• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajina şeklinde sıkıntı mı var

herhangibiriie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
ilk kez buraya yazıyorum ve yıllardır kafamı kurcalayan bu şeyi artık çözmek istiyorum. normal vajina şekillerine göre benim iç dudak kısmım çok daha fazla dışarda, sarkık ve iç çamaşırı giydiğimde bile çıkıklığı fazlasıyla gözüken türden. bu yüzden ergenliğimden beri özgüvenim çok düşük ve kötü hissediyorum. zamanında yüzeysel araştırmalar yaptım bazılarının böyle olabiliyormuş ama pek ikna olamadım. bu gerçekten bir sıkıntı mı yoksa herkesin anatomisine göre değişebiliyor mu? bu durumu yaşayan benim gibileri var mı acaba? varsa ne yaptınız?

ilk kez buraya yazıyorum ve yıllardır kafamı kurcalayan bu şeyi artık çözmek istiyorum. normal vajina şekillerine göre benim iç dudak kısmım çok daha fazla dışarda, sarkık ve iç çamaşırı giydiğimde bile çıkıklığı fazlasıyla gözüken türden. bu yüzden ergenliğimden beri özgüvenim çok düşük ve kötü hissediyorum. zamanında yüzeysel araştırmalar yaptım bazılarının böyle olabiliyormuş ama pek ikna olamadım. bu gerçekten bir sıkıntı mı yoksa herkesin anatomisine göre değişebiliyor mu? bu durumu yaşayan benim gibileri var mı acaba? varsa ne yaptınız?
bu gerçekten bir sıkıntı mı

vücudunuzdaki bir şey işlevini düzgün görüyorsa, başka bir işleve engel olmuyorsa
ve de sizi mesela başka bir hastalığa, enfeksiyona vs. açık hale de getirmiyorsa, olay bu kadardır
gerisi psikolojik, gerisi sizin estetik algınızla, beğeninizle alakalı.

mesela saçlarınız beyazdır, size kötü görünüyordur, başka da bir sıkıntısı yok ama beğenmiyorsanız böyle yaşlı görünüyorum diyorsanı mesela, boyarsınız.

eğer çıkıklık şimdiye kadar mesela bir tahrişe başka bişeye yol açmadıysa, genital sisteminiz böyle denir biter.

tamam böyle ama görünümü ben beğenmiyorum diyorsanız ya da mayo giyemiyorum belli oluyor ? diyorsanız ameliyatı var araştırın iyice

Bu kişinin anatomisine göre değişir eğer çok rahatsız oluyorsan estetik operasyonlar var

Herkesin şekli farklı

Herkesin vulvası farklı farklı. Rahatsızlık veriyorsa labioplasti düşünebilirsiniz.

Olabiliyomuş, ben de yeni öğrendim, mümkünmüş. iç dudak mıydı dış dudak mıydı hatırlayamıyorum Afrikalı kadınlarda çoğunlukla böyle oluyormuş diye dinledim bir videoda, bir Afrikalının ağzından, onlarda kadın sünneti bu yüzden varmış. Size veya partnere sıkıntı veriyorsa çözümü var, tedavi ameliyat düşünülebilir.

Olabiliyomuş, ben de yeni öğrendim, mümkünmüş. iç dudak mıydı dış dudak mıydı hatırlayamıyorum Afrikalı kadınlarda çoğunlukla böyle oluyormuş diye dinledim bir videoda, bir Afrikalının ağzından, onlarda kadın sünneti bu yüzden varmış. Size veya partnere sıkıntı veriyorsa çözümü var, tedavi ameliyat düşünülebilir.
Düzeltme:
Afrikayla ilgili konuyu yanlış hatırlayıp yanlış bilgi vermişim, kusura bakmayın 💕

Back
X