Üzüntüden uyuyamıyorum ağlıyorum

kedi annesi fundy

örnek öğretmen
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
2.043
1.789
83
Arkadaşlar gecenin bu saatinde konu açıyorum yardımınıza ihtiyacım var kısaca anlatayım
Eşim saçkıran oldu ama nasıl bir saçkıran... Saçları dört aydır hızla dökülüyo. Sakalları da gitti. Vücudundaki kıllar da dökülüyo. Doktor doktor gezdik tıp fakültelerine gittik. Bağışıklığı için kullandığı hap yüzünden kalp krizi geçiriyodu eşim. Araba sürmeyi de tam bilmiyorum o gece eşimi acile nasıl yetiştirdim bir ben bir Allah bilir. Yani kullanmadığımız ilaç gitmediğimiz doktor kalmadı. Sarımsak sürmüştük sarımsak saç köklerini öldürmüş doktor dedi. İyileşeceği yere saçları günden güne dökülüyo. Bana da geçecek diye korkuyorum ama eşimin bu haline dayanamıyorum. Arkadaşlar bilen varsa lütfen yardım edin:(

Gecmiş olsun
Strese baglı daha cok artar diye biliyorum siz rahat olunki eşiniz bide sizin üzüldüğünüze kafayı takmasın

Geçmiş olsun
Stresten kesinlikleee
Bir arkadaşım stresten kurtuldu
Geri çıktı
O da neler neler yapmıştı
Ama stress

Geçmiş olsun. Sarımsak oraları iyice yakmıştır cidden. Doktorun söyledikleri dışında bir şey kullanmayın. Ayrıca iyi bir dermatolog bulsaydınız. Bu bir süreç sonuçta, zamana bırakın, stresle baş etme yetisi üzerine çalışsın. Kısacası bazı şeyleri akışa bırakmayı öğrenmek zorunda. Bu tarz saçkıran ve tüm cilt problemlerinde yüzde elli psikolojik faktörler etkilidir.

Kuzenimin olmuştu Çook şey denedi geçmedi sonra face den bir kadın buldu kadın bir karışım yaptı geçti kuzenime yazar size yazarım. İnşaAllah işe yarar yemin ederim reklam falan değilim inşaAllah kuzen yazar da bende size yazarım belki işe yarar

Geçmiş olsun. Sarımsak oraları iyice yakmıştır cidden. Doktorun söyledikleri dışında bir şey kullanmayın. Ayrıca iyi bir dermatolog bulsaydınız. Bu bir süreç sonuçta, zamana bırakın, stresle baş etme yetisi üzerine çalışsın. Kısacası bazı şeyleri akışa bırakmayı öğrenmek zorunda. Bu tarz saçkıran ve tüm cilt problemlerinde yüzde elli psikolojik faktörler etkilidir.
İnşallah tatlım her türlü destek olup stresini uzaklaştıracağım inşallah

Geçmiş olsun stresten uzak tutun çoğu vakada tekrar saç çıkıyor ama stres sebebini bilip ortadan kaldırmak lazım

Görevimiz gereği kırşehirdeyiz ama doktor için kayseri tıp fakültesine gidiyoruz canım. Şimdi de konya tıp fakültesine gideceğiz
Insalah sifasini bulursunuz aglama lutfen cabala esin icin mesela sters iyi degil diyorlar ya hep keyfili ol belli etme yaninda onu dis gorunusu ne olursa olsun sevdinizi soyleyin sarilin smski yanliz olmadni soyleyin sizinde moralniz duzelir birlikde atlatirsiniz insalah

Ankara da samanpazarinda derman eczanesi var, niyazi derman isimli 93 yaşında biri yaptığı karisimlarla cilt sorunları iyi oluyormuş..nette derman dede bir aratin. Telefonla randevu alınıyor genelde yogun oluyor. Ben gittim insan kaynıyordu kimisi tesekkur etmeye gelmişti. Araştırın isterseniz . Kırşehir cok uzak değil ankarada bir tip fakultesinede gidebilirsiniz

Ankara da samanpazarinda derman eczanesi var, niyazi derman isimli 93 yaşında biri yaptığı karisimlarla cilt sorunları iyi oluyormuş..nette derman dede bir aratin. Telefonla randevu alınıyor genelde yogun oluyor. Ben gittim insan kaynıyordu kimisi tesekkur etmeye gelmişti. Araştırın isterseniz . Kırşehir cok uzak değil ankarada bir tip fakultesinede gidebilirsiniz
Not aldım çok teşekkür ederim:)

Geçmiş olsun ağlamayın lütfen
bu derdi veren allah dermanınıda verir inşallah
Bu süreçte saçlarını kazıtması belki daha iyi olur
hergün dökülen saçları görmezse kendini daha iyi hisseder

Back
X