Vajina Daraltma Fiyatları

zeycan628

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
19
11
Kızlar merhaba yaklaşık 2 aydır vajina daraltma ameliyatları hakkında araştırma yapıyorum. BEKARIM...BU KONUDA NEDEN YAPTIRIYORSUN NE GEREK VARCILAR VS LÜTFEN OKUMADAN ÇIKSIN benim durumum yapısal ve zevk almak istememde yanlış hiç birşey yok kaldı ki doğumlar vs sonrası mecburen düşünen yaptırmak zorunda olanlar da var. O yüzden AHLAK BEKÇİLERİ AZ ÖTEDE OYNAYIN...Bilgilerimi ve aldığım fiyatları sizinle paylaşmak istiyorum bu sitede ve başka yerlerde bölük pörçük ve anlamsız bilgi çoktu ben de derlemek toplamak amacıyla bu postu yazıyorum. Bu arada erkek arkadaşım daha önceden kadın doğum uzmanı olarak da çalışmış şuan yeni doğan uzmanı olan bir doktor bu değerlendirmelerin bir kısmını beraber yaptık !!!

***Öncelik olarak ben lazerle daraltma taraftarı değilim. Hem verilen fiyatların yüksekliği hem de bir kaç seans gerekse bile işe yaramama ve garanti vermeme olayları sebebiyle. Bazı kişilerde ciddi derecede erken genişlemeler görülmüş ilk iki ilişkiden sonra eski haline döndü bir afta sonra açıldı vs denmiş. 5000-6000 civarı fiyat çekiyorlar son teknoloji de carda curtda diye =) Memnunum %70 in üstünde işe yaradı diyen henüz hiç görmedim.

*** Bu işlem genel - lokal ( korku durumunuza talebinize göre ) anestezi altında ameliyathanelerde yapılıyor. İç kısımlarda vajinanın derinlik kısımlarında 3-4 cm içeri girilecek şekilde kasların kesilip daraltılarak yeniden dikilmesiyle yapılıyor. Makata doğru gidildiği için asıl uzmanlık gerektiren kısım sanırım burası. Bazı kişilerde fazla alındığı düşünülerek üstüne oturamama şikayetleri vs olmuş. Doktorunuz bu işlemi sıklıkla yapan biri olmalı zira göz kararı da olsa ölçümle de yapsa önemli olan bu ameliyatta o oranı tutturmak yoksa her durumda kesip dikerek her yeri daraltabilir. Konforlu ve kaliteli olması için bu kısım önemli !!!

*** İşlem için maksimum verilen süre 1,5 saatti 3 saat kadar da dinlenme tavsiye ediyorlar sadece bu kadar genel olarak yürüyerek araba kullanarak vs evinize geri dönebiliyorsunuz. Çok çok ağır vajinal yırtıkları olan ve daha önce iki defa yanlış kesili ameliyat geçiren bir hatun için bile bir gecelik istirahat vermişler hastanede sadece. Yani nispeten acısı sancısı az kolay bir operasyon . Dikişler iki haftada kendiliğinden eriyecek.

*** Ameliyat sonrasında bol baticon bol hijyen ve ağır kaldırmama çömelmeme dışında pek bir dikkat edilecek şey yok gibi. temiz tut ilk 6 hafta ilişkiye girme onun dışında sonrası da ameliyatın kendisi gibi sıkıntısı az bir süreç.

*********GELELİM FİYATLARA*********

Turgay Karakaya : 2500 tl (BAKIRKÖY)

Harun ÖZKAN: 5000 tl (KADIKÖY)

Hera Klinik : (Süleyman ESERDAĞ gelip gidiyormuş istanbula ) 4500-5000 civarı dendi ama net değil (NİŞANTAŞI)

Yeşim YERÇOK: 5000 tl (KALAMIŞ-KIZILTOPRAK)

Meltem Hastanesi: Minimum 2000 tl sonrası doktorla görüşülecek dendi. (GÜNGÖREN)

Tuğrul Abacıoğlu: 2000 tl ( Hastaları çok memnun .) (GAZİOSMANPAŞA)

Korkut ARSLAN-Burcu ARSLAN: 7000-8000 tl (ŞİŞLİ)

Pınar TOKATLIOĞLU: 2500 tl çok ilgili cepten uzun uzun konuştuk.(ATAŞEHİR)

Filip TAŞHAN: 4500-5000 tl (BEŞİKTAŞ)

Filiz ÇATAKLI: 2000-5000 tl arası ( KADIKÖY ) Muayene olmaya gidicem bugün =)

Pelin İLBEYİ: 3500 tl (NİŞANTAŞI)




Sonuç olarak bugün Filiz ÇATAKLIya muayeneye gidicem. Pazartesi de Süleyman ESERDAĞ a ön muayene olcam . Ama Süleyman Bey biraz pahalı gibi geldi bana bakalım ne diyecekler =)

EDİT 1 :
Filiz ÇATAKLI ile görüştüm muayene etti ve 200 tl ödedim ameliyat olursa ordan düşeriz dedi.Bundan hoşlanmadım... Sadece giriş kısmına yapalım dedi arkalarda gerek yokmuş ama ben pazartesi Süleyman Beyi de denemeyi düşünüyorum.

EDİT 2:
Tuğrul ABACIOĞLU muayene ücreti almadı ama ısrarla lazer tavsiye etti. Vajina beyazlatma için de çok ısrar etti. Lazer için 1500 tl dedi.

EDİT 3:
Son gelişme olarak yazayım lazer yaptırmya karar verdim. Muayene ücreti vs almadı. Cerrahiye gerek yokmuş. Pazartesi günü olacak işlem sabah 10 gibi =) İzmir'de de kliniği var bence muhakkak gidin görüşün 2500 e anlaştım ben 2 ayrı seans yapacak 1 buçuk ay arayla en az 3 yıl genişleme olmaz sonrasına garanti veremem dedi. Çünkü benim zaten pelvisim genişmiş o ne demekse yapı olarak genişmişim yani. Femilift yöntemini kullanacak sanırım. Ben ikna oldum lazere. Soracağınız başka şey varsa yazın cevaplarım...




Sormak istediğiniz ne varsa sorun kızlar =)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden lazerle daraltma yaptirmiyorsunuz agrisiz acisiz dir belkide bende evlendiginde farkettik vajinamin genis oldugunu 2 tanede iri cocuk dogurunca haliyle insan bu ameliyati olmak istiyir bende izmirde iyi ve uygun bi dr bulsam kararliyim aslinda sonucta dogumdada dikis atiliyyor katlanabilirim herhalde dikislere
 
Neden lazerle daraltma yaptirmiyorsunuz agrisiz acisiz dir belkide bende evlendiginde farkettik vajinamin genis oldugunu 2 tanede iri cocuk dogurunca haliyle insan bu ameliyati olmak istiyir bende izmirde iyi ve uygun bi dr bulsam kararliyim aslinda sonucta dogumdada dikis atiliyyor katlanabilirim herhalde dikislere

Son gelişme olarak yazayım Süleyman Eserdağ'a lazer yaptırmya karar verdim. Cerrahiye gerek yokmu. Pazartesi günü olacak işlem sabah 10 gibi =) İzmir'de de kliniği var bence muhakkak gidin görüşün 2500 e anlaştım ben 2 ayrı seans yapacak 1 buçuk ay arayla en az 3 yıl genişleme olmaz sonrasına garanti veremem dedi. Çünkü benim zaten pelvisim genişmiş o ne demekse yapı olarak genişmişim yani. Femilift yöntemini kullanacak. Soracağınız başka şey varsa yazın cevaplarım...
 
Son gelişme olarak yazayım Süleyman Eserdağ'a lazer yaptırmya karar verdim. Cerrahiye gerek yokmu. Pazartesi günü olacak işlem sabah 10 gibi =) İzmir'de de kliniği var bence muhakkak gidin görüşün 2500 e anlaştım ben 2 ayrı seans yapacak 1 buçuk ay arayla en az 3 yıl genişleme olmaz sonrasına garanti veremem dedi. Çünkü benim zaten pelvisim genişmiş o ne demekse yapı olarak genişmişim yani. Femilift yöntemini kullanacak. Soracağınız başka şey varsa yazın cevaplarım...
Canim 3 sene sonra si yine genisliycekse ameliyat olmak daha iyi defilmi sonucta 2500 de az para degil bnmde esim soyledi yani genis dedi ama 2 cocukta yapinca iyice genisledi
 
Ya benim için bu biraz geçici bir çözüm =) Erkek arkadaşım zaten bebek doktoru yeni doğan uzmanı ve doğum için ona güveniyorum doğumdan sonra da yeniden yaptırırım normal doğum yaparsam...
 
Canim 3 sene sonra si yine genisliycekse ameliyat olmak daha iyi defilmi sonucta 2500 de az para degil bnmde esim soyledi yani genis dedi ama 2 cocukta yapinca iyice genisledi


Ameliyatı fazla yıpranmış doğumsal yırtık vs oluşan kadınlara öneriyor Süleyman Bey ikna oldum en lazer yöntemine...
 
Yarın sabah lazer operasyonum var bakalım sonuç nasıl olacak =) Takip eden özellikle özelden yazan arkadaşlar var bekleyin anacııım sonuçları da süreci de buradan muhakkak yazarım =)
 
Dün işlem yapıldı hanımlar 15:00 da, 10:30 demişlerdi ama ciddi vakit aldı. Gittiğimde kliniğin İstanbul şubesi yeni olduğu için randevular üst üsteydi sorun etmedim bekledim.

İlk olarak bir krem sürüldü biodin galiba adı uyuşturacak dedi ama bence uyuşturmadı. 1 saat sonra da antibiyotik ve ağrı kesici karışımı kalçadan iki iğne yapıldı. 1 saat sonra işleme başladık.

İlk turda sadece idrar yapma hissi vardı 120 ml/joulle atış yaptı eğer dayanamazsan azaltırız dedi dayanırım dedim. 2. turda bariz bir acı hissettim hatta bir kere kendimi de geri çektim ama dayanılamayacak bir şey değil ağda gibi hiç değil ağda daha çok acıyo, sadece ani saplanan adet sancısı gibi düşünün sıcak adet sancısı =) 3. turu geçerken giriş kısımları daha hassas olduğu ve ben mızmızlandığım için 75ml/joulle e düşürdü atışları rahatça bitirdik. Toplam 15 dakika sürdü işlem.

İşlem biter bitmez kalktım üstümü giydim zaten katlamalı (bağlamalı) etekle gitmiştim şiddetle tavsiye ederim pantolon falan giymeyin aç kapa çok oluyo sıkılırsınız. Ardından odasına geçtik biraz muhabbet ettik 2. seans için 5 Eylüle randevu verdi. 10 gün ilişki yasak havuz değil deniz tercih et duş da alabilirsin dedi. İlk gün grip olmuş gibi ateşin olacak hiç korkma dedi ki ben oradan çıkıp Nişantaşı'ndan Beylikdüzü'ne metro ve metrobüsle yürüyerek gittim hiç bir sıkıntı hissetmedim ipek kirpik randevum vardı onu hallettim. İşim bittiğinde ateşim yükselince Parol aldım 1 saatte geçti uyudum eve gelince.
Şu an sabahında yazıyorum parmağımla giriş kısmını kontrol ettim içeri girmeden gayet sıkı görünüyor. Sanki işe yarayacak gibi duruyor. Ağrım hiç yok ama bi dolgunluk hissi var mesanemde. Ha bir de Süleyman Bey'in dediği gibi berrak kokusuz bildiğiniz su gibi akıcı temiz bir sıvı akıyor bildiğiniz dümdüz idrar gibi akıyor ama kokmuyor rahatsız edici değil. Gazlı bez ya da herhangi bir şeyi çamaşırınıza koyarsanız (ben kağıt havlu koydum dağılmasın diye) hiç bir sıkıntı yok.
Şimdilik yazacaklarım bu kadar 20-21 inde kız kardeşimin düğünü var memlekette olcam bugün de uçakla gidiyorum hiç bir sorun olmaz dedi doktor. Ben de gayet iyiyim. Gelişmeleri sonucu yazmaya devam edicem...
 
Ayın 8 inde yapılan operasyondan beri ara ara minik kahve telvesi şeklinde kanamalarım oldu ama ağrı sızı hassasiyet vs yok. 5 eylülde bir seans daha yapılacak hiç bir şekilde girişi de dahil dokunmadım ikinci seanstan sonra gelişmeleri tekrar yazarım. Özelden soranları burdan cevaplamayı tercih ediyorum herkes cevap vermiş oluyorum :)
 
Konuyu takip eden arkadaşlar için ara bilgilendirme yapayım istedim ;
Ayın 31 inde yani ilk seanstan 23 gün sonra ve 26 gün sonra iki kere deneme yaptık ve zerre kadar bile daralma olmadığını gördük :KK43: ıslaklık açısından da hiç azalma olmamış :KK43: Bugün ikinci seans olacak ve ben hiç de umutlu değilim. Ya işe yaramazsa diye düşünmekten kendimi alamıyorum... Sonucu tabi ki yine yazmaya devam edeceğim. Özelden sorular geliyor ama bugün cevap veremeyebilirim yarın en geç ertesi gün ikinci seansla ilgili ayrıntıları da veririm.
 
Takip eden arkadaşlar için tam 7 gün önce 2.seans yapıldı.Ateşim halsizliğim hiç olmadı hatta ağrım bile olmadı. Bu defa çok yüksek dozdan yapıldı.
İlişki yasağı vardı fakat ben ilk akşam bile yaptım, cuma ve cumartesi de =) Sonuç olarak bende bir daralma olmadığını gördük. Bünyeselmiş. Yapınız bu dedi geçti doktor.
Gerekirse cerrahi yöntem deneyeceğim sanırım.Netice olarak yapımın gevşek olması sebebiyle
LAZER OPERASYONU BENDE SONUÇ VERMEDİ...
İşe yarayan çok fazla kişi var ve doktorun dediğine göre 5-6 aylık bir süreç içinde de daralma devam edebilirmiş.
GELİŞME OLURSA MUHAKKAK YAZARIM.
 
Gerek olup olmadığına sadece siz karar verebilirsiniz. Medikal gereklilikler hariç tamamen konfor ve zevk için yapılan birşey bu. Fiyatlar muhtemelen Ankarada da böyledir.
 
Arkadaşlar ben 2 cocuk dogurdum ikisinin arasin fazla yaşyok 1 bucuk yas var ama vajinamda genişleme oldu fazla olmasada oldu esimle iliskiye girdigimde karnimda sanci oluyo benim sorum böyle olan varmi bide vajina daralması olan varmi bu ameliyatan sonra cinsel ilislidedeğişiklik oldumu lütfen yardim edermisiniz ama ben diktirmer istiyorum
 
Tatlım ne çok anlatmışsın öyle bende yaptırdım ama başka bir hekime gayet konforluydu doktorum çok profesyoneldi gayet başarılı sonuç aldık.
 
Rahim Sarkması Nasıl Tedavi Edilir?

Rahim Sarkması Nasıl Tedavi Edilir? Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Ebru Alper Kadınlar Kulübü TV için anlattı.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteğizi bekliyoruz.
https://www.kadinlarkulubu.tv/
 
X