Ayni sehirde degiliz malesef yuzyuze konusamayiz,buyuk ablam orda biraz durulsun onlar gidip konusacaklar,ben sadece mesaj attim yaziktir gunahtir sana emanet ne yaparsa yapsin sinirine hakim ol dedim ama erkek adam iste laftan da anlamiyorkiKardeşinizle yüz yüze konuşun
O bize emanet üzme ortayolu bulmaya çalış diyebilirsiniz evi dağıttığını falan söyleyebilirsiniz
Karı kocanın arasına girilmez derken ara bozmayı kastediyorlar yapıcı olduktan sonra bence kardeşinizle konuşabilirsiniz
Malesef sorumsuz degilde sinirlerine hakim olamayan biri bu daha kotu tabi,barisirlarsa bile terapi almadan ya da tedavi olmadan bu isi yurutemezler,biz de huzursuz oluyoruz elimizden d3 bir sey gelmiyor.Kardeşin bana biraz sorumsuz ve evlilik ne demek OLdupunu bilmeyen biri gşbi geldi . Evlilikte kavga da olur bazen kırgınlıkta . Hemen boşanmayı düşünüyorum evden git derse zaten hiç evlenmeseymiş. Kız da Hatalı hemen öyle anne babasını arayıp şikayet etmekte ne çocuk gibi .
En güzeli ailenizle konuşun gelininiz sizden yardım istese bile nazik bir şekilde reddedin, aranızda halletmelerini söyleyin. İlk önce danışmana gitmeliler sonra da ona göre aralarında anlaşacaklar başka yolu yok, siz sıkmayın canınızı yapabileceğiniz bundan öteye gitmez.Cok haklisiniz annemlerde iyi niyetinden arayip eve git demisler ama bizimki esine kinlenmis neden aradin ailemi diye daha cok kizmis, annemleri de uyardim bir daha dahil olmayin dedim,biz gelinin yaninda oldukca o da en ufak seyi bize sikayet ediyor.
Malesef kiskancligin nirvanasini yasiyor,kardesim de sinirin nirvanasinda ikisinin ortasi yok,terapist sart zaten bizim yapabilecegimiz bir sey yok,kardeste olsa kari koca arasina girilmiyir.
Bana abartı geldi hanımefendi. Benm kardeşimin başına gelse sabaha kadar kendimi heder etmek yerine hayırlısını diler uyurdum. Üzülmenizi abartı bulmadım bu kadar kendnizi kaptırmanızı abartı buldum. Kardeşiniz yada eşi bu kadar umurlarında değilken evlilikleri size ne oluyor ki? Evlilik kadar boşanmakta normal. Ben abimin mutsuz evlilikte olmasındansa boşanıp yoluna devam etmesini isterim. Boşandı diye de karalar bağlamam. Ailenizin üzüntüsünü de anlayabiliyorum bunlar çok normal ama herşey insanlar için. Benim demek istediğimle sizin anladığınız çok farklı.Insanin kardesi icin aglayip uzulmesi neden abarti olsunonlarin hayati evet ama ucu bize de dokunuyor,kardesim mutsuz olunca annem babam da mutsuz olur onlar mutsuz olunca biz de uzuluruz,bizim bulasmak gibi bir derdimiz yok ama uzulmek hele de kardes icin en insani duygu,saygi lutfen.
Neyse fazla yazmayayim, tabiki uzulup omur boyu skinti yasamalarindansa bosanmalari gerekiyorsa bosanirlar,mesele kavga etmeleri ya da bosanmak istemeleri de degil mesele kardesimin bu kadar gozu donmus olmasi belliki psikolojisi bozuk saglikli degil,tabiki uykumu kaciracak kadar uzulurum bu duruma benim kardesim ya canim.Bana abartı geldi hanımefendi. Benm kardeşimin başına gelse sabaha kadar kendimi heder etmek yerine hayırlısını diler uyurdum. Üzülmenizi abartı bulmadım bu kadar kendnizi kaptırmanızı abartı buldum. Kardeşiniz yada eşi bu kadar umurlarında değilken evlilikleri size ne oluyor ki? Evlilik kadar boşanmakta normal. Ben abimin mutsuz evlilikte olmasındansa boşanıp yoluna devam etmesini isterim. Boşandı diye de karalar bağlamam. Ailenizin üzüntüsünü de anlayabiliyorum bunlar çok normal ama herşey insanlar için. Benim demek istediğimle sizin anladığınız çok farklı.
Başlarda öyle olıypr sonra rayına oturuyor yaaa şee yapmamak lazım.. aöa iş ciddiye binerse bi konusun derim bi araya gelip belkide birbirlerini yanlıs anlıyorlarBaslikta da belirttigim gibi uzuntuden sabaha kadar uyuyamadim dogru durust,kisaca anlatayim size de.
Kardesim ve esi bir bucuk sene once severek (2 yillik sevgililik) evlendiler.Fakat sanirim anlasamiyorlar ortada hic bir sey de yok aslinda ama ara ara ciddi kavgalari oluyormus.
Dun aksam oylesine kardesimi arayayim dedim,napiyorsun dedim balik yapiyorum abla,dun arkadaslarla baliga gitmistik dedi,ben de bir hevesle ne guzel tuttugun baliklari guruba atsaydinya biz de gorseydik dedim,gittigime gidecegime pisman oldum zaten nasil atayim dedi,hayirdir ne oldu kardes dedim o da kisaca anlatti,kardesim sabahci esi ogleci(ogretmenler) kardesim esine mesaj atmis baliga cagiriyor arkadaslar gidebilir miyim diye, o da izin vermis gidebilirsin demis,kardesim gecikebiliriz dokuz on gibi geliriz demis o da tamam demis.Bizimki on olmus hala gelmeyince gelinimiz de annemleri aramis onlarda kardesimi arayip kizmislar bu saatte ne isin var esinin yanina git demisler.Kardesim de eve gittim biraz tartistik sonra ayri ayri uyurken mesaj atmis "kimlerle kiristiriyorsun demis"bizimkide sinirlenmis.Bunaldim bosanmayi dusunuyorum diyor
Sonra esini aradim napiyor diye sesi cok kotuydu,o da farkli anlatti ve ona da hak verdim,kardesin en ufak seyde sinirlenip ortaligi dagitip evden git diyor biktim diyormus,hatta evin daginik haluni atti kardesim adina ben utandim.
Kizlar kari koca arasina girilmez biliyorum elimden bir seyde gelmez,aile terapistine gidin dedim sadece ama ikisi de istemiyor.O kadar moralim bozulduki oturdum agladim,ne olacak bu isin sonu,kardesim ne yapmaya calisiyor acaba sogudumu diyorum ya sizce bu durumda ne yapmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?