Spetikulum mu ne bişeyle rahimi açıyo içine teker teker sülükleri bırakıyo mesela benım sol tarafım hep agrıyodu ve gercektende sülükler hep sol tarafıma gitti kendiliğinden acıma yok hafif bir yeriniz sızlar ya aynı o şekil zaten ilk öyle sonra uyusturuyolar allah tarafından sülükler acıma olmuyo işleri bitince kendilerini dışarı atıyolarKusura bakmayin lütfen pkolu olarak merak ettim bende gebe kalamiyorum 3 senedir olursa ilk olcak o sülük acitmadi mi ? Düsünemyrm gercekten nasil yapiliyor sormamda sakinca yoksa..
Ayy helal olsun walla cesaretlisiniz okurken bile cok kötü hissetimSpetikulum mu ne bişeyle rahimi açıyo içine teker teker sülükleri bırakıyo mesela benım sol tarafım hep agrıyodu ve gercektende sülükler hep sol tarafıma gitti kendiliğinden acıma yok hafif bir yeriniz sızlar ya aynı o şekil zaten ilk öyle sonra uyusturuyolar allah tarafından sülükler acıma olmuyo işleri bitince kendilerini dışarı atıyolar
Hahahha kuzum inan insanlar korkuyo böyle şeylere ama korkulcak bısey yok çıkmazsa bile ki çıkar oyle bi ihtimalde rahim agzına bişey sürülüyo adını unuttum onlar o kokuya kendını gene atıyoAyy helal olsun walla cesaretlisiniz okurken bile cok kötü hissetimicine girip cikmazsa ne olcak
Bende asla yaptiramazdim yani sülük deyince dedim afedersiniz dıştan belki hani üstüne koyup da icine koyuldugnu hic tahmin etmedimHahahha kuzum inan insanlar korkuyo böyle şeylere ama korkulcak bısey yok çıkmazsa bile ki çıkar oyle bi ihtimalde rahim agzına bişey sürülüyo adını unuttum onlar o kokuya kendını gene atıyo
İnşallah canım sende en kısa zamanda bebek haberini alırsın eğer benden once olursan sende yaz buraya unutmaBende asla yaptiramazdim yani sülük deyince dedim afedersiniz dıştan belki hani üstüne koyup da icine koyuldugnu hic tahmin etmedimhahah aksam aksam güldük yinede cesaretini tebrik ederim umarim gebe kalirsin yazarsinda buraya ins
Insallah canim sanmiyorum ama birgün insallah..İnşallah canım sende en kısa zamanda bebek haberini alırsın eğer benden once olursan sende yaz buraya unutma
Merak ettiğimden dolayı takip edicem konuyuMerhaba kızlar benim bir oğlum var ama ben pkoluyum oğluma 3 yıl sonra hamile kaldım suan oğlum 2 bucuk yasında neyse ben özellikle hamile kalmak için degıl adetlerimin düzensiz oluşundan çok sıkıldıgım için vajina sülüğü yaptırdım ve yapan abla bu ay hamile kalabilirsin dedi benim sorum şu yaptırıp hamile kalan var mı ilk aydan?
Bakalım bu ay hamile olursam herkez koşçak sülüğeMerak ettiğimden dolayı takip edicem konuyuhaberlerinizi bekliyorum
Büyük cesaretSpetikulum mu ne bişeyle rahimi açıyo içine teker teker sülükleri bırakıyo mesela benım sol tarafım hep agrıyodu ve gercektende sülükler hep sol tarafıma gitti kendiliğinden acıma yok hafif bir yeriniz sızlar ya aynı o şekil zaten ilk öyle sonra uyusturuyolar allah tarafından sülükler acıma olmuyo işleri bitince kendilerini dışarı atıyolar
Bakalım inşallah eğer hamile olursam direk yazıcam ama bu sülüğü tek ben yaptrıdım galibaBüyük cesaretben yaptıramam cesaret edemem sonuç için takipte olacağım inşallah hayırlı haberler alırsın
Ben ilk defa senden duydum canımBakalım inşallah eğer hamile olursam direk yazıcam ama bu sülüğü tek ben yaptrıdım galiba
Doktordan şüpheye düşülür ama saçma sapan böcekleri oradan içer nasıl sokarsınız anlamıyorum gerçektenMerhaba kızlar benim bir oğlum var ama ben pkoluyum oğluma 3 yıl sonra hamile kaldım suan oğlum 2 bucuk yasında neyse ben özellikle hamile kalmak için degıl adetlerimin düzensiz oluşundan çok sıkıldıgım için vajina sülüğü yaptırdım ve yapan abla bu ay hamile kalabilirsin dedi benim sorum şu yaptırıp hamile kalan var mı ilk aydan?
Sacma sapan dediginiz varlik mubarek bir hayvan. İnsani agzindaki salya ile tedavi edici bir ozelligi vardir. Ve bu isi tamamladiktan sonra kendi isi de biter. Boyle bir hayvana nasil sacma sapan diyorsunuz anlamadim. Bircok insandan daha faydasi var bu dunyaya..Doktordan şüpheye düşülür ama saçma sapan böcekleri oradan içer nasıl sokarsınız anlamıyorum gerçekten
Örümceği anladım da sülük ne ara mübarek olduSacma sapan dediginiz varlik mubarek bir hayvan. İnsani agzindaki salya ile tedavi edici bir ozelligi vardir. Ve bu isi tamamladiktan sonra kendi isi de biter. Boyle bir hayvana nasil sacma sapan diyorsunuz anlamadim. Bircok insandan daha faydasi var bu dunyaya..
SiZin gibi gerizekali insanlara çenemi yoramıycam hadi bakalım başka başlıklara alalım seni oyalama bizi hadi kızım başka kapıyaDoktordan şüpheye düşülür ama saçma sapan böcekleri oradan içer nasıl sokarsınız anlamıyorum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?