Arkadaşlar ben sizlere bişey danışmak istiyorum belki yardımcı olabilirsiniz.benim yaklaşık 1,5 senedir fark ettiğim bişey var ama iş yoğunluğundan dolayı doktora falan gidemedim. Inşallah gelecek hafta bu yüzden gidicem ama ilk size soruyum dedim..bu arada kusura bakmayın biraz açık konuşucam ama hata edersem af edin.
şimdi benim vajinamın sağ yanında hemen bitişiğinde af edersiniz küçük yada büyük abdestimi yaparken hafif ıkındığımda bile çıkan yaklaşık 5 cm eni ve uzunluğu olan bişey çıkıyor ben bunu çok merak ediyorum ne olduğunu bilen varsa nolur bilgilendirsin beni.korkuyorum şimdiden teşekkürler.
canım ciddi olabilir bence haftayı bekleme biran önce git doktora söylediğin problem başka sorunlara neden olmadan tez vakitten önlemi alınsın geçmiş olsun
yengeminde öyle bişi vardı, meme gibi hamileyken iyice büyüdüğünü söylemişti.
doktora gitti doğum sırasında alınmış.
ama alınmıcak olanlarda varmış. dikkat et.
hemen git doktora
Geçmis olsun ins kötü birsey degildir, bende merak ettim simdi..bi arkadas bartholin kisti demis, onun oldugu yerlere benziyor ama o olsaydi ozaman agridan ne yürüyebilir ne oturabilirdiniz yani okadar sene duramazdiniz. Acaba içinden akinti gibi bisey çıkıyormu? :26:
mrblar bendede aynı sorun var yaklaşık 5 senedir bende doktora gitmedim kızcaksınz ama korktum sonra araştırdım falan bartholin kisti ağrı yok şişiyo belli bi büyklüğe gelince kendisi iniyo önceden tek tarflıydı şimdi iki tarflı ama sonradan çıkan pek büyümüo tabiki çok dikkat ediorum temizliğe belkide bu yüzden ağrı yok evlilikte ne gibi sorunlar yaşatablir acaba 23 yaşındayım
arkadaşlar çok yoğun çalıştığımdan dolayı yazamıyorum.doktora gittim,sağ taraftaki salgı bezi tıkanmış.hap verdiler.ama 1 haft geçti hala değişiklik yok tekrar gidicem doktora.inşalllah geçer......