Üzüntüm evliliğim

Ağzınızı açıp konusmayı deneyın. Sız baslatın cok mu zor

Annem çok küserdi benim,ben de evlenince onunla küstüm yıllarca konuşmadım. Küsen insanla uğraşmak çok zor,zamanla beziyor insan. Resmen yokluğunuza alıştırmışsınız adamı inşallah toparlayabilirsiniz,kalıcı hasar bırakmış gibi görünüyorsunuz ama zamanla belli olur artık

Haklısınız hanımlar hatamı anladım daha çok dikkat ediyorum ama hala ne sarılma ne birşey sokmamak içinde konuyu açmamaya çalışıyorum zamana bıraktım düzelir insaAllah
O sarilmiyorsa sen zorla saril op bak zamanla duzelicek

Bence normal değil, aksine mesela biz istanbuldayken daha azdı böyle seyler onun yerine gezer sinemaya giderdik. Burda yani doğuda tek aktivitemiz birbirmiz ve bebeğimiz

Küsmek nedir ya? Çocuk gibi. Adamın yerinde olsam ben de bıkarım.

herşeye kırılıp küsen yapınızla eşinizi soğutmuşsunuz. erkeklerin de duyguları var. çoğu kadının sandığı gibi nolursa olsun ben sevişirim demiyorlar. eğer içleri soğumuşsa çekilmeleri çok normal.
anneannem hep der "bir kere kocanı soğutursan bir daha zor düzelir."
inşallah toparlarsınız. ama çok bıktırmışsınız belli.

Eşiniz sizden soğumuş yeniden aranızı ısıtmak bence biraz sizin elinizde

Madem hatanı anladın sen adım at önce konuş güzelce bundan sonra daha dikkat ederim de. Sen sarıl birlikte bisyler yapmayı teklif et.

Haklısınız hanımlar hatamı anladım daha çok dikkat ediyorum ama hala ne sarılma ne birşey sokmamak içinde konuyu açmamaya çalışıyorum zamana bıraktım düzelir insaAllah
Yahu evlisiniz siz, niye eşinden bekliyorsun. Git sarıl öp. Ayrıca evde annesi varken niye birliktelik olmuyor ki

Evlilikte, hele ilk yillarda olur boyle kucuk hatalar,problemler. Gecer ama meraklanma. Eşine biraz zaman tanı. 1 ay kirginlik biraz uzun bir zaman. Ciddi bir meseleniz varsa bilmiyorum tabi ama sana tavsiyem cok cok buyuk problemler olmadikca boyle uzun kusmelerden, kirilmalardan uzak dur. Erkekler cok sabredemiyor boyle seylere. Araya haliyle sogukluk giriyor. Bence simdi niye sarilmiyosun niye uzaksin gibi seylerle de evliliginizi bogmamaya calis. Zamana birak, sen normal davran, esin de normale doner. Uzme kendini

Tatlım adama niye köle muamelesi yapıyorsunuz anlamıyorum ki. Ne guzel küslük bilmeyen biriymiş. Küsmeyi mi öğrettin öğrete öğrete.

Sgaol canim böyle olumlu yorumlara ihtiyacjm var

Tatlım adama niye köle muamelesi yapıyorsunuz anlamıyorum ki. Ne guzel küslük bilmeyen biriymiş. Küsmeyi mi öğrettin öğrete öğrete.
Haklısın valla çok şükür yine küsme huyu yok ama hiç böylede davranmiyirdu yine dayanayi gelir sarılır di şimdi ciddi düzelir insaAllah normal davranmaya çalışıyorum bende ama yine üzüyor bu durum

Erkekler bizim gibi değiller ki. Azıcık gönlünü hoş tutsan (tabi öküz değil normal bir insansa) birçok sorun kendiliğinden halloluyor. Adil yıldırim var mesela o çok güzel anlatıyor. Videolarına bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…