- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
-
Kendi canları yanınca ancak hissediyorlar ama akıllanmıyorlar öyle de garipler işteBabam vefat etti kb ve kv arabada kahkahalar esliginde gulup sakalasiyorlardi. Esim de gikini cikartmamisti...
Gun gelip devran donecek.. O gunu sabirsizlikla bekliyorum sende bekle ama sana yapilan saygısızligi sen yapma.. Bosver birak zamana
Rabbim hastalarımıza şafi ismi şerifi ile şifa versin.Benim de yakın bi akrabam yoğun bakımda . Bana çok değer veren , değer verdiğim biri . Sizi çok iyi anlıyorum , eşinizin empati yapması gerekiyor . Ölümlere çok çok üzülüyorum... espri yapılması çok itici gelirdi
“aman allah şifa versin ne yapalım AÇ KOMİK VİDEO İZLE moralin yerine gelir EHEHEH “
İyice sinirlendirmek gibi olmasın da bu ne ya ne duygusuz vicdansız birisiymiş eşiniz. Sen öldüğünde de kimse üzülmez buna ben de dahilim derdim sanırım ben olsaydım. Ailede nasıl gördüyse öyle gider. Ayrıca son günlerde de sizi susturuyormuş ben olsam konuşmazdım artık kendisiyle. Hatasını anlar gelirse ne ala yok gelmezse boşanın diyemem ama hak ettiği değeri siz de ona gösterirsiniz.Bugun de yemek bitti dedim aradım akrabalarımı durumu daha da kötüymüş diye cümlemi bitirmeden anlatma bana dedi susturdu.
Kendilerinden birinin ayağına taş değse olayı büyüten insanların ölüm ve çaresizliğe duyarsızlıklarını kabullenemiyorum bende çok kırıcı bir durum malesefIyi ki anlattin.Dök ıcini rahatla.Sosyopat deniyor sanirim bu baskalarinin hissettiklerine duyarsiz olan sahıslara.Gecen ben de ,bi sikintimi anlattigim yakinım birinin verdiği cevaplardan öyle irrite oldum ki.Bir daha tövbe diyorum.Acayip sekilde gözümden düştu.
Acinin acisi var dostum sen sabret bekle sessizce hic bir yorum da getirme bence..Kendi canları yanınca ancak hissediyorlar ama akıllanmıyorlar öyle de garipler işte
Ben hastalansam umurunda olmayan biri bu konularda aşırı duyarsız ve bencil.İyice sinirlendirmek gibi olmasın da bu ne ya ne duygusuz vicdansız birisiymiş eşiniz. Sen öldüğünde de kimse üzülmez buna ben de dahilim derdim sanırım ben olsaydım. Ailede nasıl gördüyse öyle gider. Ayrıca son günlerde de sizi susturuyormuş ben olsam konuşmazdım artık kendisiyle. Hatasını anlar gelirse ne ala yok gelmezse boşanın diyemem ama hak ettiği değeri siz de ona gösterirsiniz.
Gerçekten insanlık ölmüş ya ben hayret ediyorum. Kendi anne babama bişey olsa duyarsız kalacağından o kadar eminim ki. Paylaşacak kimse de olmayınca olmuyor insan kendi kendini yiyor. Eş bence bu meseleler için en ideal kişidir diye düşünüyordum ama ağzımın payını güzel aldımSadece başlıkla ilintili yazacağım; sen üzüldüğün şeyi unutursun zamanla, üzüntünü anlattığın insan asla unutmaz ama ve en mutlu anında hatırlatır. Bu yüzden tercihim kimseye bir şey anlatmamaktır, artık. Zaten anlatsan da anlamıyorlar bence. Anlatıyorum adam kendi derdine düşmüş, nerede yemek yesek ki ya diyor. Bk ye.
Aminnnn . Üzülmeyin Allah sabır versinRabbim hastalarımıza şafi ismi şerifi ile şifa versin.
Gurbette olmakta üzüntüyü iki kat artıyor.
Böyle duygusuz bencil insanlar zor eğitilir yani düzelmezler ne yazık ki. Gerçekten takmamayı öğreneceksiniz sanırım. Aynısını ona yaparak belki empati yaptırabilirsiniz diyeceğim ama yine işe yaramaz en iyisi takmamak görmezden gelmek. Baş etmek zor...Ben hastalansam umurunda olmayan biri bu konularda aşırı duyarsız ve bencil.
Konuşmadığım oldu daha önce sıkıştırıyor sürekli kendini zorla affettirmeye çalışıyor. He he diyorum ama içimden de affedemiyorum soğutuyor böyle hareketler insanı
Yapım hiç öyle değil ben hastalığa ve ölüme duyarsız kalamıyorum malesef. Bir sabah birden akrabasının ölüm haberi geldiğinde cenazede elimden geleni yapmış olmamın mükafatı bu olmamalıydı. O yüzden ekstra zoruma gidiyorBöyle duygusuz bencil insanlar zor eğitilir yani düzelmezler ne yazık ki. Gerçekten takmamayı öğreneceksiniz sanırım. Aynısını ona yaparak belki empati yaptırabilirsiniz diyeceğim ama yine işe yaramaz en iyisi takmamak görmezden gelmek. Baş etmek zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?