Amin inşallahİnşallah hepimiz için hayırlısı olsun
Bakalım hayırlısıyla bugün akşam çok şiddetli miğde bulantım başladı nerdeyse cıkarcam o dereceyim zor tutuyorum kendimi oğlumdada ilk böyle başlamıştı miğde bulantısı acaba mı dedim eğer hamileysem adet tarihime göre 6 hafta oluyoHayırlı haberlerini bekliyoruz yarın
Ayy sonucu çok merak ediyorumBakalım hayırlısıyla bugün akşam çok şiddetli miğde bulantım başladı nerdeyse cıkarcam o dereceyim zor tutuyorum kendimi oğlumdada ilk böyle başlamıştı miğde bulantısı acaba mı dedim eğer hamileysem adet tarihime göre 6 hafta oluyo
Ayyy nolduBakalım hayırlısıyla bugün akşam çok şiddetli miğde bulantım başladı nerdeyse cıkarcam o dereceyim zor tutuyorum kendimi oğlumdada ilk böyle başlamıştı miğde bulantısı acaba mı dedim eğer hamileysem adet tarihime göre 6 hafta oluyo
Daha test yapmadım bilmiyorum içimden gelmiyoAyyy nolduacayip merak ettim
Maşallah canım rabbim kucagına almayı nasip etsin belirtin oldu mu hiç nasıl anladın?Kızlaar kötü yorumları hiiiç sallamayın, asla korkmayın hiiç acımıyor, ben 3 düşük 1 dış gebelikten sonra son 1 senedirde aşılama denememe rağmen hamile kalamayınca hacamat sülük yaptırdım iki hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Tesadüf olamaz denk gelmiş olamaz aylardır denerken olmadıda o aya mı denk geldiinanın çoook faydası var aynı anda hacamatta yaptırırsanız fayda x2 oluyo. İlk bebeğim olacak inşallah ve şuanda sağlıklı devam ediyor bu haftaları ilk defa görüyorum Yapın, yaptırın. Şifa kaynağı
Regliniz geçeli 10 gün olmuş. Sizce de artık test yapıp hamileyseniz doktora gitmeniz gerekmiyor mu?Daha test yapmadım bilmiyorum içimden gelmiyo
Ne bileyim hamile hissetmiyorum kendimi hiç içimden gelmiyo eşime test al bile demiyorum adetten 3 gün önce test yapmıstım negatif cıkmıstı ondan dedim yoktur diyeRegliniz geçeli 10 gün olmuş. Sizce de artık test yapıp hamileyseniz doktora gitmeniz gerekmiyor mu?
Ama ya varsa, kontrole gitmeniz gerekir o zamanNe bileyim hamile hissetmiyorum kendimi hiç içimden gelmiyo eşime test al bile demiyorum adetten 3 gün önce test yapmıstım negatif cıkmıstı ondan dedim yoktur diye
Galiba negatif görmek istemiyorum çünkü eğer gebelik yoksa eşim uzun zaman ikinci cocuk istemediği için istemiyo artık bi kaç kere denedik zaten sonra hemen boşver olmasın dedi şimdi negatifi görmek istemiyorum galibaAma ya varsa, kontrole gitmeniz gerekir o zaman
Siz bilirsiniz o zamanGaliba negatif görmek istemiyorum çünkü eğer gebelik yoksa eşim uzun zaman ikinci cocuk istemediği için istemiyo artık bi kaç kere denedik zaten sonra hemen boşver olmasın dedi şimdi negatifi görmek istemiyorum galiba
Ee varmı gelişmeMerhaba canım adetim 9 gün gecıktı hala adet olmadım adet zamanımdan 3 gün önce test yapmıstım negatifti sonra hiç yapmadım hamileysem bile bılmıyorum
Hala test yapmadımEe varmı gelişme
Kaç gün geçti ?Hala test yapmadım
12. Gün bugün gecikeli eşime test al dedim almamıs bugün yapıcaktım oda öğrenmek istemiyo pozitif cıkar diye ondan almamıs sanırımKaç gün geçti ?ve niye yapmiyorsun herşey bunun için değilmiydi ..
Eee adetin de 12 gün gecikmiş buda normal değil hastaneye mi gitsen
Bende pko var adetlerim hep düzensiz sülüğüde o yüzden yaptırdım normalde herkesin gününde geliyomus sülükte benım gelmedi artık 2. Seansı yaptırcam gebelik olmadıgına göreEee adetin de 12 gün gecikmiş buda normal değil hastaneye mi gitsen
Hmm anladım canım benimBende pko var adetlerim hep düzensiz sülüğüde o yüzden yaptırdım normalde herkesin gününde geliyomus sülükte benım gelmedi artık 2. Seansı yaptırcam gebelik olmadıgına göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?