Her kavgada ağıza sakız yapmışlar ayrılmayı belli ki.Oylemi diyorsunuz valla icime su serptiniz dediginiz gibidir insallah bizde uzuldugumuzle kaliriz.
Ama bizimki (kardesim) alyanslari bile kirmis bu defa
Zaten cocuk falan dusunecek halleri yokHer kavgada ağıza sakız yapmışlar ayrılmayı belli ki.
Sadece kardeşinize söyleyin evlilikleri oturmadan iletişim kurmayı beceremeden çocuk yapmasınlar iyice çıkmaza girer.
Kuzenim böyleydi çocuk yaptılar ayrıldılar. Ortada perişan olan çocuk oldu. Birbirlerinden hırslarını çocuğu göstermemekle yapıyorlar. Anne sinirinden çocuğu vermiyor, kuzenim her hafta icra yoluyla alıyor çok üzücü..
Sizde baktınız sarpa sarıyor işleri, alın karşınıza ikisini de ablaları olarak doğru yolu gösterin, terapiste ikna edin.
Bence sen al karşına konuş. Sinirlenip aileleri karıştırmayın yüz göz olursunuz emin değilseniz, siz unutursunuz onlar unutmaz diyin.Zaten cocuk falan dusunecek halleri yoksimdi annem aradi kardeism aramis bosac demis bunlar ciddiler sanirim
Ayni sehirde degilim,ailelerin haberi olmus zaten,gelinimiz ailesini de aramis bizim aileyi de,annemlerle konustum siz dahil olmayin dedim,keske birimizi de dinleselerde birazcik akillarini baslarina alsalar, bunlara aile terapisti sart,bakalim o da isteleleri lazimBence sen al karşına konuş. Sinirlenip aileleri karıştırmayın yüz göz olursunuz emin değilseniz, siz unutursunuz onlar unutmaz diyin.
Insanin kardesi icin aglayip uzulmesi neden abarti olsunBu kadar üzülüp ağlamanızı abartı buldum. Hayat onların hayatı. Dertleşmek isterlerse tarafları birbirine kışkırtmadan dinleyebilir sonrasında olumlu yönde öğüt verebilirsiniz. Ailenizde dahil bulaşmayın. Kötü olan siz olursunuz hatta suçlu bile. O yüzden ellemeyin dövüşselerde sövüşselerde ikisi karı koca. Allah hayırlısını versin haklarında.
O zaman biraz ayrı kalsınlar kararlarını öyle versinler. Birbirlerini özlerlerse belki terapiyide kabul ederler.Ayni sehirde degilim,ailelerin haberi olmus zaten,gelinimiz ailesini de aramis bizim aileyi de,annemlerle konustum siz dahil olmayin dedim,keske birimizi de dinleselerde birazcik akillarini baslarina alsalar, bunlara aile terapisti sart,bakalim o da isteleleri lazim
Aynen orasida oyle tabi,bakalim biz ne kadar didinip uzulsekte hersey olacagina varir,guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim.O zaman biraz ayrı kalsınlar kararlarını öyle versinler. Birbirlerini özlerlerse belki terapiyide kabul ederler.
Hayırlısı olsun boşansalar bile böyle mutsuz olmalarından iyidir, erkenden kendilerine yeni hayat kurarlar.
Gelin fotograf atti evi dagitmis kardesim,yuzukleri kirmis ve evden git demis bu konuda yerden goge kadar kiz hakli,kardesimde olsa bu kabul edilebilir degil.Gelin ne anlattı hak verdiniz ?
Ufak şeylerden sorun çıkarmak (gelininiz)Gelin fotograf atti evi dagitmis kardesim,yuzukleri kirmis ve evden git demis bu konuda yerden goge kadar kiz hakli,kardesimde olsa bu kabul edilebilir degil.
Kardesim de her davranisina taktigini,en ufak seyde problem cikardigini,evde mutlu olmadigini soyluyor.Mesela soyle bir ornek vereyim yanlislikla kirli bulasigi makinaya attim temizler varmis fark etmemisim bundan dolayi bana soylemedigi sey kalmadi diyor,bir yere gitse foto at diyormus,telefon elimde bir seye guluyorum kimle mesajlasiyorsun diyor anlayacagin ikisi de suclu ikisi de hakli ayni zamanda
Aynen durum tam da buUfak şeylerden sorun çıkarmak (gelininiz)
Çıkan her sorunda gemileri yakmak (kardeşiniz) çok yanlış arada kalmak zor bir durum
Gelininiz eşini aramalıydı, ne zaman geleceğini neden geç kaldığını sorabilirdi. Kardeşinizin anne babasından bunu duyup ve onların da kızmaları daha çok sinirlendirmiştir onu. Haklı da sonuçta çocuk değil aralarında halletmeliler. Herkesin sorunları oluyor, etrafı olaya kattın mı iş büyür ve bazen içinden çıkılmaz bir hal bile alabilir. Kendi hallerine bırakın en iyisi ama gelininizin kıskançlık sorunu var galiba ve belki hep bu yüzden kavga ediyorlardır. Aile danışmanına gitmeliler ona ikna edebilirsiniz.Baslikta da belirttigim gibi uzuntuden sabaha kadar uyuyamadim dogru durust,kisaca anlatayim size de.
Kardesim ve esi bir bucuk sene once severek (2 yillik sevgililik) evlendiler.Fakat sanirim anlasamiyorlar ortada hic bir sey de yok aslinda ama ara ara ciddi kavgalari oluyormus.
Dun aksam oylesine kardesimi arayayim dedim,napiyorsun dedim balik yapiyorum abla,dun arkadaslarla baliga gitmistik dedi,ben de bir hevesle ne guzel tuttugun baliklari guruba atsaydinya biz de gorseydik dedim,gittigime gidecegime pisman oldum zaten nasil atayim dedi,hayirdir ne oldu kardes dedim o da kisaca anlatti,kardesim sabahci esi ogleci(ogretmenler) kardesim esine mesaj atmis baliga cagiriyor arkadaslar gidebilir miyim diye, o da izin vermis gidebilirsin demis,kardesim gecikebiliriz dokuz on gibi geliriz demis o da tamam demis.Bizimki on olmus hala gelmeyince gelinimiz de annemleri aramis onlarda kardesimi arayip kizmislar bu saatte ne isin var esinin yanina git demisler.Kardesim de eve gittim biraz tartistik sonra ayri ayri uyurken mesaj atmis "kimlerle kiristiriyorsun demis"bizimkide sinirlenmis.Bunaldim bosanmayi dusunuyorum diyor
Sonra esini aradim napiyor diye sesi cok kotuydu,o da farkli anlatti ve ona da hak verdim,kardesin en ufak seyde sinirlenip ortaligi dagitip evden git diyor biktim diyormus,hatta evin daginik haluni atti kardesim adina ben utandim.
Kizlar kari koca arasina girilmez biliyorum elimden bir seyde gelmez,aile terapistine gidin dedim sadece ama ikisi de istemiyor.O kadar moralim bozulduki oturdum agladim,ne olacak bu isin sonu,kardesim ne yapmaya calisiyor acaba sogudumu diyorum ya sizce bu durumda ne yapmali
Cok haklisiniz annemlerde iyi niyetinden arayip eve git demisler ama bizimki esine kinlenmis neden aradin ailemi diye daha cok kizmis, annemleri de uyardim bir daha dahil olmayin dedim,biz gelinin yaninda oldukca o da en ufak seyi bize sikayet ediyor.Gelininiz eşini aramalıydı, ne zaman geleceğini neden geç kaldığını sorabilirdi. Kardeşinizin anne babasından bunu duyup ve onların da kızmaları daha çok sinirlendirmiştir onu. Haklı da sonuçta çocuk değil aralarında halletmeliler. Herkesin sorunları oluyor, etrafı olaya kattın mı iş büyür ve bazen içinden çıkılmaz bir hal bile alabilir. Kendi hallerine bırakın en iyisi ama gelininizin kıskançlık sorunu var galiba ve belki hep bu yüzden kavga ediyorlardır. Aile danışmanına gitmeliler ona ikna edebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?