E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Yani tam olarak kastettiğin eğer , iç dudakların daha uzun olup , dışarı sarkması ise yada dışardan bkınca dıs dudakları geçecek uzunlukta olması ise ( çok deel tabiki :) ) benimde öyle ve bence hiç takılıcak bir durum değil ki?
sağlık açısından hiç bir sorun yaratmaz bu durum ayrıca cinsel hayatını da etkılemez..bence bosuna takıyosun canım yaa !
canım bende rahatsız oluyorum ama eşim hiç problem etmedi.
Acaba bu erkekler bu konuda biz kadınlara bişey demiyor mu?Yani gerçek düşüncelerini söylemiyorlar mı acaba ? Ne kadar şüpheci oldum böööööööle ben Eşim sorun etmiyorum aaaaa ne güzelmiş böle dese bile yine inanmıycam sanırım.Hergün bunu düşünmekten yoruldum :uhm::uhm:
canım senin böyle bir sorunun yok sanırım .Olsaydı böyle konuşmazdın........ Yani öylece konuşması kolay.......Bu konuyu kafasına takan cooooooooooook varki labiaplasti diye bişey var. Düşünürsen biraz seninde hayatında taktığın bişeyler vardır....Takacak baska bisey bulamadin heralde eda006...
eda006 canım benimde öyle dediğin gibi!ben evliyim kocam zaman zaman bana söylüyor,bende çok düşünüyorum ve takıyorum,karar verme aşamasındayım.....sende dediğin kadar takıyorsan bence yaptır.bu seni piskolojik olarak rahatlatır
ya arkadaşlar bişi söylücem,
bu konuyu ben de kafama takıyorum ama açık konuşmak gerekirse gerçekten takmam gerektiği için mi takıyorum yoksa sırf kendime kuruntumu yapıyorum bunu bilmiyorum:sm_confused:
kısacası sizin belirttiğiniz tam olarak içteki dudakların dışarı çıkması mıdır :uhm:
biri birşey söylerse gerçekten takmam mı gerek anlamak istiyorum...
Aynen canım içerideki dudakların dışarıya sarkması ve büyük görünmesi,eşinizle ilişkinizde sorun olması ve hijyenin zor olması gibi nedenlerden dolayı bu operasyona ihtiyaç duyuluyor.
canım tşk ederim.
peki çok fazla bi uzunluk mu bu?
yani aynı hizada ise sorun yok demektir mi:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?