Üzüntüm evliliğim

Ause93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2019
7
1
1
31
Selamün aleyküm hanımlar kimseye anlayamadığım derdimi buraya açayım tecrübeli hanımlar yardımcı olur dedim insaAllah içimi rahatlatirsiniz biraz da özel olacak bilginize. 1 sene iki aylık evliyim daha eşimin iş gereği küçük sessiz sakin bir köye geldik konu komşu pek yok ikimizde çok yanlıziz pek insan göremiyor şartlardan dolayı bir yere gidemiyoruz eşim çok aktif kisturmayi çok seven çok sosyal biri ben ona göre daha evcimen çokta sosyal değilim buna rağmen yine burası benide çok zorluyor başlarda yine idare ediyorduk beni pek sıkmıyor du ama eşimle sürekli bir problem yaşamaya basladik ben çok kırılgan olduğum için çoğu zaman kusuyor ve uzatiyordum eşimde küsme huyu hiç yoktur,ne okursa olsun gelir konuşur surdurmemeye çalışır,biraz agresif ama asla bana karşı kötü sözü bile olmamıştır.neyse gelelim asıl konuya bir aylık bir kırgınlığımiz oldu kayınvalidem uzaktan geldiği için 15 gün falan bizde kaldı bur surede hiç iliskimiz olmadı barıştık 4 gün geçti hala eşim bana bırakın ilişkiyi dokunmuyor bile konuştum hiç kimse yok ben alışkın değilim bu duruma psikolojik bunalım dayım bana biraz zaman ver dedi iyi tamamda bende aynıyım o durumla bu durumun ne alakası var sizce anormal durummu, yoksa normal mi ?hanimlar zaman tanımalı miyim düzelir mi eşim sürekli sarilan öpen ilgilenen biriydi boyke olması beni aşırı üzüyor sürekli ağlıyorum.zamana bırakmalı miyim yoksa düzelmesi için ugrasmali mıyım ne yapmam gerek.simdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Küs değil kırgınlık vardı doğru düzgün konuşmuyormuk ama yinede hiç yok değildi

Adamı bıktırmışsınız. Zaten zor şartlarda yaşarken birlikte zaman geçireceği tek insanın bir ay boyunca tavırlı olması her insan gibi eşinizi de soğutmuş, uzaklaştırmış sizden. Erkekler makina değiller, yakınlık hissetmedikleri zaman sevişmek istemeyebiliyorlar. Hatalarınızı telafi etmeyi, evliliğinizde sıcaklığı yeniden sağlamayı deneyin ve bundan sonra çocuk gibi küsmeyin artık. Dünyanın en saçma ve sinir bozucu şeyi küsmek bence.

bir ay küslük süresi bana da çok uzun geldi. Siz de yazmışsınız eşim hep sarılır öper küslük sürdürmez diye hep siz ondan beklemeyin. Bu bir aylık süreçte siz yakınlık kurdunuz mu bilemiyorum ama bir kere sarılıp konuşsaydı sürmezdi gibi. Her insan aynı değil. Siz sıkıntılı olduğunz zamanda ona ihtiyac duyarsınız o da yalnız kalmak ister bence normal. Biz de eşimle çok farklıyız bu konularda ben canım sıkkınken çok konuşurum o kenara çekilmeyi tercih eder. Daha yeni evlisiniz herkeste farklıdır tabi ama biz 2 yılda tam anlamıyla evliliğimizi oturtup birbirimizi ev içinde tamamen tanıdık. Süre verin ama onu darlamayın. Siz adım atın.

Eşim kadar sosyal olmadığım halde beni bile zorladı dediniz. Eşinizi ne kadar zorlamış kim bilir empati yapmanız gerek. Bugüne kadar o sizin gönlünüzu aldıysa sıra sizde demek ki.

Küsmeyen adama küslügü ögreteceksınız hepımız kırılganız duygusalız ama esım bana hıc kusmese sureklı ılgı gosteren bırı olsaydı tartısma bıle olmazdı cunku esım sızın gıbı davranan bırı bende esınız gıbı kus asla duramam esım bana bır hafta fılan kusse bosanabılırım bıle kus aynı evde yapamam. Adamın sabrını zorlamıssın demekkı sen ondan ozur dıle sen ılgı goster eglencelı bıseyler fılan yap esını mutlu et

Evliliklerde bana kusmek bile gereksiz ve zaman kaybi geliyor
Arayi sogutmaktan baska bi ise yaradigi yok ki
Insan evde huzur neşe ister
Orada da bunlari bulamayacaksak ne anlami kaliyor hayat arkadasliginin

Sizin gonlunu alip sıcak davranmaniz lazim artik

Benim de küsme huyum vardı. İnanın evliliğe çok zararli. Bunun üstesinden gelmeniz lazım. Inanin en sabırlı insanı biktirir. Esiniz de şu anda bunalımda gibi. Üstüne fazla gitmeyin ama beraber iyi zaman geçirmeye gayret edin. Ve dediğim gibi su küsme huyundan kurtulun

Eşim beni çok kızdırsa bile sımsıkı sarılıp öyle uyurum bırakın 1 ay küsmeyi. Böyle şeyler evliliğe çok zarar veriyor ve erkek küsüp konuşmayan kadından hiç hoşlanmıyor bilginiz olsun. Bana biraz zaman ver demiş üstüne gitme. Sevdiği yemekleri yap hergün güler yüzle karşıla sen sarıl sen öp gününün nasıl geçtiğini sor. Sabırla yap bunu bence düzelecektir.

Siz de fazla abartmissiniz 1 ay bence de uzun.nedenini de yazmadiginiza gore eften puften.esime 2 gun trip atsam onun dunyasi karariyor.ve hic anlamiyorlar zaten.trip at gec maalesef anlamiyorlar

Yalnızsınız birbirinizden başka ilgileneceğiniz kimse yokken küslük ve mesafe. İlginç ve düşündürücü. Yani bizde öyle zamanlar geçirdik sadece eşimle ikimizin olduğu pek dışarı çıkmadığımız bırakın dokunmamayı tuvalete giderken adam nereye gidiyorsun diye soruyordu.Yapışık ikiz gibi yaşıyorduk.
Hani derler ya zengin parasıyla, fakir karısıyla diye Hiçbir sosyalliğiniz yoksa birbirinize küsmeniz değil daha fazla bağlanmanız gerek gibi geldi bilemedim

Haklısınız hanımlar hatamı anladım daha çok dikkat ediyorum ama hala ne sarılma ne birşey sokmamak içinde konuyu açmamaya çalışıyorum zamana bıraktım düzelir insaAllah

Fazla naz aşık usandırmış. Düzelir mi düzelir herhalde ama eskisi gibi olmaz. Nazı niyazı bırakın çocuk gibi surat asmayın adam böyle dedi diye.

Nu ufak tefek kuslukler birikir birikir sonunda birbirinizi tamamen koparir. Cocuk gibi kusmeyin birbirinize. Konusun, iletisimi koparmayin. O sarilmiyorsa siz sarilin. Simdiye kadar hep o ugrasmis anladigim kadariyla. Fazla naz aşık usandirir.

Haklısınız hanımlar hatamı anladım daha çok dikkat ediyorum ama hala ne sarılma ne birşey sokmamak içinde konuyu açmamaya çalışıyorum zamana bıraktım düzelir insaAllah

Niye adamdan bekliyorsunuz ki sarilmasini?
Biktirmissiniz nazla duygusalikla
Gidip sarilip sokulan siz olmalisiniz.
Kusmeyi bilmeyene de kusmeyi ogretmissiniz, hic iyi olmamis ilerisi icin

Kız 1 ay nasıl küs kaldınız aynı evde
Berbat bi lohusalık gecirdim,en son annemle kocam birbirine girdi mevlüdde.
O yüzden bile 10 gün anca küs kalabildim
Valla sen bana taktik ver
Nasıl basardın küs kalmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…