüler geçirdim bundan sonra her şey hayatımda farklı olacak.... kızlar bilen varsa paylaşırmısınız kımseyı haksız yere suçlamak istemıyorum ama bunda hakları varsa bunuda yanlarına koymıcam :14:

canım seni üzmek istemem ama sıkıntı stresten bebekte etkilenir düşer

Stresten sağlıklı bebek düşer/düşebilir...iç ve dış etkenler düşük sebebidir bunlar; ağır eşyaları kaldırmak ,aşırı stres yapmak vs. vs...fakat sağlıksız olan bir embriyoyu vücut zaten tutmaz atar.yani senin sağlıklı vücudun sağlıksız bir embriyoyu seni koruma adına atmış. bu tarz düşüklerin tam olarak nedeni bilinmemekle beraber,sağlıksız sperm ve yumurta birleşimi-sağlıklı sperm ve sağlıksız yumurta birleşiminden kaynaklanabileceği söylenmektedir... üzme kendini.. birde şunu düşün herşeyin hayırlısı...ve seninde artık cennette bir meleğin var..........

gebe olduğumu öğrenmeden önce (bir hafta öncesi) bir sinir krizi geçirdim. sonra artık gebe old öğrendim, işler düzeldi..her şey güzelll falan. hamileliğimin 12 haftaası kanama şikayetiyle dr ye gittim ama az bi kanama...bebek iidi. çok şükür. 16 haftada plesentamda hematom oluştuğunu öğrendim yani aslında kanama plesentadan gelmiş. ve sonrası inanılmaz bir mücadele. bebekte bir çok sorun ve erken doğum. bebeğimi kaybettim. üstelik sezaryen oldum.
dr ye dedim bu neden oldu.sebebi yok diyen bir çok dr olmakla eraber içlerinden biri bana darbe ve travma bunu yapabilir dedi.
ama birçok prof vs. sebebsiz sinirden bu olmaz dedi.
nitekim bende eşime ve ailesine kızmıştım....sinirlenmiştim ama noldu ben yandımmm herkes işinde gücünde olan bana oldu. inan anne kadar kimse üzülmüo. bir de eşine bi lafım var insan hiç hamile eşini üzer mi bi dikkat etse 9 ay nolurdu?arayıp da bulamayan insanlaar var bebeği.kıymetini bilmek lazım. zaten ilerleyen aylarda da annenin üzüntüsü bebeğe yansıo.bence bundan sonra önünüze bakın o zaten sana nasip olsa sen ne yaparsan yap senin olurdu. sağlıklı bir hamilelik dilerim....

dikkat etmediler ustume ustume geldıler hiç kendıme gelemedım hep üzgundum ağlıyordum hamıle olduğum için daha duygusaldım tabıkı allah böyle ıstedı de böyle oldu ama bınde bır ıhtımal olsa bıle ınsan hamıle dıye susar hiç gunahım yokken ıftıra atıldı ustume eşimde benı suçladı... sonra bebeğimde düştü zaten şimdi yuzlerıne baktıkça o yaşadıklarım aklıma gelıyor eşimlede aram düzelmedi kendım ıstesemde duzeltemıyorum o hala bızım yuzumuzden olmadı saçmalama o bozuk kromozomluymuş dıyor doktor öyle söyledı dıyor sankı doktor araştırdı neden oldu diye... Ne bileyım hala duzelemedım ayrılık eşiğine geldık en guzel gunlerım bana cehennem oldu böyle bı aileye kım çocuk getırmek ıster kı artık bende ıstemıyorum... psıkolojım bozuldu evliliğim mahvoldu hep küs uyuyoruz ben de ınat ettım alttan almıyorum. kolay mı canım çok yandı, yanmaya da devam edıyor böyle kavga ederken eşimde sınırle senle evlendiğime pişmanım ıyıkıde çocuk öldü dedi....
bu lafın ustune ben sankı havada uçuyorum boş şekılde amacım gayem hiçbişeyım kalmadı evlililiğimın gozumde hiç değeri kalmadı napacağımı bılemıyorum evleneli daha 1 sene olmadı... napacağım ben

eğer seviyorsan sabırlı olmanı tavsiye ederim...anladığım kadarıyla eşin seni şu an pek anlamıyor evliliğin ilk yıllarında olan şeyler...zamanla da düzelior inan bir süre sonra senden çok bebek isteyecek hatta olsaydı şu kadar olurdu diyecek...ama zaman lazım...kendini de sinir etme başka şeylerle meşgul ol.

Back
X