- Konu Sahibi EU1
orası da doğru yaa haklısına.s.
:1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orası da doğru yaa haklısına.s.
benim vaginamin alt tarafı normalde bende ust tarafından kaba etten rahatsızım uzandıgımda kabarık duruyo buna benim gibisinin sekline hörgüclü deniliyomus bu konuda bilgisi olan warmı bilmek isterim:kedi:
o snein dediğim sorun bazı kadınlarda var orası kabarık durduğu için mayo pantolonda iyi gözükmüyormuş.esteitk yapılıyor adı da "pupis" estetiği.netten araştır.
önemli değil canım bir ara kafayı şeyimle bozduğum için orayla ilgili estetik sorunlarını ve çeşitleri okumaktan böööööööö gelmişti.bak işe yaradı :lepi:
bendede iç dudaklarda simetri bozukluğu var biri ne güzel minnacık diğeri dışarı sarkıcam diye habire uzuyo sanki :bbo: ama düşününce beğenmeğen almasın dimi şekerim
neden iç dudaklardan biri normalken diğeri uzar yaaa biri bana bunu açıklasınnkafamçokkarıştı
neyin resmini akannehir
hmm böle diyince vazgectim tamam yüklemicem:kedi:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bencede yukleme tatlım delirdinmi kucukse kucuk buyukse buyuk sorun yapıp kalkıp resmini niye ekeleme geregi duydun kaydirigubbakcemile3
slm arkadaşlar , öncelikle konuyu açan arkadaşımıza teşekkür ediyorum. bayadır merak ettiğim düşüne düşüne kendim içinden çıkamadığım kimseyede sorulmayacak bir konu . ama çok şükür biraz rahatladım yazılanları okuyunca , bir ara çifte cinsiyetmiyim diye bile düşünmeye başlamıştım :)) yalnız bir konu daha var düşündüğüm , evlilikte sorun olmuyor demişsiniz , peki ya normal doğum sırasında bir sorun olurmu acaba ??? lütfen cevaplarsanız sevinirim opuyorumnanaktan