Vajinadaki tüyler cinsellikte sorun olur mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ilay_23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
esini iyi taniyip ona göre davranmak bence en iyisi,laser yapican bu defa killi isticek falan filan...
bende her yöntemi denedim,agda yaptim batik cikti,hemde haftasini gecmeden siyah siyah olmaya basladi,eldivenle aldim bu defa 1 saatten fazla ugrastim boynum mahvoldu,tek basima sir agda yapayim dedim üst deriyi kopardi atti...en iyisi jilet bana göre..yakindada etrafini ve üstleri lazerle aldirmayi düsünüyorum..makat bölgesi icin arkadasin dedigi gibi eldivenin parmaklarini kesip öyle alabilirsin,zaten orasi kisa sürer...ama takma bosver,hergün yada her ikinci gün banyo yapiosan jilet kolay oluyo

Ben gene bu forumda okuyup ögrendiğime göre o bölgedeki tüylerin tamamını almak sağlığa zararlıymış çünkü tüyler rahime gidebilecek mikropları tutuyormuş. Ön kısım alınabilir göbeğin altı, ama aşağıları sağlık açısından bırakmak lazım.

nasıl yani bırakıp bide örgü örelim öylemi ıy ne iğrenç ya olurmu öyle şey bir kere kıllıyken daha çok pislik olur tabbi benim fikrim bu

ilahi kızlar:)) aklıma ne geldi, bi arkadaşımın babası jinekologdu buna bi kadın gelmiş köyden, muayene edicek o da ne orasında iki pelik:)))) kadın uzatmış bi de örmüş ucunda kurdelesi, bu ne demiş sen nasıl böyle geliosun utanmıomusun, kadın kocam böyle seviyo napiim demiş tabi doktor tutmuş kesmiş kökünden kadın baya söylenmiş ben ne dicem akşama kocama die:))))))))))

benim demek istediğim, o bölge tamamen alınmıyor sadece makasla kısaltılıyormuş. Bunu da ben uydurmuyorum bir doktor söylemiş foruma koyan arkadaşta yararlı olabilir düşüncesiyle bizlerle paylaşmıştı, bende sağlık açısından sizlerle paylaşmak istedim,
merak eden arama butonundan araştırıp bulabilir, isteyen istediğini yapsın ne haliniz varsa çıksın falınızda

ağdanın acıtmasından bahsediyorsan, bu tabi ki insanın hassasiyetine göre değişir ama abarttıkları kadar değil emin ol.sadece 10 dakika sürüyor ve sonrasında en az 1 ay rahat ediyorsun. utanma konusuna gelince, orda çalışanlar o kadar rahat yapıyorlar ki işini. onlar için çok normal olunca sen de çok daha rahatlıyorsun. denemekte fayda var.

nemida arkadaşımız haklı bende okumuştum doktorlar öyled iyomuş hatta yabancı bazı mankenlerin dudak kısımları kıllı o nedenle almıyolarmıştabi uzatıp örmeyecenkaydirigubbakcemile3 makasla kısaltacan ama işte ölede rahat edemiyoz

Ben o bölgeye lasere karşıyım. Tabi yaptıran arkadaşlar var fakat kasık kısmında bezeler falan var. Hassas bi bölge. O yüzden yaptırmam yani. Zaten bazı yabancı ülkelerde laserin yasaklandığını duydum tabi ne kadar doğru bilmiyorum. Araştırmak lazım.

ben de eldiven kullaniyirum cok rahat yarim saatin icinde bittiyor terdemiz oluyor

erkekler de elinize sağlık çok acı cektin diye diye ölüyodu sanki..
gidin dr lara sorun olmadı internetten arastırın..ordaki kılları kökten temizlemek zararlı..
bide kafa patlatıyonuz...adamlar bi sn bile düşünmüyodur ayyyy esiminkide pek tüysüz tertemiz diye..
hey allahım ya

jileetmi sakın hee cahil olmayın kızlar jiletle alınca daha çok çıktığını sanırım hepimiz biliyoruz, bir sürü seçenek var herkese göre ben epilasyon aletiyle ve agdayla alıyorum ama eldivenide denedim oda güzel ama jiilet kesinlikel hayır yazık olur adama bir gün ormanla karşılaşabilir hoş olmaz yani :)
allah muhafaza
üst tarafta bırakma işine gelincede neden olmasın

Ağda nasıl dayanılmayacak acı olarak görülüyor anlamıyorum. Bana göre hiç abartılacak bi acı değil. Hem kadınlar acılara dayanıklıdır. Doğuma dayanılabildiğimizee göre ağda bunun yanında sinek ısırığı değilmidir hihoyyyt

Evlimisin ki arkadaşım,erkeklerin ne düşündüğünü biliyorsun?-tatlicadiarzu- :1ninca:

Evlimisin ki arkadaşım,erkeklerin ne düşündüğünü biliyorsun?-tatlicadiarzu- :1ninca:

aynısını bende düşündüm okuyunca
bekar arkadaşlar bu tür konularda nedense daha çok fikir sahibi oluyorlar CADIARZU

arkadaşlar ameliyat eldiveni ile tüyler nasıl alınıyor?anlayamadım...ağda gibi bişey değil neticede tutup mu cekiyorsunuz?

sizin şu düşündüklerinizi düşünmediklerine eminim..
ne kadar abartı yasıyo bu kadınlar herseyi yaa
ya bide değse keşke ah değse

aynısını bende düşündüm okuyunca
bekar arkadaşlar bu tür konularda nedense daha çok fikir sahibi oluyorlar CADIARZU

Bekar olmak cinsel konularda tecrubesiz olmayı gerektirmiyor,hatta evlilerden bile daha yoğun uygulamalı bir tecrube sahibi olmakla eş değer kimileri için demek ki...:tomato: delikafadulden

şu söylediklerimi orasından anlayıp şu noktaya getirebildiniz ya pess......
orası temiz diye takdir gören,aldatılmayan kadın var mı ki..
tabii ki yok.
kendisi için yapanlara, kendi temizliği için yapanlara amenna..saygı duyarım.
amaaaaaaaa vay kocam beğenirmi, vay gözüne güzel görünür mü,,
komik olmayın yaaa
şu erkekleri bu kadar da merkezinize oturtmayınn.
erkeklerin üye olduğu forumları bi dolaşın.
ya maç konuşurlar yada diğer hobilerini.elektronik eşyaları..vay karım beni beğenirim, şuramı şölemi yapsam diye tek bir konuya kafa yorduklarını göremezsiniz..
ayrıca kimseye bilip bilmedn dil uzatmayın..birtakım seyleri, erkeklerin birtakım konulara yaklaşımını bilme için onlarla medenice oturup her konuda sohbet edbilmek yeterlidir..böylece bodoslama dalmazsınız erkeklere kocayı buluverince ok mi, hayat görüşünüz oluşur, insanları daha iyi tanırsınız..kendinize güveniniz olur böyle konularla güzel kafanızı yormazsınız..
kendi değerinizi bilirsiniz.. öyle bekar diye birileriyle cinsellik yaşıyor ki bunları biliyor, tecrübeli diye insanlara etiket yapıştırıvermezsiniz..ama size göre bi kız bekarsa cinsellik konusunda aptal olmalı, kocasına kadar hiçbşy bilmememli ,eğer biliyosa kesin bşyler yaşıyodur birileriyle dimi.. zaten ben üniversite mezunu değilim..istediğim kitabı okuyup bilgi edinemem, seminerlere katılamam..bu konuda istediğim bilgiye literatürden ulaşamam, anca bi erkekle bşyler yaşarsam öğrenirim, çünkü o kadar acizimdir, çünkü devir o cehalet devridir öyle değilmi.. yani siz evli, cinsellikte sınıf atlamış çok değerli tecrübelere sahip yüce bayanlara göre ...
üzülüyorum halinize
doğru söylediğimi biliyonuz da işte muhalefet olmak için sırf..
nese banane devam edin sizhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…