Vajina sülüğü

Mehrii34 @mehrunnisa @Louder evet kızlar test yaptım gecikmemin 12. Günü olsaydı cıkardı
Bir doktora görünsen? Belki hormoneldir yada kist hatta stress yapip kafaya bile taktiysan ondan adet olmamis olabilirsin ama 10 gün filan gecikmesi normal bence her kadinda olabiliyo hormonlar biraz yükselsin hemen etkileniyor beden bundan..

Aynen bekliyorum adet olmamı sancı cekıyorum bugün gündüzden beri gelir heralde artık bu ağrıya

Yahu rahimde bozukluk filan yaratırsa sulukler veya baska zarari olursa ne olacak boyle tedavi mi olurmuş Allah askına pes yani bende kasığa filan koyiyorlar sandim doktor gibi acıp icine sokuyorlar

Bende pko var adetlerim hep düzensiz sülüğüde o yüzden yaptırdım normalde herkesin gününde geliyomus sülükte benım gelmedi artık 2. Seansı yaptırcam gebelik olmadıgına pko dan muzdrabım
Bende pko var adetlerim hep düzensiz sülüğüde o yüzden yaptırdım normalde herkesin gününde geliyomus sülükte benım gelmedi artık 2. Seansı yaptırcam gebelik olmadıgına göre
Bende pkoluyum düzensiz oluyorum

Ben anlamadım ilk yaptirdim rahim agzina demişsiniz 8 ay sonra gebe kaldım sonra yaptıracağım yaptırıp memnunum kaldınız rahim sulugunu yaptiracakmisiniz lütfen anlatır mısınız

Ben anlamadım ilk yaptirdim rahim agzina demişsiniz 8 ay sonra gebe kaldım sonra yaptıracağım yaptırıp memnunum kaldınız rahim sulugunu yaptiracakmisiniz lütfen anlatır mısınız
Yanlız işin ehli yapmasi lazim sülüğün dişleri kalabilir vajina girisine koyuluyor kimisi içine sokturuyor sülüğü disardan emmesi daha mantıklı tekrar yaptirmak istedim fakat yaptirdigim yer taşınmış numarasi değişmiş o yüzden yaptırmadım çocuk için dua okuyorum sadece gerisi Allah'a kalmış birşey ben kasik bölgesine ve rahim agzina yaptirmistim rahim içine sokturmadim ama baya baya pıhtı pıhtı şeyler dökülmüştü benden adet olur gibi kanamam olmuştu nerdeyse ama kişiden kişiye değişir

canım selam , bebegın doğdu mu nasılsınız?
bende 1kımyasal,1 dıs gebelık suanda saglıkız gebelık yasyıyorum, yarın kurtaj olacagım sanırım..
hacamat yaptırmak ıstıyorum bende pıs kan alınır en azından dıye,
sen dusukten kac ay sonra yaptırdın hacamatı?

Selam canım 29. Haftanın içindeyiz daha kavuşmamıza var İyiyiz her şey yolunda çok şükür. Çok geçmiş olsun. Rabbim en kısa sürede sağlıkla nasip etsin çok zor bu süreç biliyorum duygusal olarakta çok yıkıcı. Ama güzel hayaline kavusunca hepsini unutuyorsun merak etme
Hacamatı biraz toparlanınca yaptır bence kanamanın olmadığı bir zamanda yapılıyor çünkü. Vajinal sülükte yaptırdım ben. Dış gebelikten çookk sonra yaptırdım ben bir sene sonra hatta. Ama bence kanaman bitsin kan değerlerine baktır her şey yolundaysa bekleme

Maşallah canım
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Evet süreç zor ve yıpratıcı işte sadece aynı şeyleri yaşayan anlıyor..
Kürtajdan çıktım sabah dinleniyorum şuan başarılı geçmiş..
Haftaya kontrolüm var..
Nisan gibi de bir hacamat yaptırmayı düşünüyorum inşallah...
Güzel dileklerin için cookkk amin .
İnşallah bu son olsun sağlıklı kucağima alacağım gebelikler olsun

Teknik olarak hamile kaldığınızda yaptırmışsınız ? Yani buna bağlamanız saçma

Teknik olarak hamile kaldığınızda yaptırmışsınız ? Yani buna bağlamanız saçma
Teknik olarak o tarihte henüz yumurtam çatlamadığına göre döllenmede olmamış demektir. Döllenmeye destek olduğu için buna bağlamam gayet mantıklı

Kızlar azalmış ve tükenmiş yumurtalık rezervi için vajinal sülük mü yoksa kasık ve kuyruk sokumuna sülük mü koymalıyız hacamat kasığa iyi gelir mi yaptırmayı düşünüyorum amhım düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…