Uzuntuden uyuyamadim(kardesim ve esi)

Ayni sehirde degiliz malesef yuzyuze konusamayiz,buyuk ablam orda biraz durulsun onlar gidip konusacaklar,ben sadece mesaj attim yaziktir gunahtir sana emanet ne yaparsa yapsin sinirine hakim ol dedim ama erkek adam iste laftan da anlamiyorki

Kardeşin bana biraz sorumsuz ve evlilik ne demek OLdupunu bilmeyen biri gşbi geldi . Evlilikte kavga da olur bazen kırgınlıkta . Hemen boşanmayı düşünüyorum evden git derse zaten hiç evlenmeseymiş. Kız da Hatalı hemen öyle anne babasını arayıp şikayet etmekte ne çocuk gibi .

Malesef sorumsuz degilde sinirlerine hakim olamayan biri bu daha kotu tabi,barisirlarsa bile terapi almadan ya da tedavi olmadan bu isi yurutemezler,biz de huzursuz oluyoruz elimizden d3 bir sey gelmiyor.

En güzeli ailenizle konuşun gelininiz sizden yardım istese bile nazik bir şekilde reddedin, aranızda halletmelerini söyleyin. İlk önce danışmana gitmeliler sonra da ona göre aralarında anlaşacaklar başka yolu yok, siz sıkmayın canınızı yapabileceğiniz bundan öteye gitmez.

Gelininiz okul müdürü gibi niye hemen kardeşinizin velisini arıyor? Şaştım. Her şey bu kadar aileyle iç içe yaşanmamalı ya. Evi dağıtması sonuç. Olayın sebebide çok önemli. Ben kardeşinizi haklı buldum. Adam arayıp bide izin almış daha napsın

Birbirlerini çok sevmiyorlar bence çünkü sevgi tahammül Gücünü arttırır . Ben onlarda o tahammülü göremedim .

Bana abartı geldi hanımefendi. Benm kardeşimin başına gelse sabaha kadar kendimi heder etmek yerine hayırlısını diler uyurdum. Üzülmenizi abartı bulmadım bu kadar kendnizi kaptırmanızı abartı buldum. Kardeşiniz yada eşi bu kadar umurlarında değilken evlilikleri size ne oluyor ki? Evlilik kadar boşanmakta normal. Ben abimin mutsuz evlilikte olmasındansa boşanıp yoluna devam etmesini isterim. Boşandı diye de karalar bağlamam. Ailenizin üzüntüsünü de anlayabiliyorum bunlar çok normal ama herşey insanlar için. Benim demek istediğimle sizin anladığınız çok farklı.

Evlilikte saygı neden önemli biliymsnz? Her durum da aile aranmaz buda saygıdr esin izin verdiyse gittysn zamannda dönmek evine bu da saygıdr sırf biraz gecikti die ona tahammül gösterip içeriği kötü mesaj atmamak aramamak buda saygıdr saygı oLunca anlayış olur anlayış olunca sevgi olur hepsi birbiri ardına gelir evlilik bu kadar kolay olsaydı hiç kimse evli olmazdı fedakarlık gerek tevekkül gerek yani diyeceğim o ki hamdım piştim yandım der ya sözde de bunlar daha ham pişmeleri lazım iyice olgunlsmlr için birde yanmalr lazım çekilin kenara hiç kimsede müdahale etmsn saygı varsa ilerler yoksa çoktan bitmiş demektir .......

Neyse fazla yazmayayim, tabiki uzulup omur boyu skinti yasamalarindansa bosanmalari gerekiyorsa bosanirlar,mesele kavga etmeleri ya da bosanmak istemeleri de degil mesele kardesimin bu kadar gozu donmus olmasi belliki psikolojisi bozuk saglikli degil,tabiki uykumu kaciracak kadar uzulurum bu duruma benim kardesim ya canim.

Başlarda öyle olıypr sonra rayına oturuyor yaaa şee yapmamak lazım.. aöa iş ciddiye binerse bi konusun derim bi araya gelip belkide birbirlerini yanlıs anlıyorlar

Biraz kardeşine nasihatte bulun. Kadınlar hassastır o saate kadar yalnız kalınca çok bunalmıştır- işden gelince yorgun argın evle uğraşıyor düzenli olmaya çalış yardımcı ol.... sesini yükseltme kadınlar daha çok üzülür sevdiğini belli et hediyeler al gbi.
O msjın sebebi seni suçlamak değil orda değil yanımda uyu demektir de. ( iyi görümce olmak istiyorsan aralarının düzelmesini istiyorsan böyle konuş kardeşinle).

Biliyorum herkesin görümcesi olasım geldi gelinlerimizle aram çok iyi. Olaya kadın gözüyle bakalım haklı haksız değil . işler ztn düzelir empatiyle..

Iyi gorumce olmak gibi bir derdim yok oncelikle, onlar iyi olsunlar biz o zaman iyi oluruz.
kardesim de laftan anlasa gelip burda konu acmazdim,keske bizi dinlese,senin de ablalarin var yazik gunah en ufak seyde buyutme diyoruz,dun gece bile mesaj attim kardesime,yemek gotur biraz alttan almaya calis dedim ama nafile

Kardesimde olsa ben dun yasanan olayda gelinimize daha cok uzuldim,kizcagiz bilmedigi sehirde nereye gidecek insanin kocasi nasil git seni istemiyorum der aklim almiyor,bu cocuk neden boyle oldu

Tecribeli bir gorumceyim.
Aman diyim ha sakin karisma birak ne galleri varsa gorsunler.
Evlenirken sanami sordular.
O nedir izin almak yok vermek.
Boyle zaten gitmez.
En sonunda ben hem gelinle hemide agabeyle kustum onlarda bosaniyor
Olan bana oldu

Inanin evliligimin ilk senesi sirf kavga ile gecti binlerce kez bosanalim dedim annemlere soyledim ama suan 3 yillik evliyim
Ilk sene isterseniz 10 sene cikin zor geciyor iki farkli ailede yetismis insanin ayni eve gecmesi birbirjne alismasi zaman istiyor
Tek care zaman zamanla tum taslar yerjne oturuyor
Insanlar birbirlerinjn neye kizacagini neye boxulacagini ogreniyor

Çok tatlı bir ablasınız siz Hem kardeşinize hem de eşine ablalık yapıyorsunuz.

İki tarafında suçlu ve haklı olduğu noktalar var. Bazı evlilikler zamanla düzeliyor. Böyle fevri çıkışları olan erkekler zamanla sakinleşip, olgunlaşıp eski günler için suçlu hissedebiliyorlar. İçinizi sıkmayın

Yorumlariniz icin tesekkur ederim kizlar,ailece sakinlesmelerini beklemeye karar verdik,sakinlestikten sonra yapacagimiz tek sey terapiste gitmeleri konusunda ikna etmek,yoksa zaten yapabilecegimiz bir sey yok, koca insanlar evlenmeyi bildikleri gibi yurutmek icinde caba sarf etmeleri gerektigini de bilmeleri lazim.

Ben o geline sorardım, neden her girdiği ortamdan resim atmasını istiyorsun kardesimin,yoksa güven problemi mi yaşıyorsun.onu bu davranisinla arkadaşları arasında rencide ediyorsun.derdim.
Ama bi erkek te bu ithamlara gereksin polemikere ge-le-mez!!(eşimden bilirim) kaç yıllık evlilik bana bunu öğretti.
Bdv de okumuyomuyuz kocaları boş yere kıskançlık yapan kadınlar hayatlarından ne kadar benzemiş oluyorar? Hele erkek böyle devam edemez.Allah yardımcıları olsun.

Güven problemi var kardesinşze karşı acaba öncesinde bir durum olmuş olabilir mi güven zedeleyıcı? Yada eşi nasıl biri neler yapıyor da kardeşiniz bunalmış gibi küçük şeyler gözünde büyüyor gibi

Gelinimize sordum guvenle alakali bir problemin mi var bir sey mi yakaladin,diyorki bir kere bana amcamlardayim mesaj atma diye mesaj atti,ayni saatlerde kuzenine basketboldayim demis ilk ciktiklari zamanmis galiba evliyken degil,baskada ornek yok dedi ama ona da takilmis kalmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…