P
pink_dream
Ziyaretçi
- Konu Sahibi pink_dream
Bende sevdiğim insandan ayrıldım.Bizim ki mantık ayrılığı oldu nasıl mı dersiniz ?duygularımla mantığım çelişti aslında... Bende mantığı seçtim ama kalbim çok ama çok acıyor senağlamaSözlüydük hemde:a015: kendisinden içim kan ağlasa da !ayrıldım ayrılmak zorunda bırakıldım bir nevi ...ama hayatımda büyük bir boşluk oluştu sanki fazla düşünmemeye çalışsamda elimde değil ... Ama içim çok acıyor senağlamabu ne büyük bir acı imiş çok zor Allah hiçbir seveni ayırmasın arkadaşlar...:1no2:Ama bu ilişkiden büyük ders aldım kimseye hak ettiğinden fazla değer vermeyeceksin yoksa değersiz olan sen olursun derlerdi inanmak istemedim ve inanmadım da ama bu ayrılığın sebeplerinden biri de bu oldu. Değer verip sevdiğini karşı tarafa aynen aktardığında karşındaki kendisini vazgeçilmez görüp o şekilde davranmaya başlıyor ve değişiyor zamanla ve sen değersiz..miş gibi oluyor bir anda sen olanlara anlam veremezken bir de bakmışşsın ki aşk acısı çekiyorsun...tüm aşk acısı çekenleri anlıyorum sabırlar diliyorum arkadaşlarım:teselli:
Son düzenleyen: Moderatör: