V shape

Selenay92

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
623
407
Kızlar merhaba, 23 yaşındayım ve yanaklarımda hafif çöküklük hissediyorum.tam yanağımda değil kulağımın yüzüme değdiği kısımlar.dolgu mu yaptırıp oraları doldursam yoksa v shapele alt kısımları da mı inceltsem bilmiyorum.dolgu ile yüzümün çok toplu görünmesinden korkuyorum çünkü zayıf bi yüzüm var.v shape türkiyede yaygın değil anladığım kadarıyla.yaptıran araştıran memnun kalan yada kalmayan var mı?

Bence yüzünde cok düşme varsa fokuslu ultrason yaptır. az düşme var ve diri olsun sıkı olsun istiyorsan saten yüz germe yaptır. sadece cene hattım köşeli olsun istiyosan shape yaptır ama dediğin gibi çok yok saten daha ok tutuluyor en sonda hafif elmacıklarına minimal dolgu yaptır. :KK54:

Ben bu tür yöntemlere inanmıyorum. Boşuna para vermeyin. Ne vücutta ne yüzde en küçük bir artısı yok. Bu tip şeyleri çok denedim. İnanın ameliyattan çok daha pahalı. Günümüzde etkili olan tek şey cerrahidir. Medikal olarak da sadece dolgu ve botoks iyidir. Geri kalanlara inanmayın. Çünkü sonuç hüsran olacaktır.

X