Vajina şekli

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim vaginamin alt tarafı normalde bende ust tarafından kaba etten rahatsızım uzandıgımda kabarık duruyo buna benim gibisinin sekline hörgüclü deniliyomus bu konuda bilgisi olan warmı bilmek isterim:kedi:

benim vaginamin alt tarafı normalde bende ust tarafından kaba etten rahatsızım uzandıgımda kabarık duruyo buna benim gibisinin sekline hörgüclü deniliyomus bu konuda bilgisi olan warmı bilmek isterim:kedi:

o snein dediğim sorun bazı kadınlarda var orası kabarık durduğu için mayo pantolonda iyi gözükmüyormuş.esteitk yapılıyor adı da "pupis" estetiği.netten araştır.

hörgüc mü hıııımmCADIARZU ilk kez duydum:1ninca:
kimsenin ki kimseye uymuyor yaa çeşit çeşitmirmirmirmir

önemli değil canım bir ara kafayı şeyimle bozduğum için orayla ilgili estetik sorunlarını ve çeşitleri okumaktan böööööööö gelmişti.bak işe yaradı :lepi:

ben de bozuyorum aradakaydirigubbakcemile3
bu aralar da o moddayım iştekafamçokkarıştı

bence bunun icin operasyon gecirmek mantıklı degil sonucta her kadının farklıdır dert etmene gerek yok

bendede iç dudaklarda simetri bozukluğu var biri ne güzel minnacık diğeri dışarı sarkıcam diye habire uzuyo sanki :bbo: ama düşününce beğenmeğen almasın dimi şekerim

neden iç dudaklardan biri normalken diğeri uzar yaaa biri bana bunu açıklasınnkafamçokkarıştı

neden iç dudaklardan biri normalken diğeri uzar yaaa biri bana bunu açıklasınnkafamçokkarıştı

açıklayayım hayatım.benim 19 yaşıma kadar normaldi hiçbir sorunum yoktu ve çok estetik küçücük bir şeydi öyleki o zamana kadar benim küçük iç dudak diye bir şeyden haberim yoktu.bir gün yurtta mantar salgını oldu kaşırken elime biri uzadı geldi.ben doktora böyle oldu dedim. o da bana kaşımaktan böyle bir şeyin olamayacağını ergenlik tamamlanırken her yerimiz gibi oranın da büyüyebileceğini bunun da çok normal bir şey olduğunu söyledi.dışarı çıktığı için hem estetik açıdan hem de farklı açılardan bizi rahatsız ettiği için ve tabi kendimizinkinin dışında kimseninkini de bilmediğimizden sadece bizde bu sorun var sanıp moralimizi bozuyoruz ben o dönem bu yüzden çok ağladığımı ve psikolojimin bozulduğunu söyleyebilirim.ama inan o bölgede mutlaka herkesin farklı bir sorunu var kiminin mesela klitoris çıkık ve dışardaymış benim de mesele çok küçük.

vajinanın büyük ya da küçük görünmesi, klitorisin büyük ya da küçük olması, iç-dış dudakların büyük ya da küçük olması... öncelikle bunların hiçbirinin anormallik olmadığını düşünüyorum. neye göre normal? ki çoğu vajina fotoğrafında belirgindir özellikle iç dudaklar.( bilimsel fotoğraf ve kitaplarda bile) sonuçta tüm organlarımızın şekli farklı değil mi birbirinden? hangimizin gözü ya da burnu aynı diğeriyle? mesela milyonlarca kişinin kulağı kepçe. erkekler bu insanlarla çıkmıyorlar mı kulakları kepçe diye? kadınların çoğunun göğüsleri asimetrik. ameliyat mı oluyoruz bunun için? ya da erkekler bunu gördüklerinde terk mi ediyorlar bizi? kaç kadının bütün organları kusursuz ki...üstelik bu kusurlar çoğu kez görünen yerlerimizdeler. tüm insanlar görüyor.

mesele kendine güvenmek. erkekler güzel vücutlu bayanları daha çok beğeniyor elbette ama bu demek değilki her yerinizi santim santim ölçüyorlar. bir erkek yatakta klitorisinizin boyutuna değil, işlevine bakar. onu mutlu edip edemediğinize bakar. özellikle de bu insan sizi seviyorsa kusurlarınızı görmez bile. ( ki kusur değil burada saydıklarınız) öyle olmasaydı çok yakışıklı erkeklerin yanında çok çirkin kadınları görmezdik en azından. yatakta karşınızdakini ve kendinizi mutlu etmeyi biliyorsanız dünyanın en çirkin vajinasına bile sahip olsanız inanın vız gelir.o çirkin zannettiğiniz vajinanıza tapabilir bile o çekindiğiniz erkek...örnek de verebilirim ama uygun olmaz şu an burası.ki çoğu erkek hoşlanıyor bu durumdan. bazı erkeklerin tüyden hoşlandığı gibi...çünkü çoğu zaman farklı olandan hoşlanır erkekler. ve erkeklerin de kusurları olduğunu unutmamak gerek...penisi eğri olan milyonlarca erkek var. ki o eğrilik daha büyük bir sorundur (eğer sorunsa) iç dudakların büyük olmasından...sizi mutlu ediyorsa, zevk alıyorsanız umrunuzda olur mu eğrilik mesela? ve vajinadaki şekil sorunları cinsellikte asla sorun yaratmıyor.( tecrübeyle sabit.) eğer yaratıyorsa bu çok büyük ihtimalle psikolojiktir diye düşünüyorum. vajinasında estetik hiçbir problem olmayan insanlar sürekli orgazm oluyor, çok zevk alıyor ve çok temiz oluyor diye birşey asla ve asla yok...güvendiğiniz insanlara sorun göreceksiniz.

gelelim meselenin erkeklerin bakış açısı değil kendinize olan güveninizin azalması sorununa. bir organınızın parçaları büyük ya da küçük diye anormal ya da yaratık olmuyorsunuz. sadece farklı boyuttaki organlara sahip olmuş oluyorsunuz. ayrıca önüne gelen de görmüyor o rahatsızlık duyduğunuz organınızı. görenler de zaten sizi tüm görünüşünüzle kabul edenler ve beğenenler olmalı. o zaman siz de sevmelisiniz her halinizi.

yine de isteyen ve çok rahatsız olanlar bir operasyonla düzeltebilir tabiki bu durumu. ama inanın kafaya takılacak bambaşka şeyler var hayatta. ruhun kusurlarını düzeltmek gerek önce. bakımlı olmayı bilmek, bedenini sevmek, bedenini kullanmayı bilmek gerek. ve o bedenden utanmamak...sonradan edinilen kilo değilki bu görüntüsünden siz sorumlu olasınız. kimse çıkıp ta '' niye böyle bunun şekli'' demez, diyemez. ama bakımsızlığınıza, fazla kilonuza, temizliğinize dikkat etmeyişinize diyebilir. çünkü onlar elinizde olan şeyler. yeterki sevin, tanıyın ve kullanmasını bilin bedeninizi.a.s

hmm böle diyince vazgectim tamam yüklemicem:kedi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bencede yukleme tatlım delirdinmi kucukse kucuk buyukse buyuk sorun yapıp kalkıp resmini niye ekeleme geregi duydun kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bencede yukleme tatlım delirdinmi kucukse kucuk buyukse buyuk sorun yapıp kalkıp resmini niye ekeleme geregi duydun kaydirigubbakcemile3

kafayı yedim de ondan=))sırnaşık şey

Son düzenleme:
slm arkadaşlar , öncelikle konuyu açan arkadaşımıza teşekkür ediyorum. bayadır merak ettiğim düşüne düşüne kendim içinden çıkamadığım kimseyede sorulmayacak bir konu . ama çok şükür biraz rahatladım yazılanları okuyunca , bir ara çifte cinsiyetmiyim diye bile düşünmeye başlamıştım :)) yalnız bir konu daha var düşündüğüm , evlilikte sorun olmuyor demişsiniz , peki ya normal doğum sırasında bir sorun olurmu acaba ??? lütfen cevaplarsanız sevinirim opuyorumnanaktan

slm arkadaşlar , öncelikle konuyu açan arkadaşımıza teşekkür ediyorum. bayadır merak ettiğim düşüne düşüne kendim içinden çıkamadığım kimseyede sorulmayacak bir konu . ama çok şükür biraz rahatladım yazılanları okuyunca , bir ara çifte cinsiyetmiyim diye bile düşünmeye başlamıştım :)) yalnız bir konu daha var düşündüğüm , evlilikte sorun olmuyor demişsiniz , peki ya normal doğum sırasında bir sorun olurmu acaba ??? lütfen cevaplarsanız sevinirim opuyorumnanaktan

normal doğum sırasında sorun olduğunu da duymadım hiç. çünkü, doğum esnasında eğer zorlanma olursa kesiliyor ve bu kesik vajinadan makata doğru yapılıyor. sonra da dikiş atılıyor zaten. doğumdan sonra vajinada genişleme gibi bir problem olabilir ama o da dışarıdan görünmez zaten.

Kızlar o kadar faydalı oldunuz ki anlatamam aynı sorun bendede var malesef
bu yüzden evliliği hep erteletiyorum arkadaşlar lazer epilasyona başladılar gel sende dediler gidemedim utandım açıkcası:(

Back
X