Vajina sülüğü

Böyle gerizakalı olan insanlara çeneni yorma canım ne söylesende anlamıycaklar boşver

Örümceği anladım da sülük ne ara mübarek oldu bi gidin Allah aşkına ya alıntılamayın beni böyle şeyler için
Dogru durust konusun, uslubunuzu takinin. Alternatif tip alaninda bircok doktorun da ayriyetten kliniklerinde hizmet verdikleri bir alan bu suluk yapimi. Coktandir mubarek yani yeni olmadi (!). Sen kimsin ki boyle seyler icin seni alintilamayacakmisim.

Ben de yaptırdım hem de 2 kere 1. sadecebana yapıldı 2.de hem bana hem eşime yapıldı 1 embriyom var kadin gtme 2 ayfln dedi bekliyorum

Ben de yaptırdım hem de 2 kere 1. sadecebana yapıldı 2.de hem bana hem eşime yapıldı 1 embriyom var kadin gtme 2 ayfln dedi bekliyorum
İnşallah hayırlı haber alırsın kuzum inan bu şekilde çok hamile kalan var tedavini düzenli olduktan sonra benim pko var ondan oldum abla bana %90 hamile kalırsın bu ay dedı eğer 21 inde olmazsan çünkü öyle gelir diye tahmin ediyorum dedi gelmezse test yap dedi gelirse tedaviye devam ederiz dedi

Sülük ve hacamat ilgili olarak daha önceleri yazdığım bilgileri buraya alıntılıyorum. İnşallah faydası olur da bu saçmalıklardan kurtulursunuz.

Bişey söyilycem ben emin oldum gerçekten sizler resmen sırf yorum olsun diye yorum yapıyosunuz bunu anladım hadi canım sen git uyu

Bişey söyilycem ben emin oldum gerçekten sizler resmen sırf yorum olsun diye yorum yapıyosunuz bunu anladım hadi canım sen git uyu
saat daha akşam 8.30 burada, o yüzden bence siz uyuyun zira uykusuzluktan beyin hücreleriniz hasar görmüş.

forum giriş çıkış saatlerini yazarsanız ona göre giriş yaparız biz de. hadsizlik diz boyu resmen.

saat daha akşam 8.30 burada, o yüzden bence siz uyuyun zira uykusuzluktan beyin hücreleriniz hasar görmüş.

forum giriş çıkış saatlerini yazarsanız ona göre giriş yaparız biz de. hadsizlik diz boyu resmen.
Sen gelip hadsizlik yapıyosun ya yok kara cahil falan asıl hadsiz sensin yaptırdıysak kendimize yaptırdık ne ilgilendiriyo bu kadar karşıysan illa yorum yapmak zorunda mısın asıl kara cahil sizsiniz daha saygıyı öğrenememişsiniz

Saka misiniz?? Zaten suluk de sadece fazla kani emiyordu kara cahil yorum diye bir sey olmaz hanimefendi cahilce yapilan yorumlar olur ki tam ben de su anda altina yorum yapmis bulunmaktayim. Once bir Turkce’yi duzgun konusalim.

Son durum nedir hamile kaldiniz mi . Çünkü bende pkoluyum

Saka misiniz?? Zaten suluk de sadece fazla kani emiyordu kara cahil yorum diye bir sey olmaz hanimefendi cahilce yapilan yorumlar olur ki tam ben de su anda altina yorum yapmis bulunmaktayim. Once bir Turkce’yi duzgun konusalim.
Allah aşkına kendi Türkçe'nize bakın da klavyenize sahip çıkın. Türk dilini İngilizce klavyede berbat etmişsiniz. MelekBebek 'in Türkçe 'si sizinkinden on kat iyi. İlk cümlenize de iki soru işareti koymuşsunuz.

Doktordan şüpheye düşülür ama saçma sapan böcekleri oradan içer nasıl sokarsınız anlamıyorum gerçekten
SiZin gibi gerizekali insanlara çenemi yoramıycam hadi bakalım başka başlıklara alalım seni oyalama bizi hadi kızım başka kapıya
Böyle gerizakalı olan insanlara çeneni yorma canım ne söylesende anlamıycaklar boşver
Sizin gibilere kendimi adadım, yorulacağım. Aynı havayı teneffüs ettiğimiz için ne yazık ki.

Son durum nedir hamile kaldiniz mi . Çünkü bende pkoluyum
Eşime söyledim 2 saat sonra falan test alıcak yapıcam yarın bat günüm çıkar diye düşünüyorum çünkü vücudum hasta gibi eger degılsem ilaç içmem lazım nezle gibi oldum kasıklarım çok kramp giriyo belim kopcak gibi

Kimi böyle hastalanıp öğreniyormus gebe kaldigini, rahim icin bilemiyorum ama babam basuru için yaptırmıştı. Kendi kendine tutturmustu tuvalette kanını emip bırakmıştı hayvan. Kani emdikten sonra Çayırlara salmak gerekiyormuş. Ama yine toplayip satabilir sülükçüler. Açıkçası temizliginden şüphe ederdim sanirim enfeksiyon riski olabilir

Hamile miyim bilmiyorum ama şifa için yaptırdım bu zaten kafamıza göre yapılacak bısey degıl işin ehli olması gerekıyor siteril yapılıyor insanların korkusunu anlıyorum ama bu kadr hakaret etmelerine gerek yoktu aslında

Aynen öyle, herkes her devayi deniyor hastenelerden fayda görmeyip bilimsel yolla tedavi olanların sayısı az değil

Güzel haberlerinizi bekliyoruz nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…