- Konu Sahibi EU1
-
Canım ya her kadının vajina şekli birbirinden farklıdır.Sana göre seninki sende rahatsızlık vermiyorsa sorun yok demektir.Aynı hizada demekle büyük dudaklarla olan hizayı kastediyorsun herhalde .Dediğim gibi herkesin ki farklı ve simetrik olmayabilir.
Çok düşünürseniz asla karar veremezsiniz.Yıllardır ben düşündündüm de ne oldu kendime boşuna dert etmişim başka bişey değil.Bir yıl önce oldum ve kurtuldum bu muymuş hepsi dedim.Abartılacak bir şey değil.Kocalar zaten dert etmiyor.Dert bizim,psikolojimizi bozuyor.Bu konuda sorun yaşıyor ve sizi üzüyorsa fazla düşünmeyin derim.
Benim doktorum jinekologtu.Mustafa ALİHANOĞLU.SSK ve devletin karşılamadığını biliyorum.Benimki özelde oldu
canım sen nerde oldun?yani estetik cerrahidemi,yoksa jinekologamı?ben bu hafta bir jinekologa gidicem.bir arkadaşım normal kadın dogumcuların yaptıgını söyledi,üstelik ssk.dan faydalananlar varmış
Benim doktorum jinekologtu.Mustafa ALİHANOĞLU.SSK ve devletin karşılamadığını biliyorum.Benimki özelde oldu
canım ben ssk.lıyım önce Alsancak dv.has.çalışan duydunmu bilmiyorum.Şükrü HAMİDİ var,ona gitmeyi düşünüyorum,eger dev.karşılamazsa özel muaynanesine gidiyim diyorum.birde senin nekadar ödemen gerekti?yani (maliyeti)ne oldu.malum maddiyat kısıtlı olunca:1no2:her yönlü araştırmak gerekiyor.şimdiden teşekkürler
Akşam yatmazdan önce badem yağ sür, yaklaşık 1 ay sonra kuyu rengi açıyor. Fakat badem yağı kullanmayı bıraktığında renk tekrar koyulaşıyor. Bende işe yaradı. Zeytin yağınında aynı işe yaradığını söylüyorlar, ben şahsen denemedim.kızlar bendede vajinayla ilgili bi problem var ama biraz farklı iç dudaklar ve iç kısımlar çok siyah duruyo bu büyük bi problemmi acaba psikolojik açıdan çok rahatsiz ediyo beni
Akşam yatmazdan önce badem yağ sür, yaklaşık 1 ay sonra kuyu rengi açıyor. Fakat badem yağı kullanmayı bıraktığında renk tekrar koyulaşıyor. Bende işe yaradı. Zeytin yağınında aynı işe yaradığını söylüyorlar, ben şahsen denemedim.
Sevgilerle Neşe
Erkekler çıldıracak diye ya bizim psikolojimiz ne olacak?Onların ne düşündüğü değil zaten rahatsızlık olan kişinin kendisi.Onu çözmek gerekiyor.a.sbence büyük dudaklı çıkık klitorıslı vajına daha seksi...buu ben diil bi erkek dostum söylemişti.hiç dert etmeyin bunun için çıldıran erkekler var yeter ki siz kendinize güvenin...
bence büyük dudaklı çıkık klitorıslı vajına daha seksi...buu ben diil bi erkek dostum söylemişti.hiç dert etmeyin bunun için çıldıran erkekler var yeter ki siz kendinize güvenin...
hepsını okudum pekı neden ole oluomus uzun bn bı yerde okumustum cok cınsel ılıskıye gırenın ole olurmus sanırım sız duydunuzmu bole bısey bnm bole bı problemım yok ama merak ettım:)
Demek ki erkekler sorun etmiyor....... Biz niye bu kadar sorun ediyoruz peki.Bunu hiç anlamıyorum
Bir kere bu forum seviyesine bukadar berbat bir türkçe kulanmanı yakıştıramadım
daha önceki mesajları okursan birkaç istisna dışında herkezin düzgün türkçe kullandığını göreceksin.
Benim kanatime göre labiya boyu ile çok seks yapmak arasında bir alaka yok.
Benim küçük dudaklarım ergenlik te göğüslerim çıkmaya başladığında uzamaya başladı.
Tabi başkaların labialarını göremediğimden dolayı herkezin ki kısa bir tek benimki uzun gibi yanıltıcı bir izlenime kapılmıştım.
Bir kere bu forum seviyesine bukadar berbat bir türkçe kulanmanı yakıştıramadım
daha önceki mesajları okursan birkaç istisna dışında herkezin düzgün türkçe kullandığını göreceksin.
Benim kanatime göre labiya boyu ile çok seks yapmak arasında bir alaka yok.
Benim küçük dudaklarım ergenlik te göğüslerim çıkmaya başladığında uzamaya başladı.
Tabi başkaların labialarını göremediğimden dolayı herkezin ki kısa bir tek benimki uzun gibi yanıltıcı bir izlenime kapılmıştım.
delikafadulden:icecream:şakkıdıBenim de düzgün Türkçe'ye bir katkım olsun herkez değil herkes :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?