Aynen öyle ona bakarsanız soğan suyu da herkes de yaramayabiliyor kist yapabiliyor ama bu normal karşılanıyo insanlar bebek için herşeyi deniyor bir umut buda efendimizin sünneti neymiş böyle şeyler yalan uydurmaymıs hadisler hiçbir şekilde yalan olamaz ben insanlarla din konusuna girmiyorum ama resmen bu konularla vuruyolarAynen öyle, herkes her devayi deniyor hastenelerden fayda görmeyip bilimsel yolla tedavi olanların sayısı az değil
İnşallah canım inşallah umut olurum bu arada pkoluyum ve bir oğlum var ve tedavisizGüzel haberlerinizi bekliyoruz nasipse
Onun Turkce ile bir ilgisi yok yalniz dediginiz gibi klavye. Size mi kaldi arkadasin Turkce’sine sahip cikmak???? İstersem on defa kullanirim bu arada bununla Turkce’nin ne alakasi var. Allah’immm kimlerle ugrasiyoruzAllah aşkına kendi Türkçe'nize bakın da klavyenize sahip çıkın. Türk dilini İngilizce klavyede berbat etmişsiniz.MelekBebek 'in Türkçe 'si sizinkinden on kat iyi. İlk cümlenize de iki soru işareti koymuşsunuz.
Yapacak baska isleriniz yoksa aynen devam edin baska turlu zarardansa boylesi mesguliyet daha iyi sizin icinSizin gibilere kendimi adadım, yorulacağım. Aynı havayı teneffüs ettiğimiz için ne yazık ki.
Maşallah Allah bağışlasınİnşallah canım inşallah umut olurum bu arada pkoluyum ve bir oğlum var ve tedavisiz
Bana da öyle dedi 3 gun gecikmem var bu ay kimseye diyemiyorum hayal kırıklığından korkuyorum bakalm p tesi ye kadar olmazsam test vercemİnşallah hayırlı haber alırsın kuzum inan bu şekilde çok hamile kalan var tedavini düzenli olduktan sonra benim pko var ondan oldum abla bana %90 hamile kalırsın bu ay dedı eğer 21 inde olmazsan çünkü öyle gelir diye tahmin ediyorum dedi gelmezse test yap dedi gelirse tedaviye devam ederiz dedi
Hakaretten başka cevap bilmiyorsunuz.Eşeğe altın semer vurmuşlar eşek yine eşek...sana laf anlatmıycam
Sahih el buhari 5686hadisler hiçbir şekilde yalan olamaz
Dillere gelen ekler ayrılmaz bu arada. Türkçesi, Türkçenin gibi yazımlar doğrudur. Çok bilinmiyor bu. Eklemek istedim.Onun Turkce ile bir ilgisi yok yalniz dediginiz gibi klavye. Size mi kaldi arkadasin Turkce’sine sahip cikmak???? İstersem on defa kullanirim bu arada bununla Turkce’nin ne alakasi var. Allah’immm kimlerle ugrasiyoruz
Cesaretine gerçekten hayran kaldım. Aşırı korkutucu gözde canlandırınca. Yemin ediyorum kendi sümkürmesinden tiksinen kocama bunu yapcam desem daha elini sürmez ya helal olsun gerçektenMerhaba kızlar benim bir oğlum var ama ben pkoluyum oğluma 3 yıl sonra hamile kaldım suan oğlum 2 bucuk yasında neyse ben özellikle hamile kalmak için degıl adetlerimin düzensiz oluşundan çok sıkıldıgım için vajina sülüğü yaptırdım ve yapan abla bu ay hamile kalabilirsin dedi benim sorum şu yaptırıp hamile kalan var mı ilk aydan?
Siz neden neyi bu kadar savunuyorsunuz? Hakaretli diger yorumlari begenip karsi tarafin uslubuna gore olmasi gerektigi gibi verilen cevaplaraHakaretten başka cevap bilmiyorsunuz.
Şakşakçılarınız da hakaretli yorumlarınızaverip duruyorlar.
Fikrini savunamayıp hakaret eden birine muhteşem vermek ne?
Yazık gerçekten, bu kadar mı düştünüz?
bahsettigi zaten sahih hadislerdi. Konuyu bambaska yerlere cekmeyin ne olur.Sahih el buhari 5686
Hadisler yalan olmazsa deneyin. Alternatif tıpmış bu da.
Neyin ne oldugunu cok iyi biliyorum. Yapilan anlatim bozuklugundan cok daha masum bence. Gorunce yaziyi nutkum tutulmustu.Dillere gelen ekler ayrılmaz bu arada. Türkçesi, Türkçenin gibi yazımlar doğrudur. Çok bilinmiyor bu. Eklemek istedim.
Hakaretli hiçbir yorum beğenmedim. Hakaret etmiş olsalardı konu sahibi gibi engellenirlerdi yönetim tarafından.Siz neden neyi bu kadar savunuyorsunuz? Hakaretli diger yorumlari begenip karsi tarafin uslubuna gore olmasi gerektigi gibi verilen cevaplaraverip durmussunuz. Neyi destekliyorsunuz gercekten anlayamadim.
Başka bir yere çekmedim. Alternatif tıplı bir başka sahih hadis söyledim. Alternatif tıbbı ve hadisleri bu kadar önemsiyorsa denesin, buna da yalan demesin. Onun kendi çelişkisi aslında bu.bahsettigi zaten sahih hadislerdi. Konuyu bambaska yerlere cekmeyin ne olur.
Her şeyi bilemeyiz. Bilememek de normaldir. Bir gün benim de bir yanlışım görülürse söylensin isterim. Düzeltmek isterim. Amacım öğrenmenize vesile olmaktı ama öğrenmeye açık değilsiniz.Neyin ne oldugunu cok iyi biliyorum. Yapilan anlatim bozuklugundan cok daha masum bence. Gorunce yaziyi nutkum tutulmustu.
Forumda hakem görevi mi var hanımefendi? Herkes fikirlerini yazıyor. Bir tane çelişkili yorum gösterin lütfen.Bu arada saniyorum bu konuya karsi bir hakem gorevi ustlendiniz kendinize. Alakasiz bir sekilde gelip alakasiz sekilde celiskili yorumlar yapiyorsunuz.
İlla engellenince mi hakaret etmis olduguna karar veriyorsunuz? Begendiginiz yorumlar apacik asagilama hatta hakaret de iceriyor bunu birbirinden nasil ayirt edemiyorsunuz?Hakaretli hiçbir yorum beğenmedim. Hakaret etmiş olsalardı konu sahibi gibi engellenirlerdi yönetim tarafından.
Sizler eşek, gerizekalı gibi hakaret içeren tüm yorumları beğenmişsiniz. Konuyu desteklemenizi ayrı tutuyorum. Siz hakaretleri destekliyorsunuz. Bu da kalitenizi gösteriyor.
Başka bir yere çekmedim. Alternatif tıplı bir başka sahih hadis söyledim. Alternatif tıbbı ve hadisleri bu kadar önemsiyorsa denesin, buna da yalan demesin. Onun kendi çelişkisi aslında bu.
Her şeyi bilemeyiz. Bilememek de normaldir. Bir gün benim de bir yanlışım görülürse söylensin isterim. Düzeltmek isterim. Amacım öğrenmenize vesile olmaktı ama öğrenmeye açık değilsiniz.
Forumda hakem görevi mi var hanımefendi? Herkes fikirlerini yazıyor. Bir tane çelişkili yorum gösterin lütfen.
Hiçbirini okumadım, sizin benim yorumumu okumadığınız gibi. Sadece kalınlaştırdığım yerleri okudum.İlla engellenince mi hakaret etmis olduguna karar veriyorsunuz? Begendiginiz yorumlar apacik asagilama hatta hakaret de iceriyor bunu birbirinden nasil ayirt edemiyorsunuz?
Algi acisindan sorun yasiyoruz bence. Konuyu destekledigim cikarimini nasil neye gore yapabildiniz?
Ogrenmeme vesile olacak olan siz degilsiniz ki zaten cok iyi biliyorum Turkce’yi kullanmada normalde fazlasiyla dikkat ederim telaffuzuma, yazima, soyleyisime anlatim bozuklugu yapmamaya.. Turkce ogretmenim degilsiniz size kalmadi yani beni duzeltmek.
Oyleyse sadece fikirlerinizi yazin. Benim fikirlerimi olduk olmadik yerde begenmeyip kendi kalitesini yerlere seren kisilerin yorumlarini begenerek bunu yapamazsiniz. Evet insanin kalitesi neye nasil tepki verdiginden de anlasilabiliyor tipki sizden yaptigim cikarimsamalarda oldugu gibi.
Siz benim Türkçe öğretmenimsiniz demek ki. Sizinle artık ikili iletişime geçmek istemiyorum; ancak başkasına "beni düzeltemezsiniz size kalmadı" derken benim yazdığım anlatım bozukluğuna profesör gibi cevap vermeniz de manidar. neyse herkes sizin neye nasıl tepki verdiğinizi, çelişkilerinizi ve hayata bakış açınızı gördü.İlla engellenince mi hakaret etmis olduguna karar veriyorsunuz? Begendiginiz yorumlar apacik asagilama hatta hakaret de iceriyor bunu birbirinden nasil ayirt edemiyorsunuz?
Algi acisindan sorun yasiyoruz bence. Konuyu destekledigim cikarimini nasil neye gore yapabildiniz?
Ogrenmeme vesile olacak olan siz degilsiniz ki zaten cok iyi biliyorum Turkce’yi kullanmada normalde fazlasiyla dikkat ederim telaffuzuma, yazima, soyleyisime anlatim bozuklugu yapmamaya.. Turkce ogretmenim degilsiniz size kalmadi yani beni duzeltmek.
Oyleyse sadece fikirlerinizi yazin. Benim fikirlerimi olduk olmadik yerde begenmeyip kendi kalitesini yerlere seren kisilerin yorumlarini begenerek bunu yapamazsiniz. Evet insanin kalitesi neye nasil tepki verdiginden de anlasilabiliyor tipki sizden yaptigim cikarimsamalarda oldugu gibi.
Sizin yapmaya çalıştığınız şey nedir ? İnsanların inancına karşı alay edici bir üslup ile mi yaklaşırsınız ? Ve sadece 1tane hadisi baz alarak , ne için , ne zaman , neden , nasıl ve kimler için yapıldığını bilmeden , hangi sebeple olduğunu anlatmadan ‘ Hadisler yalan olmazsa deneyin ‘ nasıl diyebilirsiniz ? Burada konu sülük ise onu eleştirin . Söz ettiğiniz konu bir din için önemli sayılan , sahihliği belirlenmiş ise sizin alay edemeyeceğiniz bir konu .Sahih el buhari 5686
Hadisler yalan olmazsa deneyin. Alternatif tıpmış bu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?