Üzüntüler paylaşılarak hafifler değil mi?

Benim kvde de umursamaz. Biri vefat etmiş desem napayım der. Hasta desem herkes hasta olabilir napalim der
İlk başlarda çok tuhafıma gitti. Bekledim hep sorsun etsin. Ne bileyim bir sey söylesin gibi ama şimdi alıştım biraz biraz. Bu tepkiyi verince her zamanki hali diyorum.
Ama yinede çok rahatsız oluyorum bu yaptığından.
Bizimkinin kendi sorunlarindan başka pek taktiği yok. Bende onu takmamayi düşünüyorum umarım yaparım.

Oyy kıyamam. .öncelikle akrabanız hakkinda hayırlısı olsun canim Allah cektirmesin.
Eşinizin de odunlugu tutmuş gerçekten. Ya ciddi olduğunuzu anlayamadı ya da duygulariniza önem vermiyor olabilir ki bu sevgisizlik belirtisi.

Bende babami kaybetmek üzereyken eski eşimin yanımdayken yanimda olmamasını tecrübe ettim.zaten bardağı taşıran son damla bu oldu.
Iyi gün kötü gün diyoruz ya..bundan daha kotu gün yoktu benim için ve yol verdim gitti.

Sizin Allah korusun çok daha yakiniza bisey olsa ayni tepkiyi verirmiydi?

Bunu söyleyen insanda vicdan yoktur net.
Lafin doğrusu öküz öldü ortaklık bitti bu arada.
Size bir şey olsa umursar mı sizce?
Kendi midesi rahatsızlığında bile huysuzluğu zirvede yaşar, ben rahatsızlandığımda iyileşene kadar bulaşık tezgahta kalır, yemek ancak kendisi acıkınca yapar. İçerde telefonla oynar filan.
Bencil hemde çok

Başkaları da ona boşver der. Böyle umursamaz insanları anlayamıyorum.

Amin allah razı olsun...
Babanız için allah rahmet eylesin.
Duygularıma önem vermediğini düşünüyorum çünkü sevindiğimde bile destek değil ki öyle kendince yaşıyor. Benim eksikliğim hasta olunca belli oluyor. Oda işler aksadığından.
Ben de ondan korkuyorum aslında. Kendi ailesinden birine bişey olsa depresyona girip benden kopar, ama benim yakınıma birşey olsa hadi gel seks yapalım modunda olacağını düşünüyorum. Böyle olursa benim için kovulma sebebidir.

Ben olsam o hastalaninca bende ona bakmam. Normalde de ben acikinca yemek yaparım

Bende öyle, empati yapip insan hiç mi üzülmez. Bu nasil bir kalp anlayamıyorum.
Yani insanin şaşkınlığı sesine yüzüne yansır yada acıma duygusu ama kadında sıfır.
Bende sert bir insanım ama ölüm hastalık başka bişey ya. Yani ben kendimi bildim bileli hayatımda olan insanları belki bir daha hiç göremeyecek olmak çok üzücü bişey.

Bende sert bir insanım ama ölüm hastalık başka bişey ya. Yani ben kendimi bildim bileli hayatımda olan insanları belki bir daha hiç göremeyecek olmak çok üzücü bişey.
Ben görmediğime bile çok etkileniyorum.
Birde benim şokumu düşün.
Bu sertlikle ilgili değil valla merhametsizlik

Canım teşekkür ederim ama babam mucize eseri hayatta kalmayı başardı ve çok şükür hala başımızda canım babam..
Maalesef aynı çatı altına girmeden yaşamadan erkekleri çözemiyoruz..
Benim boşanma nedenim bu vefasızlığı degildi ama son damla kesinlikle bu oldu.
Aile olmadığımızın farkina vardim ben bu acı tecrübeyle.
Umarim benim başıma gelen kadar vicdansiz değildir eşiniz..

Çok özür dilerim bi an dalgınlıkla yanlış okumuşum. Şükürler olsun ki size bağışlamış. Rabbim ömür versin hepinize ağız tadıyla inşallah.
Size ne yaptı acaba eski eşiniz?

Çok özür dilerim bi an dalgınlıkla yanlış okumuşum. Şükürler olsun ki size bağışlamış. Rabbim ömür versin hepinize ağız tadıyla inşallah.
Size ne yaptı acaba eski eşiniz?
Bizim sevgi evliligiydi güya ama sanırım benim safligimdan hicbiseyi anlamadan evlenmişim.evlenir evlenmez adam sanki evlilikten emekli olmuş gibi davranıyordu sanki heveslerimizi almışız gibi..cinsellik zaten haftada 1 den fazla olmazdi fazlasi ohaaaydi ona göre zaten sürekli küs olduğumuzu düşünürsek ayda yilda 1 olurdu birliktelik. Baba olmak istemiyordu çünkü anne olma istegimi biliyordu. Ne desem muhalefet ne yapsam keşke yapmasaydin
Hicbirsey anlamadigim yasamadigim bir evlilik oldu.
Babam o durumdayken beni özlediğini söylemişti hayatimin en zor durumuydu.
Istemez istemez isteyecegi tuttu..zamanlamasi bile beni sevmedigini gösteriyormuş zaten.aylarca bensiz kalabilen adam 2 3 hafta duramadi. Bu arada benim cinsellikle de bir sorunum yoktu.saglikli bir kadina eziyet etti yıllarca.

Sizin için hayırlı bir karar olmuş bence.
Bende eşimde bunu görüyor gibiyim nedense öyle hissediyorum. Yada elinde telefonla oyun oynar gram üzülmez ve yardım da etmez gibi bir profili var kafamda.
Umarım beni utandırır.

Evet canım benim kendime yaptığım en büyük iyilikti onu hayatimdan çıkarmak.
Şimdi nişanliyim ikimizde eski eş maduruyuz Allah ikimizi birbirimize denk getirdi çok şükür.
İnşallah eşiniz iyi gunde kötü günde herzaman yanınızda olur .aile olmak bence budur..

Herşey gönlünüzce olsun inşallah...
Aile olma kavramını bilmeden evlenenlere de artık ne diyeceğimi bilmiyorum

Ölüm bize sah damarimizdan yakinken komik videolar çok fayda etmez. Yediğimiž içtiğimiz gerçekten kaliyor burada. Davrandiğimiz yaptiğimiz iyilik ve aldiğimiz ahlarla gidiyoruz. Rabbim hepimizi affetsin. Yakininiza da tez zamanda acilarini dindirsin. Geçmis olsun

bende bir gün kocama demiştim

anan baban ne zaman ölürse ozaman anlarsın acının ne oldugunu diye ,

ama genede sanmıyorum anlayacagını ,

sende ona göre muamele yap ona sıkma canını ,

hastanızada allah şifa versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…