Uzuntuden uyuyamadim(kardesim ve esi)

Eğer birşey yapmak istiyorsanız kardeşinizle adam akıllı konuşun. O kadar bat birşeyden ev dağıtmak da neymiş?
Tamam anne babayı aramaması gerekirdi alt üstü bi balığa gitmiş,ama yine de bu denli sinirlenmemesi gerekirdi. Kıza da vurmuş sanırım doğru mu?

1. İzin almak izin vermek yanlış
2. Adam eve geç kaldı diye ana babayı aramak yanlış
3. Eşine "kiminle kırıştırıyorsun" demesi yanlış

Ev dağınıkmış falanmış filanmış basit şeyler. Gelin hanım dişli biri demek ki.

Bence siz hiç karışmayın. Onlar iyi olur kötğ olan siz olursunuz.

Oylemi diyorsunuz valla icime su serptiniz dediginiz gibidir insallah bizde uzuldugumuzle kaliriz.

Ama bizimki (kardesim) alyanslari bile kirmis bu defa
Her kavgada ağıza sakız yapmışlar ayrılmayı belli ki.
Sadece kardeşinize söyleyin evlilikleri oturmadan iletişim kurmayı beceremeden çocuk yapmasınlar iyice çıkmaza girer.

Kuzenim böyleydi çocuk yaptılar ayrıldılar. Ortada perişan olan çocuk oldu. Birbirlerinden hırslarını çocuğu göstermemekle yapıyorlar. Anne sinirinden çocuğu vermiyor, kuzenim her hafta icra yoluyla alıyor çok üzücü..

Sizde baktınız sarpa sarıyor işleri, alın karşınıza ikisini de ablaları olarak doğru yolu gösterin, terapiste ikna edin.

Zaten cocuk falan dusunecek halleri yoksimdi annem aradi kardeism aramis bosac demis bunlar ciddiler sanirim

Ben karismayin diyemeyecegim. Burda bile esimin ailesi hic destek olmadi diyen bir suru kadin oluyor. Madem bi sekilde dahil oldunuz Taraf tutmadan oturup konusabilirsiniz. Tabi isterlerse.

Bu kadar üzülüp ağlamanızı abartı buldum. Hayat onların hayatı. Dertleşmek isterlerse tarafları birbirine kışkırtmadan dinleyebilir sonrasında olumlu yönde öğüt verebilirsiniz. Ailenizde dahil bulaşmayın. Kötü olan siz olursunuz hatta suçlu bile. O yüzden ellemeyin dövüşselerde sövüşselerde ikisi karı koca. Allah hayırlısını versin haklarında.

Bence sen al karşına konuş. Sinirlenip aileleri karıştırmayın yüz göz olursunuz emin değilseniz, siz unutursunuz onlar unutmaz diyin.
Ayni sehirde degilim,ailelerin haberi olmus zaten,gelinimiz ailesini de aramis bizim aileyi de,annemlerle konustum siz dahil olmayin dedim,keske birimizi de dinleselerde birazcik akillarini baslarina alsalar, bunlara aile terapisti sart,bakalim o da isteleleri lazim

Insanin kardesi icin aglayip uzulmesi neden abarti olsunonlarin hayati evet ama ucu bize de dokunuyor,kardesim mutsuz olunca annem babam da mutsuz olur onlar mutsuz olunca biz de uzuluruz,bizim bulasmak gibi bir derdimiz yok ama uzulmek hele de kardes icin en insani duygu,saygi lutfen.

O zaman biraz ayrı kalsınlar kararlarını öyle versinler. Birbirlerini özlerlerse belki terapiyide kabul ederler.
Hayırlısı olsun boşansalar bile böyle mutsuz olmalarından iyidir, erkenden kendilerine yeni hayat kurarlar.

Aynen orasida oyle tabi,bakalim biz ne kadar didinip uzulsekte hersey olacagina varir,guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim.

Benimde erkek kardeslerim var henuz bekarlar. Evli olsalar ve evliliklerinde sürekli kavga olsa bende üzülürdüm. Akıl almak isterlerse öğüt veririm ama daha fazlasina dahil olmazdim. Onlar kari koca bigun kötü olurlar ertesi gün barisirlar. Arada siz kalirsiniz

Gelin ne anlattı hak verdiniz ?
Gelin fotograf atti evi dagitmis kardesim,yuzukleri kirmis ve evden git demis bu konuda yerden goge kadar kiz hakli,kardesimde olsa bu kabul edilebilir degil.

Kardesim de her davranisina taktigini,en ufak seyde problem cikardigini,evde mutlu olmadigini soyluyor.Mesela soyle bir ornek vereyim yanlislikla kirli bulasigi makinaya attim temizler varmis fark etmemisim bundan dolayi bana soylemedigi sey kalmadi diyor,bir yere gitse foto at diyormus,telefon elimde bir seye guluyorum kimle mesajlasiyorsun diyor anlayacagin ikisi de suclu ikisi de hakli ayni zamanda

Ufak şeylerden sorun çıkarmak (gelininiz)
Çıkan her sorunda gemileri yakmak (kardeşiniz) çok yanlış arada kalmak zor bir durum

olayı size yansıttıklarında ben sizi dinlerim ama çözüm bulamam. bu kadar bunaldıysanız bir uzmana danışın deyin. başka hiçbir yorumunuz olmasın. sürekli kardeşinize alttan al demeyin, ailem bile benim yanımda değil diye eşine kinlenmesin durduk yere. su akar yolunu bulur siz kendinizi hırpalamayın, herkes için hayırlısı demek en iyisi.

Gelininiz eşini aramalıydı, ne zaman geleceğini neden geç kaldığını sorabilirdi. Kardeşinizin anne babasından bunu duyup ve onların da kızmaları daha çok sinirlendirmiştir onu. Haklı da sonuçta çocuk değil aralarında halletmeliler. Herkesin sorunları oluyor, etrafı olaya kattın mı iş büyür ve bazen içinden çıkılmaz bir hal bile alabilir. Kendi hallerine bırakın en iyisi ama gelininizin kıskançlık sorunu var galiba ve belki hep bu yüzden kavga ediyorlardır. Aile danışmanına gitmeliler ona ikna edebilirsiniz.

Kardeşinizle yüz yüze konuşun
O bize emanet üzme ortayolu bulmaya çalış diyebilirsiniz evi dağıttığını falan söyleyebilirsiniz
Karı kocanın arasına girilmez derken ara bozmayı kastediyorlar yapıcı olduktan sonra bence kardeşinizle konuşabilirsiniz

Cok haklisiniz annemlerde iyi niyetinden arayip eve git demisler ama bizimki esine kinlenmis neden aradin ailemi diye daha cok kizmis, annemleri de uyardim bir daha dahil olmayin dedim,biz gelinin yaninda oldukca o da en ufak seyi bize sikayet ediyor.

Malesef kiskancligin nirvanasini yasiyor,kardesim de sinirin nirvanasinda ikisinin ortasi yok,terapist sart zaten bizim yapabilecegimiz bir sey yok,kardeste olsa kari koca arasina girilmiyir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…