- 25 Temmuz 2013
- 13.356
- 54.547
- 798
Rahimde oksijenlenme olmaması ne demek? Araştırdım ama böyle bir şey bulamadım. Size hangi doktor söyledi bunu?Arkadaşlar yorumları okudum fakat gerçekten sülük vajina icersinde ne işe yaradigini ben size soyleyim bundan 3 yil once bebek tedavisi görürken doktor bana rahminde oksijen yok çalışmıyor demişti ve bir abla bana sülük tedavisi önermişti rahim kan akışı yavaş olanlara kistik olanlara yapılır genelde ve ayak bileginede yapıştırılır rahimdeki atardamari bulurlar ve lis kani emerler ayni andada ayak bileğinin ic tarafi yanlış hatırlamıyorsam yapıştırılır ve vesile olursa gebe kalır hacamatta yaparlar sirtta özellikle bütün pis kani hacamat ile bosaltirlar geçen sene gebe kaldim doğal yollarla ve bebege olsijen besin gitmedi tansiyon yükseldi ve kaybettim ve rahimde oksijenlenme olmadigi için gebe kalamiyorum çoğu kadinda bu sebeple gebe kalamiyor görüş ayrılığı olabilir herkes fikrini paylasmakta özgürdür hatta bu ay gebe kalamazsam bende yaptırmayı düşünüyorum hacamat sünnettir Ankarada tibbi temiz rahim sülük ve hacamat yapan bir doktor varsa gitmek isterim yardimci olacak arkadaşlar yazarsada sevinirim
MerhabalarMerhaba kızlar benim bir oğlum var ama ben pkoluyum oğluma 3 yıl sonra hamile kaldım suan oğlum 2 bucuk yasında neyse ben özellikle hamile kalmak için degıl adetlerimin düzensiz oluşundan çok sıkıldıgım için vajina sülüğü yaptırdım ve yapan abla bu ay hamile kalabilirsin dedi benim sorum şu yaptırıp hamile kalan var mı ilk aydan?
Merhaba kızlar benim bir oğlum var ama ben pkoluyum oğluma 3 yıl sonra hamile kaldım suan oğlum 2 bucuk yasında neyse ben özellikle hamile kalmak için degıl adetlerimin düzensiz oluşundan çok sıkıldıgım için vajina sülüğü yaptırdım ve yapan abla bu ay hamile kalabilirsin dedi benim sorum şu yaptırıp hamile kalan var mı ilk aydan?
Tüp bebek doktoru canim senin bebegin olmaz dedi yumurta nakli bile tutmazsin dedi menepoza giriyosun rahimde yaşam yok oksijen yok dedi 2 sene sonra kendi kendime gebe kalmistim ben daha cok pis kanin gitmesi için istiyorum zaten sulugu kan akışı hizlansin diye rahim üstü daha cok dışardan yaniRahimde oksijenlenme olmaması ne demek? Araştırdım ama böyle bir şey bulamadım. Size hangi doktor söyledi bunu?
Ilk defa duydum da. Menopoz tamam ama rahimde oksijen olmaması gibi bir şey duymamıştım. Başka doktora gitmediniz mi o zaman? Doktorum böyle dedi bu normal mi demediniz mi? Ne bileyim menopozdasın ya da giriyorsun rahim karşılaşmıyor bebek yerleşmez falan dese tamam ama rahimde oksijen yok çok saçma olmuş.Tüp bebek doktoru canim senin bebegin olmaz dedi yumurta nakli bile tutmazsin dedi menepoza giriyosun rahimde yaşam yok oksijen yok dedi 2 sene sonra kendi kendime gebe kalmistim ben daha cok pis kanin gitmesi için istiyorum zaten sulugu kan akışı hizlansin diye rahim üstü daha cok dışardan yani
Başka tüp bebek doktoruna gittim sordum oda ilaçları kestirdi bana bende tamamen bıraktım yani bana tamamen umutsuz vaka gözüyle bakildi ve bu sebepten tüp bebek dahi yapilamaz denildi sordum o doktorada aynı şeyi söyledi rahimdeki atardamarlar dar olduğu için o lafı söylemiş ama gebe kaldigimdada bebek oksijen ve besin alamadi aniden tansiyon yükseldi ve kaybettim malesef daha sonra kardiyolojiye gittim ve bana hipertansiyon denildi gecen hafta tekrar gittim baska kardiyolojiye jinekologa gönderdi beni bende peritanoloji doktoruna gittim gebe kalinca gel direk tedaviye baslayalim olumsuz birsey görünmüyor dedi ben sülük tedavisi yaptırmıştım fakat kasik bölgesine bel bölgesine birde rahim agzina koyuldu evet kanama oldu fakat arkasindan lop lop tavuk ciğeri gibi pislikler geldi ve arkasindan 8 ay sonra gebe kaldim yani ben saglik için yaptiracagim Yaradan verirse bebegi kim engel olabilir dogmamasi için bir sebep vermediyse Yaradan haksizmiyim mesela ayak altina kina yakmak sürekli yaparım ve inanilmaz derecede bütün bedenim rahatlar bunada hacamat deniliyor ve ayaktaki toksinleri aldigi iddaa ediliyor onu bilemiyorum fakat gerçekten inanılmaz rahatlatıyor bedeni yani tamam koca kari işleri falan diyebilirsiniz ama eskidende geneleksel tıp uygulaniyordu aidin salih özellikle sülük ve hacamatla ilgili cok sey söylemiştir ben kupa alip hacamati evde eşime yaptiririm o cok basit fakat rahim bölgesinde kan akışı icin ve saglik icin sülük yaptiricamIlk defa duydum da. Menopoz tamam ama rahimde oksijen olmaması gibi bir şey duymamıştım. Başka doktora gitmediniz mi o zaman? Doktorum böyle dedi bu normal mi demediniz mi? Ne bileyim menopozdasın ya da giriyorsun rahim karşılaşmıyor bebek yerleşmez falan dese tamam ama rahimde oksijen yok çok saçma olmuş.
Rabbim gönlünüze göre versin. Bence de vajinaniza bir şey sokturmayin.
Allahım şifa versin inşallah benim merak ettiğim sülük yaptırdıgınızda öteki ay adet gördünüz mü benim adet tarihim 21 iydi hala adet olmadım adetten 3 gün önce test yapmıstım negatifti adette olmadım ama hala test yapmadım gelir diye bekliyorum ama herkes öteki ay gününde oluyomus ben olmadım hala 9 gün gecıktımMerhabalarBende sizdenim, bu ay ikinci seans sülük yaptırdım. Hiçbir acı duymadım. İki yıldır çevremde gitmediğim kadın doğumcu kalmadı. Bende iltihap vardı, ilaç yazıp gönderdiler ama hiçbiri ufacık fayda vermedi. Özele gittim ama doktor hiç ilgilenmedi hatta Smear testini okudu iltihap var bile demedi ben deyince ilaç yazayım deme zahmetinde bulundu. O ay sürekli ağrım oldu. En son normal hacamat olduğum kişiye hacamat olurken anlattım bana kuyruk sokumundan hacamat yaptı ve hacamat kanında iltihap çıktı bildiğiniz bende gördüm afedersiniz balgamin büyük hali gibiydi. O ay ağrım azaldı ama akıntım geçmeyince vajina sülük yaptırdım. İlk seans çok ciddi aktı gitti içimden birseyler temizledim resmen,ağrılarım tamamen geçti. İkincisinde daha az kan aktı ama iltihap neredeyse geçti. Bat bekliyorum hiç adet belirtim yok. Rabbim hayırlı zamanda en güzel şekilde nasip etsin hepimize inşallah...
Kesinlikle sadece saygıHa bu arada dalga gecenler işte insanlarin yorumuna gülenler alay edenler yada geleneksel tibba inancsiz olup buradaki insanlarin dusuncelerine saygisiz yorum yapanlar daha düne kadar hayıt suyuyla çakşır otuyla keçiboynuzuyla gebe kalmaya calisiyorlardi kürler yapiyorlardi çoğunu bu şekilde isimlerinden dolayi biliyorum ondan dolayi insanların görüşlerine katilmayabilirsiniz fakat saygi duymak zorundasiniz kim neresine ne yaptirir kimseyi ilgilendirmez dalga gecilecek konu ariyorsaniz diger eglence konularina bakin burada sülük ile ilgili millet fikir alışverişinde bulunuyor bir bilgi daha vereyim dalga gecenler bir şifa bagimlisini izlemenizide tavsiye ederim oradaki kadında çocuğuna çare aramak icin her yolu deniyor onu anlatıyor o belgesel insanlar şifa pesinde dalga alavere dalavere peşinde degil kendi dusuncelerinizi saygi cercevesinde kendinize saklayin çare arayan insanlarada saygi duyun
Merhaba canım adetim 9 gün gecıktı hala adet olmadım adet zamanımdan 3 gün önce test yapmıstım negatifti sonra hiç yapmadım hamileysem bile bılmıyorumCanim son durumun ne suan? Gebelik olustu mu? Bazilarimiz sülük icin cahilce demis burda göbek cektiren kadinlar var , sogan suyu icip umutlanan var banada bi abla dedi ki afyona git termal suya gir esinle beraber dedi kendi anasi öyle hamile kalmis yillar sonra kardesi olmus termal su tedavisinden sonra bence yeni seylere acik olup farkli seyleri deneyimlemek kötü bisey degil hersey bir tecrübe allah kimsenin ugraslarini bos cikarmasin.. umarim gebelik olmustur :)
Amin inşallah hepimize. Evet iki seanstada tam gününde geldi adetim. Acaba kansızlık bar mıydı sizde, kansızlık varsa yapmıyorlar.Allahım şifa versin inşallah benim merak ettiğim sülük yaptırdıgınızda öteki ay adet gördünüz mü benim adet tarihim 21 iydi hala adet olmadım adetten 3 gün önce test yapmıstım negatifti adette olmadım ama hala test yapmadım gelir diye bekliyorum ama herkes öteki ay gününde oluyomus ben olmadım hala 9 gün gecıktım
Hayır kan değerlerim normal zaten sordu varsa yapamayız dedı normal dedım o sekilde yapıldı hiç kansızlıgım olmadı şükür ama adet neden olmadım acaba diyorum sizde olmussunuz gününüzde hamile miyim acabaAmin inşallah hepimize. Evet iki seanstada tam gününde geldi adetim. Acaba kansızlık bar mıydı sizde, kansızlık varsa yapmıyorlar.
Sadece merak ettiğim için soruyorum siz çıldırmış olabilir misiniz?Merhaba kızlar benim bir oğlum var ama ben pkoluyum oğluma 3 yıl sonra hamile kaldım suan oğlum 2 bucuk yasında neyse ben özellikle hamile kalmak için degıl adetlerimin düzensiz oluşundan çok sıkıldıgım için vajina sülüğü yaptırdım ve yapan abla bu ay hamile kalabilirsin dedi benim sorum şu yaptırıp hamile kalan var mı ilk aydan?
Evet çıldırdık biz deliyiz hatta canımSadece merak ettiğim için soruyorum siz çıldırmış olabilir misiniz?
Ay inşallah hamilesinizdirHayır kan değerlerim normal zaten sordu varsa yapamayız dedı normal dedım o sekilde yapıldı hiç kansızlıgım olmadı şükür ama adet neden olmadım acaba diyorum sizde olmussunuz gününüzde hamile miyim acaba
Maşallah canım inşallah bebek haberi de alırsınAy inşallah hamilesinizdirBence bir iki gün daha bekleyip tekrar test yapın. Bende hormon testi yaptırdım, prolaktin biraz yüksekti çok düzelmiş çok şükür
Ay amin inşallah canımMaşallah canım inşallah bebek haberi de alırsınbenim akıntım çok adet zamanı akıntı çoğalır ya ardından gelir şahsen benim oyle ama ne gelen var ne giden bence bu kadar gecıkme olmazdı ondan cok şüphelendim ama hala duruyorum test yapmadan
Pazartesi günü 10 günü gecmıs olcam gecıkmemın pazartesi test yaparım artık benımde tam tersi çene bölgemde büyük sivilce çıktı bi kaç tane adet zamanımdı gectı ya pazartesi artık ne oldugu belli olur zatn varsa hemen cıkar dıye düşünüyorumAy amin inşallah canımtest için biraz beklemekte fayda var. Bende bu ay hiç belirti olmadı, hatta her ay akne çıkardı çene bölgemde o bile çıkmadı şükür çok faydasını gördüm sülüğün adetim bitince 3. Seansa da gideceğim inşallah.
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah, herkesin belirtisi farklı oluyor, güzel haberler alırsınız inşallahPazartesi günü 10 günü gecmıs olcam gecıkmemın pazartesi test yaparım artık benımde tam tersi çene bölgemde büyük sivilce çıktı bi kaç tane adet zamanımdı gectı ya pazartesi artık ne oldugu belli olur zatn varsa hemen cıkar dıye düşünüyorum
İnşallah hepimiz için hayırlısı olsunHadi bakalım hayırlısı olsun inşallah, herkesin belirtisi farklı oluyor, güzel haberler alırsınız inşallah
Hayırlı haberlerini bekliyoruz yarınİnşallah hepimiz için hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?