Yok hayor yanlis anladiniz ben dahil olmadim olaya tesadufen ogrendim,zaten ara ara kavga ediyorlardi duymamazliktan geliyordum bu defa farkli oldu ogrenmis oldum.kötü olan siz olursunuz aha da yazıyorum şuraya
Keske dediginiz gibi barisip koklassalar kotu olan ben olsam,ikiside hala cocuk gibiIki insan evlenmeyi bildiyse , sorunlari konusarak cozmeyi de bilecek. Ha bunu yapamiyorlarsa o zaman o birlikteligin ne anlami var ? Siz kesinlikle ne uzulun ne araya girin onlar yarin obur gun barisir koklasir , kotu olan siz olursunuz.
Kardesimi aramis konusmuslar sadece bu saate kadar bana neden mesaj yazmadin diye bozulmus,kardeismde balik tutuyordum elim temiz degildi ondan mesaj yazmadim demis o da bana foto atacaktin demis,kardesimde sadece baligin fotosunu atmis neden sen yoksun nerden inanayim falan demis yani sanirim kardesime guvenmiyor.Şimdi gidebilir miyim diye izin alma şu saate gelirim vs deme gibi bir şeyler varsa zaten eşi bu konularda kardeşini darlıyor
Annenleri arayıp ne demiş
Gecikti diye merak edebilir hatta kızabilir de ama anneni neden aramış kardeşini arasaymış ya
Bir güven sıkıntısı var demek ki bakışa gidip hatta balık tutup gelen Adama kiminle kırıştırıyorsun demek ilginç
Zira Adam tüm öğleden sonra boş istediği kadar kırıştırabilir bu sürede
Lakin kızınca evi alt üst etmek bitsin vs demek de ileri boyut
Bir süre özlemek için ayrı kalabilirler ama kimseye duyurmadan tatil gibi birbirlerini görmeden
Ne alaka burda kardes ve esiyle ilgili bir konu acildiginda gorumcelik yapilmis mi oluyor,ikiside benim kardesim ya,ustelik karisma durumum da yok sadece uzuluyorum ve neden boyle olduklarini merak ediyorum,kardesiminde esininde mutsuz olmasi en cok bizi ve gelinimizin ailesini uzer.Görümcelik yapmayinkarismayin bosverin yetiskin insanlar sonucta. İkiside dogru kararlar verebilecek yasta.
Karismayin derim. Hayirlisi olsun. Kari koca tartismalarina sorunlarina 3. Kisilerin dahil olmasi cozum olmaz.Baslikta da belirttigim gibi uzuntuden sabaha kadar uyuyamadim dogru durust,kisaca anlatayim size de.
Kardesim ve esi bir bucuk sene once severek (2 yillik sevgililik) evlendiler.Fakat sanirim anlasamiyorlar ortada hic bir sey de yok aslinda ama ara ara ciddi kavgalari oluyormus.
Dun aksam oylesine kardesimi arayayim dedim,napiyorsun dedim balik yapiyorum abla,dun arkadaslarla baliga gitmistik dedi,ben de bir hevesle ne guzel tuttugun baliklari guruba atsaydinya biz de gorseydik dedim,gittigime gidecegime pisman oldum zaten nasil atayim dedi,hayirdir ne oldu kardes dedim o da kisaca anlatti,kardesim sabahci esi ogleci(ogretmenler) kardesim esine mesaj atmis baliga cagiriyor arkadaslar gidebilir miyim diye, o da izin vermis gidebilirsin demis,kardesim gecikebiliriz dokuz on gibi geliriz demis o da tamam demis.Bizimki on olmus hala gelmeyince gelinimiz de annemleri aramis onlarda kardesimi arayip kizmislar bu saatte ne isin var esinin yanina git demisler.Kardesim de eve gittim biraz tartistik sonra ayri ayri uyurken mesaj atmis "kimlerle kiristiriyorsun demis"bizimkide sinirlenmis.Bunaldim bosanmayi dusunuyorum diyor
Sonra esini aradim napiyor diye sesi cok kotuydu,o da farkli anlatti ve ona da hak verdim,kardesin en ufak seyde sinirlenip ortaligi dagitip evden git diyor biktim diyormus,hatta evin daginik haluni atti kardesim adina ben utandim.
Kizlar kari koca arasina girilmez biliyorum elimden bir seyde gelmez,aile terapistine gidin dedim sadece ama ikisi de istemiyor.O kadar moralim bozulduki oturdum agladim,ne olacak bu isin sonu,kardesim ne yapmaya calisiyor acaba sogudumu diyorum ya sizce bu durumda ne yapmali
Onu ciddi soylememistim. Oraya takilmaniza gerek yok. Uzulmeniz cok normal ama kendinizi de uykusuz kalacak kadar hırpalamayin. Yanlis kararlar verecek insanlar gibi durmuyorlar anlattiginiz kadariyla. Anlasamayarak bir omur gecirmektense dogru karari uygulayabilirler.Ne alaka burda kardes ve esiyle ilgili bir konu acildiginda gorumcelik yapilmis mi oluyor,ikiside benim kardesim ya,ustelik karisma durumum da yok sadece uzuluyorum ve neden boyle olduklarini merak ediyorum,kardesiminde esininde mutsuz olmasi en cok bizi ve gelinimizin ailesini uzer.
Kardesimden dolayi uykum kacti bu cocuk evin altini ustune getirecek kadar nasil gozu dondu yazik kizcagiz nasil korkmustur. ustelik aradigimda kizin sesi kotu geliyordu koltuk altinda beze var koltuk altim agroyor deyince uyuyamadim iste elimde deyil ona daha cok uzuluyorumOnu ciddi soylememistim. Oraya takilmaniza gerek yok. Uzulmeniz cok normal ama kendinizi de uykusuz kalacak kadar hırpalamayin. Yanlis kararlar verecek insanlar gibi durmuyorlar anlattiginiz kadariyla. Anlasamayarak bir omur gecirmektense dogru karari uygulayabilirler.
Oylemi diyorsunuz valla icime su serptiniz dediginiz gibidir insallah bizde uzuldugumuzle kaliriz.Birinin kavgada evi dağıtıp git demesi,
Öbürünün adamın ümüğüne çöküp nerdesin hani selfie, kimle kırıştırıyorsun demesi.
Bence bunlar anlaşmanın yolunu bulmuş hiç üzülmeyin ve sormayın. Öğrendiğinizi bildikçe iyice yüzgöz olursunuz, yaparlar yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?