Uzuuuun süreli misafir

minicopper

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
34
50
88
33
Eşimin kız ve erkek kardeşi 2 aydır bizde kalıyorlar. Erkek kardeşi üni hazırlık kursuna gidiyor. Kardeşi de ona yemek yapmak için bizde kalıyorlar. Bu arada yeni bebeğimiz oldu. Ben evime yeni geldim.Annemde kalıyordum. Mutfağımı hiç iyi kullanmamış görümce ve hala da öyle. Bu durumu nasıl düzelticem bilmiyorum. Yaza kadar burdalar. Tabi evde rahat rahat da dolaşamıyorum kapalı olduğum için Sıkıcı bir durum.Mutfak konusunda uyarmalı mıyım görümcemi sizce yanlış anlar mı?Yoksa bu gidişle tencerem kalmayacak çoğunun kulpları yanmış ben yokken

Bebeğini sağlıkla büyüt canım. Bu durumu eşine güzel bir dille söyleyip, eşinin de kardeşine söylemesini rica edebilirsin Mümkünse tabi

Yaşı mı küçük görümcenin?
Sen o mutfaktayken hiç.girmiyor musun?
Telkin edebilirsin aslında ocağı kısalım kulpları yanıyor, şurayı silelim sonra kötü oluyor gibi.

Bir kere alınıp gitmiş eşim zorla getirdi eve. Alınır diye demiyorum . Benimle yaşıt 26 yaşında bekar.

Hem tencereleri yakiyo hem alinip gidiyo mu ya siz uygun bi dille anlatin ya da esiniz soylesin ben de sevmem kim sever ki binbir zahmetle alinan esyalari zarar gorsun.

koca kız hem sapları yakmış hem de alınıp gidiyor mu? ayrıca sizin evinizde yemek pişmiyor mu ki kardeşine yemek yapsın diye yancı gibi onu da size yollamışlar.gerek yok bence geri gidebilir yani mantıklı olarak.ayrıca eşinizin ailesi düşüncesizlik yapmış yani yeni doğum yapmış insana misafir gitsen bile uzun oturmazsın kaldı ki oğullarını (artı kızlarını) yatılı aylarca lohusa kadına yolluyolar.eşiniz muhakkak olaya müdahil olmalı.

anlamıyorum yaa insanlar nasıl bu kadar rahatca başkasının evinde kalabiliyor ben hiç anlamıyorum... sizin de evde söz hakkınız var, fikrinizi belirtme hakkınız var. O ne öyle ayy ...
Net olmakta yarar var. Orası sizin mutfağıniz. Yumuşak yüzlü olmayın. Dışardan gelen kişi evin kurallarına uymak zorundadır.

Alınsın valla görümce kisisi gelicek evimi batiricak hem cocugunla mi ugrasicaksin yoksa batan mutfağını mi duzelticeksin ciddi ciddi uyaririm ben olsam

Sana, da yapsın yemek. Yan gel yat boşver.
al çocugunu çık dısarı dolas gez. Gununu gun et. Temizliğini yaptor.
esin doğulu diye tahmin ediyorum.

Sana, da yapsın yemek. Yan gel yat boşver.
al çocugunu çık dısarı dolas gez. Gununu gun et. Temizliğini yaptor.
esin doğulu diye tahmin ediyorum.
Eşim doğulu değil asker o yüzden sert biraz bu kadar uzun misafir istemediğimi söyledim ama fayda etmedi. Üni sınav
Çok doğru yazmışsınız ama bu yüzden çok kavga ettik. Artık lafını bile açmıyorum. Geçici bir süre olduğu için katlanıyorum. Ben 2 ay evde yoktum annemdeydim. Nisan ayında tekrar anneme geçicem işe başlıycam çünkü iznim bitiyor. Evde yemek yapan biri olsun diye getirmiş. Erkek kardeşiyle de yalnız kalmamı istemedi bir de sanırım. Mutfağı vs titiz kullansa yine razıyım ama tarzı o yok yani değişmiyor. Böyle mutfak kullanan görmedim ben. Beyazları yıkamışlar resmen gri siyah arası bir renk olmuş. Anlayacağınız ev işleri sıfır. Ben kendim çalışan bir kadınım ama böyle ev işleri yapan görmedim şaşkınım

Alınsın valla görümce kisisi gelicek evimi batiricak hem cocugunla mi ugrasicaksin yoksa batan mutfağını mi duzelticeksin ciddi ciddi uyaririm ben olsam
Eşim ona bişey deme dediği için malesef uyaramıyorum. Dün söylene söylene tavalarımı yıkadım yanıkları çıkardım anlamıştır belkiAma tencereler öldü artık iflah olmaz. Tencere tava neyse de hayatımın en güzel günleri böyle kalabalık bir ortamda rahat olmadan geçiyor.Bebeğimi eşimle birlikte büyütmek isterdim . Sizce hazirana kadar çok uzun bir süre mi yoksa ben mi abartıyorum. Ben kötü bir gelin miyim ya istemediğim için onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…