Hpv var mı sizde valla korktum ilk defa duyunca bi de bi iki ay sonra bebek deneyelim diyoruzYara bende de vardı enfeksiton filan da yoktu fitille geçti. Önemli bir şey değil. Korkmayın.
O da yok sadece ilişkiden sonra kanama oluyodu. Minik bi yara var demişti 2 ay fitil kullandım ama onun için.Hpv var mı sizde valla korktum ilk defa duyunca bi de bi iki ay sonra bebek deneyelim diyoruz
İnşallah basit bi şeydir.sarı akıntı yok muydu sizdeO da yok sadece ilişkiden sonra kanama oluyodu. Minik bi yara var demişti 2 ay fitil kullandım ama onun için.
Yoktu. Sadece ilişki sonrası kanama oluyodu. Sarı akıntı enfeksiyondandır zaten.İnşallah basit bi şeydir.sarı akıntı yok muydu sizde
Evet bende hpv var zaten de enfeksiyon da var gibi geliyor kafam karısık buna nasıl çözüm bulacagım diye hpvnin geçmesi uzun bi süreç ben bu yarayla öı duracamRahim ağzı yaram var enfeksiyon kaynaklıymış. Doktora gittim yakmaya filan gerek yok önermiyorum da dedi. Fitil ve antibiyotik verdi. Aynı haptan eşime de verdi. Kullanıyorum şimdi umarım geçer. Bende kahverengi leke, akıntı ve ilişki sonrası lekelenme oluyordu. Bunu araştırırken bir yerde okumuştum hpv de rahim ağzı yarası yapar diye. Bi araştırın isterseniz.
Yok doktor zaten sebebini bulup ona göre bir tedavi uygular. Enfeksiyon ilaç tedavisiyle geçiyor 1-2 haftalık bir süreç.Evet bende hpv var zaten de enfeksiyon da var gibi geliyor kafam karısık buna nasıl çözüm bulacagım diye hpvnin geçmesi uzun bi süreç ben bu yarayla öı duracam
Sizde de mi vardı yaraYok doktor zaten sebebini bulup ona göre bir tedavi uygular. Enfeksiyon ilaç tedavisiyle geçiyor 1-2 haftalık bir süreç.
Evet şu an ilaç ve fitil kullanıyorumSizde de mi vardı yara
Hpv var mıEvet şu an ilaç ve fitil kullanıyorum
Smear alındı mıEvet şu an ilaç ve fitil kullanıyorum
Hayır yok. Smear temiz çıktıH
Hpv var mı
Hangi fiyili kullanıyosynu, fayda gordunuz muHayır yok. Smear temiz çıktı
Beyaz bir fitildi adını unuttum. Enfeksiyon için iyi geldi bence ama yaram hala geçmedi. Eskiye göre daha iyi durumdayım amaHangi fiyili kullanıyosynu, fayda gordunuz mu
Yaranızın geçmedigini nereden biliyorsunuzBeyaz bir fitildi adını unuttum. Enfeksiyon için iyi geldi bence ama yaram hala geçmedi. Eskiye göre daha iyi durumdayım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?