Esiniz sizin bedeniniz uzerinde gerçekleşecek bir eyleme neden izin vermiyor?Kızlar benim kafama takılan bi konu var ben vajinamın görüntüsünden çok çok aşırı rahatsızım yani görmeye tahammül dahi edemiyorum hem rengi aşırı koyulastı hemde iç dudakların inanılmaz dışarıda orantısız. bunun ameliyatı var biliyorum ama eşim izin vermiyorama bu beni çok etkiliyor sevişmek bile gelmiyor içimden ben bile tiksinerek bakıyosam eşimi düşünemiyorum diyorum böyle bi durum yaşayan varmı
Ben seviyorum rahatsız değilim diyorEsiniz sizin bedeniniz uzerinde gerçekleşecek bir eyleme neden izin vermiyor?
Ama beden sizin bedeniniz. Evde çalışan sadece o ise bunu karşılamaya mecbur.Ben seviyorum rahatsız değilim diyor
Tek sorun bu değil ama , bende kesin istiyorum da demiyorum bu ameliyatıAma beden sizin bedeniniz. Evde çalışan sadece o ise bunu karşılamaya mecbur.
E peki derdin ne demek istedim su an. Rahatsiz oldugun bir sey var. Rahatsızlığını esinle paylasmiyorsun. Biz ne gibi bir çözüm sunabiliriz? Sıkıntın ne ise esinle paylas. Hem derdin olsun hem de esinle hiç derdini paylasma. Çözümü nasil bulacaksin boyle?Tek sorun bu değil ama , bende kesin istiyorum da demiyorum bu ameliyatı
Ameliyat olmak istiyorum eşim olmamı istemiyor onu nasıl cözerim diye bi konu açmadım .yani görüntüsünden rahatsızm benim gibi düşünen varmı yani normal mi bu düşüncem yoksa abartıyomuyum yada aynı durumu yaşayan varsa ne gibi yöntemlere başvurdular diye sordum . Genellikle ameliyatı var diye yorum yapılır diye bu konuya hakimim diye de belirttimE peki derdin ne demek istedim su an. Rahatsiz oldugun bir sey var. Rahatsızlığını esinle paylasmiyorsun. Biz ne gibi bir çözüm sunabiliriz? Sıkıntın ne ise esinle paylas. Hem derdin olsun hem de esinle hiç derdini paylasma. Çözümü nasil bulacaksin boyle?
Peki yaptırdıktan sonra olumsuz anlamda yaşadığınız bişey oldu muBen seviyorum dediğine bakmayın bu arada, erkeğin önüne çamurdan koysan istiyorsa işini halleder. Ama özenince gider en büyük memeye en büyük popoya incecik bele hatta afedersiniz pespembe kukuya özenir bunlar. O yüzden burada onun değil sizin istekleriniz daha önemli.
Hayır, klitorise dokundurmamak en önemli nokta burda. Zaten bizim hissimiz klitoristen, siz o kesilecek olan dudaklardan zevk almıyorsunuz, klitoristen alıyorsunuzPeki yaptırdıktan sonra olumsuz anlamda yaşadığınız bişey oldu mu
Aaa tabiki yemiyorum içmiyorum oturup saatlerce izliyorum sen yapmıyomusun yoksa çok ilginçOturup vajinanı mı seyrediyorsun hakikaten? Oluruna bıraksan olmaz mı?
Aynı dertteyim hoşlanmıyorum görüntüsünden. Lazere gidiyorum şuanda. Rengi biraz açıldı. Bide madacassol krem sürüyorum sürekli o da iyi geldi rengine ama görüntüsü rahatsız ediyor beni de. Ameliyattan çok korkuyorum amaKızlar benim kafama takılan bi konu var ben vajinamın görüntüsünden çok çok aşırı rahatsızım yani görmeye tahammül dahi edemiyorum hem rengi aşırı koyulastı hemde iç dudakların inanılmaz dışarıda orantısız. bunun ameliyatı var biliyorum ama eşim izin vermiyorama bu beni çok etkiliyor sevişmek bile gelmiyor içimden ben bile tiksinerek bakıyosam eşimi düşünemiyorum diyorum böyle bi durum yaşayan varmı
Iyi seyirleeer. Kahveni yudumlamayı unutma.Aaa tabiki yemiyorum içmiyorum oturup saatlerce izliyorum sen yapmıyomusun yoksa çok ilginç
siz de bakın arada. Çıban, siğil vb. varsa görürsünüz önleminizi alırsınız.Iyi seyirleeer. Kahveni yudumlamayı unutma.
Eşiniz dert etmiyo olabilir ama sırf onun için yaşamıyosun sonuçta insanın kendini beğenmesi gerekiyo en başta o yüzden izin alınıcak bi konu değil bence çok rahatsızsanız ameliyat olun sizi daha iyi hissettiricekse çok düşünmeye gerek yokKızlar benim kafama takılan bi konu var ben vajinamın görüntüsünden çok çok aşırı rahatsızım yani görmeye tahammül dahi edemiyorum hem rengi aşırı koyulastı hemde iç dudakların inanılmaz dışarıda orantısız. bunun ameliyatı var biliyorum ama eşim izin vermiyorama bu beni çok etkiliyor sevişmek bile gelmiyor içimden ben bile tiksinerek bakıyosam eşimi düşünemiyorum diyorum böyle bi durum yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?