- 10 Ekim 2023
- 70
- 15
- 3
- Konu Sahibi Dkvmfvjxjh
-
Azcık fizyoloji ve biyoloji bilginiz olsa oturup uzun uzun konuşmak isterdim sizinle
İttirdiğimde parmağım zaten giriyor sadece bi boşluk hissi değil de duvar hissi hissettiğim için normal mi diye sormak istedim cevabınız için teşekkür ederimO etten duvar dediğiniz vajina içine mikropların girmesini engelliyor. Duvar gibi değil o et. Vajina esnek yapıda olduğu için parmağınızı iterseniz girer. Fitili dışarı da atabilir onun için uzanıp yapmanız lazım ve bi müddet kalkmayın
Bunu bilmek için herhangi bir konuda uzman olmaya gerek yok yalnız. Üreme ve üreme organları konusu müfredatta yer alıyorBilsem sormazdım yargılayacaksanız yazmayın komik değil kadın doğum uzmanı değilim bilmediğim bişeyi sordum yargılayacak yer arıyosunuz gerçekten yazık
Seninkinde bir anormallik var o zaman Çünkü dolu olması gerekiyor yaKızlar merhaba merak ettiğim bi konuyu sormak istiyorum sizlere belki biraz açık olacak kusura bakmayın. Fitil kullandığım zamanlarda parmağımı vajinadan içeri soktuğumda elime etten duvarlar geliyor ve bu normal mi bilmiyorum hiç bir şey bulamadım. Vajina içi boş bir organ mıdır yani parmağımı soktuğumda bir boşluk mu hissetmeliyim yoksa böyle etten duvarlar hissetmem normal mi?
Bilmeyebilirim? Yargılamak için bu kadar zahmete girip yorum yapmanıza gerek yokBunu bilmek için herhangi bir konuda uzman olmaya gerek yok yalnız. Üreme ve üreme organları konusu müfredatta yer alıyor
Rica ederim. Gelen cevaplara aldırmayın. Dalga geçecek yer arıyorlar.. İnsanız herşeyi bilemeyebilirz :)İttirdiğimde parmağım zaten giriyor sadece bi boşluk hissi değil de duvar hissi hissettiğim için normal mi diye sormak istedim cevabınız için teşekkür ederim
Zerre komik değil fitil kullandığımı belirttimParmaklama bozarsın ablam
İşte maalesef bomboş insanlar bir tek siz adam akıllı bir cevap verdiniz teşekkür ederimRica ederim. Gelen cevaplara aldırmayın. Dalga geçecek yer arıyorlar.. İnsanız herşeyi bilemeyebilirz :)
Basit bir Google araması ile bulacağın bilgiler için sen nasıl konu açma zahmetine girdiysen ben de yargılama zahmetine girebilirim benceBilmeyebilirim? Yargılamak için bu kadar zahmete girip yorum yapmanıza gerek yok
Googledan bulabilseydim sence buraya yazar mıydım :) Herkesin vajinası aynı değil farklı insanlardan fikir almak istedim buraya konu açarken de sana soracak değilim :) Bomboş yorumların sende kalabilir teşekkürleerBasit bir Google araması ile bulacağın bilgiler için sen nasıl konu açma zahmetine girdiysen ben de yargılama zahmetine girebilirim bence
Buraya çoğu kişi googleda cevabını bulabileceği soruların cevabını sormak için konu açıyor. Hepsiyle dalga mı geçiyorsunuz?Basit bir Google araması ile bulacağın bilgiler için sen nasıl konu açma zahmetine girdiysen ben de yargılama zahmetine girebilirim bence
Çok teşekkür ederimVajina duvarına değiyor elin aslında. Yoksa parmakla ulaşabileceğin bir duvar söz konusu değil. Ama fitili atarken kendini kasıyorsan evet duvar gibi orda kaslar kasılıyor ona değiyorsundur.
Yok bazılarıylaBuraya çoğu kişi googleda cevabını bulabileceği soruların cevabını sormak için konu açıyor. Hepsiyle dalga mı geçiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?