Vajina sülüğü

Hayırlı haberlerini bekliyoruz yarın
Bakalım hayırlısıyla bugün akşam çok şiddetli miğde bulantım başladı nerdeyse cıkarcam o dereceyim zor tutuyorum kendimi oğlumdada ilk böyle başlamıştı miğde bulantısı acaba mı dedim eğer hamileysem adet tarihime göre 6 hafta oluyo

Ayy sonucu çok merak ediyorum

Kızlaar kötü yorumları hiiiç sallamayın, asla korkmayın hiiç acımıyor, ben 3 düşük 1 dış gebelikten sonra son 1 senedirde aşılama denememe rağmen hamile kalamayınca hacamat sülük yaptırdım iki hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Tesadüf olamaz denk gelmiş olamaz aylardır denerken olmadıda o aya mı denk geldi inanın çoook faydası var aynı anda hacamatta yaptırırsanız fayda x2 oluyo. İlk bebeğim olacak inşallah ve şuanda sağlıklı devam ediyor bu haftaları ilk defa görüyorum Yapın, yaptırın. Şifa kaynağı

Ayyy noldu acayip merak ettim

Maşallah canım rabbim kucagına almayı nasip etsin belirtin oldu mu hiç nasıl anladın?

Regliniz geçeli 10 gün olmuş. Sizce de artık test yapıp hamileyseniz doktora gitmeniz gerekmiyor mu?
Ne bileyim hamile hissetmiyorum kendimi hiç içimden gelmiyo eşime test al bile demiyorum adetten 3 gün önce test yapmıstım negatif cıkmıstı ondan dedim yoktur diye

Ne bileyim hamile hissetmiyorum kendimi hiç içimden gelmiyo eşime test al bile demiyorum adetten 3 gün önce test yapmıstım negatif cıkmıstı ondan dedim yoktur diye
Ama ya varsa, kontrole gitmeniz gerekir o zaman

Ama ya varsa, kontrole gitmeniz gerekir o zaman
Galiba negatif görmek istemiyorum çünkü eğer gebelik yoksa eşim uzun zaman ikinci cocuk istemediği için istemiyo artık bi kaç kere denedik zaten sonra hemen boşver olmasın dedi şimdi negatifi görmek istemiyorum galiba

Siz bilirsiniz o zaman gönlünüze göre olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…