Vajina sülüğü

Aynen öyle, herkes her devayi deniyor hastenelerden fayda görmeyip bilimsel yolla tedavi olanların sayısı az değil
Aynen öyle ona bakarsanız soğan suyu da herkes de yaramayabiliyor kist yapabiliyor ama bu normal karşılanıyo insanlar bebek için herşeyi deniyor bir umut buda efendimizin sünneti neymiş böyle şeyler yalan uydurmaymıs hadisler hiçbir şekilde yalan olamaz ben insanlarla din konusuna girmiyorum ama resmen bu konularla vuruyolar

Mune biraz tartışma çıkmış konuda yardımcı olabilir misin

sülük işlemini nerde yaptırdınız acaba bende yaptırmak isterim

Onun Turkce ile bir ilgisi yok yalniz dediginiz gibi klavye. Size mi kaldi arkadasin Turkce’sine sahip cikmak???? İstersem on defa kullanirim bu arada bununla Turkce’nin ne alakasi var. Allah’immm kimlerle ugrasiyoruz

Bana da öyle dedi 3 gun gecikmem var bu ay kimseye diyemiyorum hayal kırıklığından korkuyorum bakalm p tesi ye kadar olmazsam test vercem

Eşeğe altın semer vurmuşlar eşek yine eşek...sana laf anlatmıycam
Hakaretten başka cevap bilmiyorsunuz.

Şakşakçılarınız da hakaretli yorumlarınıza verip duruyorlar.

Fikrini savunamayıp hakaret eden birine muhteşem vermek ne?

Yazık gerçekten, bu kadar mı düştünüz?

Onun Turkce ile bir ilgisi yok yalniz dediginiz gibi klavye. Size mi kaldi arkadasin Turkce’sine sahip cikmak???? İstersem on defa kullanirim bu arada bununla Turkce’nin ne alakasi var. Allah’immm kimlerle ugrasiyoruz
Dillere gelen ekler ayrılmaz bu arada. Türkçesi, Türkçenin gibi yazımlar doğrudur. Çok bilinmiyor bu. Eklemek istedim.

Cesaretine gerçekten hayran kaldım. Aşırı korkutucu gözde canlandırınca. Yemin ediyorum kendi sümkürmesinden tiksinen kocama bunu yapcam desem daha elini sürmez ya helal olsun gerçekten

Siz neden neyi bu kadar savunuyorsunuz? Hakaretli diger yorumlari begenip karsi tarafin uslubuna gore olmasi gerektigi gibi verilen cevaplara verip durmussunuz. Neyi destekliyorsunuz gercekten anlayamadim.
Sahih el buhari 5686

Hadisler yalan olmazsa deneyin. Alternatif tıpmış bu da.
bahsettigi zaten sahih hadislerdi. Konuyu bambaska yerlere cekmeyin ne olur.
Dillere gelen ekler ayrılmaz bu arada. Türkçesi, Türkçenin gibi yazımlar doğrudur. Çok bilinmiyor bu. Eklemek istedim.
Neyin ne oldugunu cok iyi biliyorum. Yapilan anlatim bozuklugundan cok daha masum bence. Gorunce yaziyi nutkum tutulmustu.
Bu arada saniyorum bu konuya karsi bir hakem gorevi ustlendiniz kendinize. Alakasiz bir sekilde gelip alakasiz sekilde celiskili yorumlar yapiyorsunuz.

Siz neden neyi bu kadar savunuyorsunuz? Hakaretli diger yorumlari begenip karsi tarafin uslubuna gore olmasi gerektigi gibi verilen cevaplara verip durmussunuz. Neyi destekliyorsunuz gercekten anlayamadim.
Hakaretli hiçbir yorum beğenmedim. Hakaret etmiş olsalardı konu sahibi gibi engellenirlerdi yönetim tarafından.

Sizler eşek, gerizekalı gibi hakaret içeren tüm yorumları beğenmişsiniz. Konuyu desteklemenizi ayrı tutuyorum. Siz hakaretleri destekliyorsunuz. Bu da kalitenizi gösteriyor.
bahsettigi zaten sahih hadislerdi. Konuyu bambaska yerlere cekmeyin ne olur.
Başka bir yere çekmedim. Alternatif tıplı bir başka sahih hadis söyledim. Alternatif tıbbı ve hadisleri bu kadar önemsiyorsa denesin, buna da yalan demesin. Onun kendi çelişkisi aslında bu.
Neyin ne oldugunu cok iyi biliyorum. Yapilan anlatim bozuklugundan cok daha masum bence. Gorunce yaziyi nutkum tutulmustu.
Her şeyi bilemeyiz. Bilememek de normaldir. Bir gün benim de bir yanlışım görülürse söylensin isterim. Düzeltmek isterim. Amacım öğrenmenize vesile olmaktı ama öğrenmeye açık değilsiniz.
Bu arada saniyorum bu konuya karsi bir hakem gorevi ustlendiniz kendinize. Alakasiz bir sekilde gelip alakasiz sekilde celiskili yorumlar yapiyorsunuz.
Forumda hakem görevi mi var hanımefendi? Herkes fikirlerini yazıyor. Bir tane çelişkili yorum gösterin lütfen.

İlla engellenince mi hakaret etmis olduguna karar veriyorsunuz? Begendiginiz yorumlar apacik asagilama hatta hakaret de iceriyor bunu birbirinden nasil ayirt edemiyorsunuz?

Algi acisindan sorun yasiyoruz bence. Konuyu destekledigim cikarimini nasil neye gore yapabildiniz?

Ogrenmeme vesile olacak olan siz degilsiniz ki zaten cok iyi biliyorum Turkce’yi kullanmada normalde fazlasiyla dikkat ederim telaffuzuma, yazima, soyleyisime anlatim bozuklugu yapmamaya.. Turkce ogretmenim degilsiniz size kalmadi yani beni duzeltmek.

Oyleyse sadece fikirlerinizi yazin. Benim fikirlerimi olduk olmadik yerde begenmeyip kendi kalitesini yerlere seren kisilerin yorumlarini begenerek bunu yapamazsiniz. Evet insanin kalitesi neye nasil tepki verdiginden de anlasilabiliyor tipki sizden yaptigim cikarimsamalarda oldugu gibi.

Hanımlar rica ediyorum polemiğe girmeyiniz, üsluplara dikkat ediniz, bu konu yüzünden zaten bir tur banlandınız 2. tur dönmesin lütfen.

Hiçbirini okumadım, sizin benim yorumumu okumadığınız gibi. Sadece kalınlaştırdığım yerleri okudum.

Çok iyi bilmiyorsunuz işte. Önceki yorumumda anlattım. Dil adlarına gelen ekler ayrılmaz. Kimseye durup dururken düzeltme yapmıyorum. Siz başlattınız, anlatım bozukluğu bilmem ne diye.

Canim son durumun ne suan? Gebelik olustu mu? Bazilarimiz sülük icin cahilce demis burda göbek cektiren kadinlar var , sogan suyu icip umutlanan var banada bi abla dedi ki afyona git termal suya gir esinle beraber dedi kendi anasi öyle hamile kalmis yillar sonra kardesi olmus termal su tedavisinden sonra bence yeni seylere acik olup farkli seyleri deneyimlemek kötü bisey degil hersey bir tecrübe allah kimsenin ugraslarini bos cikarmasin.. umarim gebelik olmustur :)

Siz benim Türkçe öğretmenimsiniz demek ki. Sizinle artık ikili iletişime geçmek istemiyorum; ancak başkasına "beni düzeltemezsiniz size kalmadı" derken benim yazdığım anlatım bozukluğuna profesör gibi cevap vermeniz de manidar. neyse herkes sizin neye nasıl tepki verdiğinizi, çelişkilerinizi ve hayata bakış açınızı gördü.

Artık uzatmazsanız sevinirim.

Sahih el buhari 5686

Hadisler yalan olmazsa deneyin. Alternatif tıpmış bu da
Sizin yapmaya çalıştığınız şey nedir ? İnsanların inancına karşı alay edici bir üslup ile mi yaklaşırsınız ? Ve sadece 1tane hadisi baz alarak , ne için , ne zaman , neden , nasıl ve kimler için yapıldığını bilmeden , hangi sebeple olduğunu anlatmadan ‘ Hadisler yalan olmazsa deneyin ‘ nasıl diyebilirsiniz ? Burada konu sülük ise onu eleştirin . Söz ettiğiniz konu bir din için önemli sayılan , sahihliği belirlenmiş ise sizin alay edemeyeceğiniz bir konu .

Arkadaşlar yorumları okudum fakat gerçekten sülük vajina icersinde ne işe yaradigini ben size soyleyim bundan 3 yil once bebek tedavisi görürken doktor bana rahminde oksijen yok çalışmıyor demişti ve bir abla bana sülük tedavisi önermişti rahim kan akışı yavaş olanlara kistik olanlara yapılır genelde ve ayak bileginede yapıştırılır rahimdeki atardamari bulurlar ve lis kani emerler ayni andada ayak bileğinin ic tarafi yanlış hatırlamıyorsam yapıştırılır ve vesile olursa gebe kalır hacamatta yaparlar sirtta özellikle bütün pis kani hacamat ile bosaltirlar geçen sene gebe kaldim doğal yollarla ve bebege olsijen besin gitmedi tansiyon yükseldi ve kaybettim ve rahimde oksijenlenme olmadigi için gebe kalamiyorum çoğu kadinda bu sebeple gebe kalamiyor görüş ayrılığı olabilir herkes fikrini paylasmakta özgürdür hatta bu ay gebe kalamazsam bende yaptırmayı düşünüyorum hacamat sünnettir Ankarada tibbi temiz rahim sülük ve hacamat yapan bir doktor varsa gitmek isterim yardimci olacak arkadaşlar yazarsada sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…