Vajina şekli

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çok tşk ederim yardımınız için.
Bazen bana öyle geldiğini kuruntu yaptğımı düşünüyorum.
Bazende çok büyük sorun olarak görüyorum..kafamçokkarıştı
sanırım en iyisi bir uzmanla görüşüp kendimi rahatlatmak olacak.

canım sen nerde oldun?yani estetik cerrahidemi,yoksa jinekologamı?ben bu hafta bir jinekologa gidicem.bir arkadaşım normal kadın dogumcuların yaptıgını söyledi,üstelik ssk.dan faydalananlar varmış

canım sen nerde oldun?yani estetik cerrahidemi,yoksa jinekologamı?ben bu hafta bir jinekologa gidicem.bir arkadaşım normal kadın dogumcuların yaptıgını söyledi,üstelik ssk.dan faydalananlar varmış
Benim doktorum jinekologtu.Mustafa ALİHANOĞLU.SSK ve devletin karşılamadığını biliyorum.Benimki özelde oldu

Benim doktorum jinekologtu.Mustafa ALİHANOĞLU.SSK ve devletin karşılamadığını biliyorum.Benimki özelde oldu

canım ben ssk.lıyım önce Alsancak dv.has.çalışan duydunmu bilmiyorum.Şükrü HAMİDİ var,ona gitmeyi düşünüyorum,eger dev.karşılamazsa özel muaynanesine gidiyim diyorum.birde senin nekadar ödemen gerekti?yani (maliyeti)ne oldu.malum maddiyat kısıtlı olunca:1no2:her yönlü araştırmak gerekiyor.şimdiden teşekkürler

Canım ya ben bu operasyonu izmir'de benim doktordan başka ne yapanı duydum nede reklamına rastladım.Yapıyorlarsa da hiçbir bilgim yok.Ben doktorumu intteki reklamlarından sitesinden buldum.Bu alanda kendisini geliştirmiş ve başarılı.Maliyeti 2000 ytl.İstersen ismini yaz intten bilgilerine ulaş kendisine mesaj at ve bilgi al.Fiyat konusunda yardımcı olabilir.Derdini anlat durumunu belirt.

kızlar bendede vajinayla ilgili bi problem var ama biraz farklı iç dudaklar ve iç kısımlar çok siyah duruyo bu büyük bi problemmi acaba psikolojik açıdan çok rahatsiz ediyo beni

üç doğumdan sonra vajina pert kafamçokkarıştı bende düşünüyorum aslında cinsel olarakta sorun yaratıyor
bi cesaret edebilsem

kızlar bendede vajinayla ilgili bi problem var ama biraz farklı iç dudaklar ve iç kısımlar çok siyah duruyo bu büyük bi problemmi acaba psikolojik açıdan çok rahatsiz ediyo beni
Akşam yatmazdan önce badem yağ sür, yaklaşık 1 ay sonra kuyu rengi açıyor. Fakat badem yağı kullanmayı bıraktığında renk tekrar koyulaşıyor. Bende işe yaradı. Zeytin yağınında aynı işe yaradığını söylüyorlar, ben şahsen denemedim.
Şunu da ekleyeyim; bendeki renk koyuluğu sadece küçük dudakların dışarıda kalan 2-3 santimlik kısmında, geri kalan yerler pembe.
Sevgilerle Neşe

Son düzenleme:

çok saol neşecim yardımın için. denicem bunu mutlaka. peki iç kısımlar için zararlı bi durum yaratırmı acaba ??

bence büyük dudaklı çıkık klitorıslı vajına daha seksi...buu ben diil bi erkek dostum söylemişti.hiç dert etmeyin bunun için çıldıran erkekler var yeter ki siz kendinize güvenin...

bence büyük dudaklı çıkık klitorıslı vajına daha seksi...buu ben diil bi erkek dostum söylemişti.hiç dert etmeyin bunun için çıldıran erkekler var yeter ki siz kendinize güvenin...
Erkekler çıldıracak diye ya bizim psikolojimiz ne olacak?Onların ne düşündüğü değil zaten rahatsızlık olan kişinin kendisi.Onu çözmek gerekiyor.a.s

bende sorun yapıyodum ya ama daha sonra araştırdmmm çekinmiceğim kişilerede sordummm süprizzzzz çoğu kişide öyle demekki anormal değilmişim dedimm içim rahat etti

aynen bana da bi erkek arkadaşım söylemişti hatta küçük dudaklı olanların çocuksu ve hiç hoş olmadığını da eklemişti.

benim de klitorisim dışardan belli oluyor dudaklarımdan birinin sorunu yok ama diğeri çok geliştirdi kendini sırnaşık şey

eskiden ben de çok rahatsız oluyordum ama sonrdan kendi kendime yendim bu sorunumu. kendimi sevdiğimi kimsenin vajina dudaklarını sorun etmeyeceğini söyledim kendi kendime ve bunun gibi doğru, güzel şeyleri.
gerçekten eğer kendine güvenmek ve sevmek istersen her şey çok kolay. onu da geçtim sokakta kolu bacağı olmayan, göremeyen, duyamayan insanları görünce dikkatli bakman gerek. ya da bir klitorisin olduğuna sevinip iyiki var da dışarı doğru çıkık diyebilirsin afrikada vahşice klitorisleri kesilip sünnet edilen kızları düşünüp..

biliyorum biraz polyannacılık oluyor ama bence bir zararı yok ve sağlık problemlerine neden vermedikçe fiziksel hiç bir özelliğimiz hakkında üzülmemeliyiz bence. ne kilo ne boy ne de vajinamızın şekli :1hug:

morfaree; seni destekliyorum, benim bu konu hakkındaki düşüncelerimi dile getirmişsin.
Herkeze sevgiler, Neşe

hepsını okudum pekı neden ole oluomus uzun bn bı yerde okumustum cok cınsel ılıskıye gırenın ole olurmus sanırım sız duydunuzmu bole bısey bnm bole bı problemım yok ama merak ettım:)

hepsını okudum pekı neden ole oluomus uzun bn bı yerde okumustum cok cınsel ılıskıye gırenın ole olurmus sanırım sız duydunuzmu bole bısey bnm bole bı problemım yok ama merak ettım:)

Bir kere bu forum seviyesine bukadar berbat bir türkçe kulanmanı yakıştıramadım
daha önceki mesajları okursan birkaç istisna dışında herkezin düzgün türkçe kullandığını göreceksin.

Benim kanatime göre labiya boyu ile çok seks yapmak arasında bir alaka yok.

Benim küçük dudaklarım ergenlik te göğüslerim çıkmaya başladığında uzamaya başladı.
Tabi başkaların labialarını göremediğimden dolayı herkezin ki kısa bir tek benimki uzun gibi yanıltıcı bir izlenime kapılmıştım.

Demek ki erkekler sorun etmiyor....... Biz niye bu kadar sorun ediyoruz peki.Bunu hiç anlamıyorum

arkadaslar erkekler sorun etmio olabilir ama sexi iki kisi yasar sadece erkek degil eger insani etkiliyorsa genital bolgesinin sekli ben ce bir doktora gidip dorunmesi ve ne gibi bir care bulunabilir diye konusumasi lazim erkek kadar kadinin da hakki hos bir sex hayati yasamak

berbat bı turkce mı hayatta en son ders alıcagım kısı sensın sen duzgen kullan canım artık turkceyı kolay gelsın sana

Benim de düzgün Türkçe'ye bir katkım olsun herkez değil herkes :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…