Va Aşk Bitti...

• Konu Sahibi Konu Sahibi pink_dream
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

pink_dream

Ziyaretçi
Bende sevdiğim insandan ayrıldım.Bizim ki mantık ayrılığı oldu nasıl mı dersiniz ?duygularımla mantığım çelişti aslında... Bende mantığı seçtim ama kalbim çok ama çok acıyor senağlamaSözlüydük hemde:a015: kendisinden içim kan ağlasa da !ayrıldım ayrılmak zorunda bırakıldım bir nevi ...ama hayatımda büyük bir boşluk oluştu sanki fazla düşünmemeye çalışsamda elimde değil ... Ama içim çok acıyor senağlamabu ne büyük bir acı imiş çok zor Allah hiçbir seveni ayırmasın arkadaşlar...:1no2:Ama bu ilişkiden büyük ders aldım kimseye hak ettiğinden fazla değer vermeyeceksin yoksa değersiz olan sen olursun derlerdi inanmak istemedim ve inanmadım da ama bu ayrılığın sebeplerinden biri de bu oldu. Değer verip sevdiğini karşı tarafa aynen aktardığında karşındaki kendisini vazgeçilmez görüp o şekilde davranmaya başlıyor ve değişiyor zamanla ve sen değersiz..miş gibi oluyor bir anda sen olanlara anlam veremezken bir de bakmışşsın ki aşk acısı çekiyorsun...tüm aşk acısı çekenleri anlıyorum sabırlar diliyorum arkadaşlarım:teselli:

Son düzenleyen: Moderatör:
aşk acısı emin çok büyük bir acıdır.ama zaman her şeyin ilacı zaman geçtikçe bu acının hafifleyeceğini düşünüyorum sen güçlü ol

Allah hayırlısını versin hakkında diyelim ilk olarak..

ve sabır diliyorum canım gün ne gösterir bilinmez. sabret en güzel günler senin olsuna.s.

severek ayrılmak çok zor gerçekten helede hayatında o kadar büyük bir yeri kaplamaya başlamışken canının diğer bir yarısı yapmışken...Allah kolaylık versin...hayırlısı olsun...:teselli:

valla en doğrusunu yapmışsın aşkta pek mantık omuyor gözün kapalı davranıyorsun sonra ne mi oluyor sonuç hüsran en güzeli matıkla hareket etmek tabi yapabiliyosan aslında en güzeli galiba haketmiyosa karşı tarf aşık olmamak ama oda insanın elide değil sen başarabilmişsin bunu matığınla hareket ettiğine göre haklı sebeblerin vardır ileride üzülmektense şimdi yol yakınken vazgeçmek daha iyi olmuş bence ,umarım seni hakden birine hakkettiği değeri verirsin bundan sonra

Yaşadıklarını anlayabiliyorum.Ayrılalı 4 aya yaklaşıyor olmasına rağmen düzelmiş sayılmam bugün kardeşimin onu alışveriş merkezinde gördüğünü öğrendiğimde yine kendimi kaybettim değmez biliyorum ama ...................Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Ask acisinin ilaci Zaman..Zaman..Zaman.
sabir diliyorum.Hakkinda en hayirlisi olsun..

ya inanmıyorum sanki beni anlatmışsın bana beni sevdiğini söylüyor ama bir o kadarda değersiz davranıyor. belkide kafeste keklik zannediyorlar bizi. bende defalarca ayrıldım mantığımı seçerek ama hep kalbim önüne geçti tekrar barıştık ama dayanamıyorum işler dahada zor hale geliyor

Offf Offf aynı derdi bende yaşadım we yaşıyorum...Birine haddinden fazla değer werirsen kendini wazgeçilmez sanar:teselli::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…