Vajina şekli

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ıyı geceler arkadaslar,forumu uzun suredır takıp edıyordum ancak yenı uye oldum.bılgılerımı sızınle paylasmak benı mutlu edecek.bahsettıgınız sorunu bende yasıyordum .ama artık skıntım gectı gıbı.ıc dudaklar bıraz sarkıktı bende de.ama bunu doku yenıleyıcı kremler sayesınde duzelltım.tavsıye ederım

kremın adı neymıs canım

Kremın adını bulup yazacagım canım.ama sonuctan memnun kalacaksınızz emnımmm.

sakın dert etme tatlım senı seven ınsan herseyınle sever unutma.eger sevmıyosa takar onunda senınle ısı yok zaten.badem yagı surmeye gelınce oaranın dengesını bozmayın kızlar renk acacam dıye.sonra bır suru hastalık mantar clamıdya falan olur.

saçmalamıyın kızlar kremle halledilirmi bu arkadaş attı resmen

ya ne blim ben zaten ameliyat oldum da
merak ettim ya boşuna mı para baydık die : )

kafaniza takmayin ben ameliyat olanlarinkine baktim eskisinden daha kötü. erkelerinde kimisinki kücük yada egri onlar det ediyormu:roflol:

ya arkadaşlar merak ettim girdim konuyaaa....tmm haklısınız insanın kadınlık organının güzel olması herkesin istediği bişi...ama dikkat ettim" böle daha güsel daha sexsi" diosunuz`; yok iç dudakları küçük olanların bebek gibiymiş deyip normal olanları kötülüosunuz...sonrada napsakta küçültsek olayının derdindesiniz....sözüm meclisten dışarı....bunları yazanlar için diorum ben...gerçekten dert edipte kendini beğenmeyenler için ayrı onlara sözüm yok....ama kendilerini tatmin etmek için normal olması gereken vajen şeklini kötülemek yanlış...burda paylaşım yapıosunuz dertleşiosunuz çözüm bulmaya çalışırken çaptırmayın konuyu....bnm kide o bebeklerinkine benzio dediklerinizden...dış dudaklar iç dudakları tamamen kapatıo klitorisim gözükmüo açmadan gözükmesi imkansız olanlardan...

eşlerinize gelince...ben sanmıyorum ki hiç bir eş eşinini vajinasını beğenmediği için beğenmiorum diyeceğini...(siz nasılki organı için inciltici bir söz sölemeyemiorsanız)
kadınların en hassas olduğu bi nokta snn vajinan kötü dediği an eşinizle sex hayatınız biter......polyannacılık oynamayın...kendinize güvenin ...ewt bu bnm...kendime özel...Allah vergisi der yola dvm eder ya da içinize sinmiosa sağlık sorunu yaratıosa ya da psikolojik bir sorun gidip yaptırırsınız...

yani ona bakarsanız eşime sorduğumda mükemmel dio hiç dağılmamış...kötü mü derdi sizce...siz eşinizin bir yerini eksik görseniz kötü diebilirmisiniz?

bnmde öle sorunum olsa ki kimse elinde olanın kıymetini bilmez biz insan oğlu hep şikayet ederiz...tabii bende kendikimi beğenmiorum...imkanım varsa çözüm ararım...hiç kimse sizin kendinizi düşündüğünüz kadar düşünmez değer vermez...kadının kendine bakması kendine saygısındandır kendine değer vermesindendir

kendinizden güzelliğinizden güveninizden ödün vermeyin....saygılar

yaw benım bebek seyi gıbı dagılma yok ama arksım war onunkı sarkmıs ondan soruyorum sorup duruo hergun soledı mı soledımı dıye

bendede aynı durum söz konusu ve bende cok takılıyorum !! yasmn kücük olmasından doktora gitmedim ama normal olduqunu duymak iyi geldii :)

herkese merhabalar,sözüm meclisten dışarı ama öncelikle sayılı düzgün yazanlardan biri olarak xtabu ya selamlar..bu konusaki cahilliğimi mazur görün yalnız bekarım ve kendiminkinden başka kimsenin vajinasını görmedim.Ama tabi konuşması geçti arkadaşlar arasında ve benim iç dudaklarımın da uzun olduğunu anladım..konuşanlardan çoğumuzun öyleydi tamam ama bu aklımda soru işareti belirmesine engel olamadı..görüntü olarak pek hoş diil bence yani özellikle dar bi iççamaşırı giydiğimde :s estetik bana uzak şuan yalnız bunun cinsel yaşama nasıl etkisi olur merak ediyorum yani normal olan görünmemesi midir görünmesi mi? bir da klitoris neresidir acaba?:uhm:

benim bıldıgım çıkık klitorıslı vajına sexe karsı daha ısteklı ve haz verıcı oluyomus.tabı ben bekarım kulaktan duyduklarım bunlar.

kızlar benim iç dudaklarımda bi sorun yokta klitorisim oldukça belli yani yıllarca çok utandım bundan evlenmeden önce dra bile gittim hem kadın dr hem erkek dr normal dedi dış dudakların çok şiş değil kiltorisin dışarda dedi.tabi ben nişanlandım aklımda hep eşime nasıl açıcam sorusu evlendim utancımdan yerin dibine girerken eşim ooo hiç görmediğim bişey süpermiş dedi bide işin kötüsü ilişki esnasında biraz şişiyor biliyorsunuz iyice belli oluyor ama bence sorun etmeyin erkekler böyle şeylere takılmıyor ona bakarsanız her erkeğin peniside aynı değil tamam belki çok estetik değil ama sonuçta zevk alıp veriyormusunuz gerisi boşşşşş

Evet katılıyorum. "Başım ağrıyor." , "Bugün olmaz." , "Halim yok." ve başka mazeretler uydurmadığınız ve işlerini gördüğünüz sürece. Erkekler hiç bir detayı kafaya takmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…